Don't hate me cuz u ain't me

Går och sleepar nu. Puss

Because you live..

Nu är jag klar med listan, woooho! Eller allt utom att sova då, eller jag kanske skriver i sömnen... Vem vet? Nej jag driver, kom på att jag ska till tandläkaren imorgon klockan 9, så får lite sovmorgon imorgon.. Härligt! Sen ska jag till skolan då... Har ju musikprov imorgon, tror ni jag kan något? Svar nej... Vill inte få ig, men ändå så fattar man ju ingenting av det där?! Onödigt att behöva veta musikhistoria... Någon som håller med mig? Aa precis.

Nu väntar sängen på mig om ca 25 min, ska bara kolla vilka som går vidare i idol, ja jag kollade faktiskt lite på idol idag och jag fastnade för Erik. Tror han hette så iaf, han som sjöng sist! Går inte att beskriva min kärlek till hans röst, helt underbar!! Så hoppas på honom... Men ska iaf stänga av datan nu, vi höörs imorgonbitti guys. Love yaa!

I will always love you


Pic's från today


Is it true, is it over?

Cha cha bloggen! Har inte haft ngn skrivlust, ni vet humörsvängingar.. Men nu är jag back on track igen! Har precis ätit kladdkakssmet med min mami, haha vi är så jävla sköna! Det var suuupergott ska ni veta..

Iaf, jag Miriam och Izabelle åkte till kästa och chillade med Michael och Totte ett tag och sen kom Andree och då åkte vi till skärholmen och dom kollade lite sen vidare mot KK (kungens kurva) och chillade galet. Och så åkte vi hem sen, då käkade jag och la in alla bilder från idag. Gosh 103 bilder från idag! Orkar tyvärr inte lägga ut alla för Miriam och Izabelle kommer nog döda mig då =) men kan bjussa på några... Men vi hörs om en liten stund så kommer bilderna och så.. Pussilajno

You're the only one for me!

Cha cha .... Sitter och tar oseriösa foton på mig själv, kuuul! Haha nej inte riktigt. Men jag är klar och det är inte Izabelle för hon ska också med till Huddinge så måste vänta på segisen och vi kommer missa 12 över bussen och då går nästa inte förrän 42 och vad fan ska jag göra till dess?! Nej juste.. Haha jag har värsta humörsvägningarna men ni får stå ut med det.
Nu taggar jag långt, och drar snart till tuben.............

Untz untz

Hey people! Har precis kommit hem nu från orienteringen, det var fan roligare än vad jag trodde! Började med att vi kom dit, lite försent men det spelade ingen roll alls! Sen bestämde jag att jag skulle springa med Klara och Hanna och det gick superbra, vi tog jättemånga kontroller och vi kommer minst få vg! Gissa om jag är happy?! Vi kom iaf tillbaka till stället runt kvart i 12 och då åt vi, sen tog vi bussen till slussen och så tuben hem. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig och så sen möta Miriam och så åker vi till Huddinge! Så blir inga mer inlägg förrän jag kommer hem, och vet tyvärr inte när det är...
Men vi hörs senare iaf, slänger in lite snyggve bilder från today. Bye!
 Klara baby idag.
 En osminkad Idolajnen idag, sexig huh?!

Allt som vi hade bara sudda du bort

Godmorgon cuties! Har hunnit klä på mig, fixa matsäcken, sitter just nu och äter frukost men är snart klar. Ja ni vet vad som gäller idag, bloggar så fort jag kommer hem från hellasgården. Jag har seriöst grymt bråttom nu så hinner inte skriva mer nu! Hörs när jag kommer hem, kyss på arslet.
 Min glamorösa lunch.. HAHA

Du var så mycket

- Kylan! Någon mer än jag som verkligen dissar kylan? Come on, det är inte ens oktober och man känner redan för att dra på sig vinterjackan och massa kläder! Usch nej, ge oss iaf lite mer värme på morgonen och kvällen..
- Torra läppar! Är det någon mer än jag som har jättelätt för att få torra läppar nu när det är kallt? Stordissar det iaf, men som tur är finns ju vaseline och lypsyl! Thank god for that..
- Svikare. Behöver jag ens förklara varför jag dissar svikare? Vem gillar att bli sviken..

- Höstkläder! Har redan hissat, men hissar igen! Tjocka strumpor, mysiga koftor, uggs.. Ge mig!!
- Svensk hiphop ofc! Finns ju både deppmode låtar och happymode låtar som är svensk hiphop! I just love it..
- Mina vänner!! Herre min vad jag hissar mina vänner. Ni är allt för mig, jag kan prata med er om exakt allt. Ni är guldvärda och jag älskar er! Hihi =)


You're the new classic

Cha cha bloggen! Sitter här i min ensamhet och för över låtar till mobilen... Härligt värre! Gick till Joanna efter jag hade köpt matsäck till imorgon och vi gick ut och chillade galet! Var skönt som fan, som vanligt. Sen kom jag hem runt kvart över 7 någon gång och nu har jag precis ätit och badat. Fan vad härligt!! Ikväll ska jag bara vara hemma, men ska vell antagligen vara ute imorgon så! Hihi.
Now i got to go, men hörs seeeen!

Spara din tårar, din förklaring..

Hello babes! Kom hem för ca en timme sen, har bara ätit lite och degat framför tvn fram till nu... Även lagt fram kläder till imorgon eftersom då har vi ju orienteringsdag i Hellasgården! Längtar inte direkt, hur kul är det att springa runt som en fjant i skogen och leta efter kontroller? Ööh på en skala 1-10, -10. Typ! Men ska iaf kila ner och köpa matsäck till imorgon om en liten stund, blir vell kycklingsallad och en cola. Låter asgott i mina öron iaf! Vad mer ska jag göra idag? Hmmm.. Tåls att fundera på, pallar inte sitta hemma men ändå så orkar jag inte gå ut! Jaja, imorgon blir det najs, sovmorgon till 10 och så slutar vi runt 1! Då ska jag hem, duscha, fixa mig och sen ska jag och Miriam åka till Huddinge tror jag iaf! Blir supernajs..

Men nu ska jag sätta mig och läsa på lite inför musikprovet och sen gå ner till ica med mamsen. Vi hörs !

D r e s s c o d e + dagens låt



A guy like you is inpossible to find

Godmoooorgon! Är på bra humör idag, I think. Humörsvägningar som sagt... Ehm ja, igår skrev jag ingenting för jag hade pmshumör och allt var bara jobbigt. Så jag sket i att skriva, tror det var bäst så. Men jag tvättade och så och så åkte jag över till mamma, åt och sen sov.

Today: Tisdag. Slutar 3, börjar halv 9. Härligt. Eller inte! Palla sluta 3... Okej jag ska inte klaga, dom flesta andra skolor slutar typ 4 då. Det enda som står på mitt schema idag är ... Inget tror jag! Helt tomt. Fan va härligt! Ska jobba med engelska och musik hela dagen. Ligger efter i båda, humm matten får jag nog ta efter skolan då... Jaja what ever!
Nu har jag lite bråttom, hörs om en liten stund..


You're a part of my life

Hello bitches! Jag somnade till en timme eller så runt 4 tiden och Joanna kunde tyvärr inte komma hit, men nu har jag pluggat lite musik, ska läsa på det lite senare ikväll, så fort jag kommer över till mamma. Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag slinker ner i tvättstugan och så fort jag är klar där nere så drar jag mig över mot mamma!

Jag är sjukt irriterad, på allt och alla. Har haft pmsdag idag så lingonveckan är på g. Wohoooo!! Längtat ihjäl mig! Eller inte.. Skjut mig.
Nej nu tackar jag för mig, hare bra.

Tonight will be the night that I will fall for you, over again.


Sexy bitch

Tjululu! Sitter hemma nu med ett glas oboy och har precis lagt in lite bilder från mobilen och kameran... Håller även på att fixa lite nya låtar men det går så sjukt segt att man får flippen! Inte för att jag har bråttom någonstans, men man vill ju gärna att det ska bli klart...
Hade tänkt att fortsätta fixa lite låtar och allt såntdär, rensa lite bilder fram till Joanna kommer och ni vet vad som gäller då! Herrå.
 Mina snygga naglar, to die for!!
 Jag och bästis efter skolan!

Adore u

Cha cha! Sitter i skolan med Hanna just nu, vi har precis kommit tillbaka från idrotten typ... Vi spelade typ spökboll och något mer. Minns inte riktigt, var inte så insatt ;)..

Idag har jag pluggat på till musikprovet som är nu på torsdag! Jag måååste klara det! Klarar inte av att få ett ig.. Så det blir hårdplugg idag efter skolan! Slutar om ca en kvart och då ska jag hem och fixa nya låtar till ipoden och äta ngt! Sen runt 4, halv 5 tror jag Joanna kommer hem till mig och då ska vi som sagt hårdplugga!! Fram till klockan 7 och då har jag tvättstugan, haha känner mig alltid som värsta hemmafrun när jag tvättar. Menmen måste ju ha rena kläder till veckan right?!

Men nu ska jag tagga vidare mot bgsen, hörs när jag kommer hem. Kysssss

Get back up when they knock down

Det är ju något stort fel på mig! Eller iaf min hjärna, jag kom på när jag satt på bussen att vi börjar ju 9 idag! Åh va kul tänkte jag ju dårå och taggade hem till mamma. Så sitter hos mami nu och ska snart gå ner till tuben och sen möta Hanna och Klarush i centrum. Ibland är det jävla tur att mamma bor så nära tuben, kan man bara dra hit om man tillexempel glömmer bort när vi börjar.

Men ska vell börja röra mig neråt nu, vi hörs maybe i skolan. Kyssar!

Your my really star, i love you

Nu taggar jag mot skolan om en liten stund, hinner inte blogga något mer nu innan jag går så säger här med hejdå. Och ha en bra dag ;)

D r e s s c o d e


To-do-list på morgonen

Äta frukost
Föna + platta håret
Sminka mig
Blogga ofc!
Tagga till skolan!


Det göt ont nu, men det blir bättre

Godmorgon! Sitter här med nyduschat hår och har nyss klätt på mig.. Vaknade för 25 min sen och ja har duschat och klätt på mig. Kanske borde skynda mig lite eftersom bussen går om en timme och mitt hår tar ju ett jävla lång tid att torka. Och hårfönen är ju inte den bästa!

Iaf.. Måndag idag! Har mycket att göra den här veckan, orienteringsdag, musikprov, ska redovisa engelska och matte(kommer aldrig hinna med matten då menmen). Och det där är ju bara skolan, sen har ska jag ju även träffa alla mina friends, hur ska man hinna?! Har bestämt att jag ska plugga minst två timmar hemma varje dag efter skolan hela veckan, måste komma ikapp nu. Det är sämst med våran skola, man tänker gud vad skönt att det inte är några lektioner, man kan ta rast när man vill men man hamnar ju bara efter då och hur kul är det?! Inte kul alls!

Men vi hörs om en liten stund!

Det var kärlek vid första ögonkastet

Hey foaks! Nu har nagellacket torkat och damn vad mina naglar är snygga nu! Guldglittriga, man blir nästan lite partytaggad nu haha.. Nejdå! Skola imorgon ju.. Egentligen så orkar jag inte skolan, har redan gått och blivit skoltrött, men jag försöker så gott jag kan och det är väl huvudsaken?
Ska göra en to-do-list och sen göra allt. Då slipper jag fastna framför datan som vanligt!

 Lägga in nya låtar i ipoden + ladda!

 Välja kläder till imorgon + packa ner idrottskläder

Äta något
Borsta tänderna

Mja det var nog allt, och efter jag har gjort allt det där är det slagga som gäller! Måste upp vid sju imorgon, ska duscha... Får se om jag pallar, men jag ska palla! =) Vi hörs nog inget mer idag, men imorgon bitti kommer jag med dresscode och hela köret. Låter inte det awesome? Jo jag tänkte vell det. Sovgott!



Du vet vad jag känner, ta mitt hjärta föralltid..


Header..

Haha hittade en header jag gjorde förra veckan och satte in den, får ha den tills jag kommer på vad jag vill ha på min nya. Nu ska jag måla naglarna, så vi hörs om ett tag!

Shopping !!



2 diadem från H&M's barnavdelning - 29,50:- st
2 nagellack från Åhlens - 25:- st


Söndag!

Hello bitches! I'm home, eller okej har varit det i ca 45 min.... Har precis badat, var superskönt! Frös som fan så det var skönt att hoppa in i ett varmt bad.. Mhmh...

Haha idag så åkte jag och Miriam till skärholmen som jag sa! Vi gick runt och kollade lite och sen kom Oskar och gjorde oss sällskap! Och så åt vi på donken också... Ehm fatzos? Iaf sen åkte Oskar hem, men jag och Miriam kollade lite till och jag köpte lite småsaker.. Kommer bilder så fort jag har lagt in dom, gör det om en liten stund... Efter en liten stund kom Izabelle göllet och sen åkte jag till hägerstensåsen och gick hem till Joanna där även Brandon var! Vi kollade lite på film och dom käkade sen gick vi ut och chillade galet. Och nu är jag hemma, ska vell ta lite mat och sen chilla framför någon film! Tips någon? Har ju minst 30 filmer på datan som bara ligger och skräpar som jag antingen sett minst 20 gånger eller som är allmänt tråkiga.. Jaja!
Time 2 go, vi hörs om en liten stund!
 TÖÖÖNG!

Du snurra min värld

Cha cha bloggen! Vaknade för ca 1 och en halv timme sen och nu håller jag och Miriam på att fixa oss! Vi ska iväg till skärholmen ett tag, för Miriam ska shoppa lite.. Själv försöker jag spara *stolt*... Haha.
Vi somnade jävla sent igår så är sjukt trött idag, men ska hem runt 5 och då ska jag umgås med papsen lite och sen plugga... Ööh pallar ine.

Men nu är plattången min så byebye bitches!

Comeback

Cha cha göllungar! Nu kunde jag inte hålla mig längre, var tvungen att blogga helt enkelt! Sitter iaf hemma hos Miriam nu med Izabelle, alla sitter med varsin data, fett sociala? Öh nej. Dagarna som har gått har varit helt ok, pallar inte gå in på vad jag har gjort, haft kul, chillat galet och så.. Ja ni vet.

Ikväll var vi hos Mathias iaf, var helt ok och sen drog vi hit. Ska snart käka krubb hoppas jag på, är hungrig som faa-an. Imorgon är det söndag och då ska jag städa mitt rum, duscha, plugga lite och bara chilla galet. Som alla andra vanliga söndagar, låter inte det najs eller? Eh jo. Ska sola också, har ju hittat ett billigt ställe i Skanstull, och man blir verkligen brun där så himla najs!

Izabelle ska fixa en header till mig soon, ska bara komma på vad jag vill ha på den så fixar hon den. Men är ju jävligt fantasilös så kommer nog ta ett tag haha..
Nej nu ska jag gitta from the place, kommer mer update imorgon. Bye4now
 mina söta emokompisar =)

Dagens

Dagens humör: Trötter..
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens frukost: Mackor och juice
Dagens vill ha: Pengar
Dagens vill ta bort: Att det är så kallt?!
Dagens dryck: Vet inte
Dagens klädval: Jeans från Gina, linne från H&M och en tröja från H&M
Dagens person: Ingen än
Dagens höjdpunkt: Bra fråga
Dagens låt: Fall for you - (?)
Dagens random: Hej

Unstoppable

Goodmorning.. Måste rusa vidare mot köket så fort det här inlägget är klart för min mage låter som en jetmotor! Inte så kul.. Vaknade iaf för en kvart sen och har tagit en snabb dusch och klätt på mig. Naajs.
Hade verkligen svårt att sova igår, alla tankar bara flög runt och jag kunde inte sluta tänka på allt så jag somnade runt 1 tiden.. Så idag är jag trött och just nu hungrig som ett djur!

Jag tror min mage behöver frulle nu, men vi hörs om en liten stund?

G-natt

Går och lägger mig nu, kommer inte orka skolan imorgon annars. Pusssssssss


Try to do the right thing, its always better

Tjatja! Kom nyss innanför dörren och har redan hunnit byta till myskläder, sätta upp håret i en bulle och hämtat en cola. Ööh najs? Svar: ja.

Jag Isabelle och Izabelle drog ju till skärholmen men jag blev fett otaggad så jag köpte ingenting, så vi drog till Marcus istället och så kom Miriam och Tehö. Chillade där ett tag och sen åkte jag hem till Joanna! Vi pratade lite och så åt vi pannkakor, me love! Mja sen drog vi ut på promenad, gick till fruängen och sen tillbaka och så tog jag tuben hem och nu sitter jag här med min älskade cola.. Maha. Imorgon är det skola igen, suck på det! Ska iaf redovisat steg 15 i matte, ä n t l i g e n. Jag har stora problem i matte och ligger efter typ 2 veckor. Känns inte så jätte bra direkt! Menmen, jag kommer klara att få vg den här terminen, ska verkligen anstränga mig!

Pallar inte trycket och snacka om skolan mer haha, känns bara stressigt. Och jag går bara i åttan, humm.... Ska iaf träffa Andree och Totte imorgon som jag sa, chilligt värre!
Men nu ska jag dricka cola och snacka med alla roliga på msn! Hihi pöss..

Ps. ska försöka hitta min usbkabel så jag kan lägga in bilder ok? Kommer isf i nästa inlägg.

Du är inte värd mina tårar

Hej sötnosaaar. Sitter hos Izabelle och chillar galet. Eller hon fixar sig och jag är redan klar så =). Ni vet jag är en aning snabbare än Izabelle... Jag mötte iaf upp henne vid fotbollsplanen och så drog vi och solade, blev inte så jättebrun menmen. Sen drog vi hit och åt och nu ska vi till skärholmen med Isabelle, mööjs! Får se vad jag ska köpa, en halsduk tror jag och jeans leggins. Det är iaf vad jag behöver! Nu ska jag tagga så pussen..

Take a look at your selfe then make a change

Tjulululu! Ska snart ner i tvättstugan, sen klä på mig och sen vidare mot fotbollsplanen och möta Izabelle! Vi ska dra och sola, det behövs verkligen. Är likblek, i don't like! Så jag kör osminkat today, ni vet jag älskar att gå utan smink! Man känner sig fri på något sätt, haha. Det är ju något stort fel på mig.

Nej har lite bråttom faktiskt, så vi hörs när jag är hemma igen oki? Puss
 Såhär ser jag ut idag, eller okej ska byta kläder menmen..

Don't turn back

Godmorgon bitches!
Vaknade självklart inte nu eftersom jag hade tvättstugan klockan 10. Nej klockan kvart i 10 var jag uppe och sorterade all tvätt och sen gick jag ner till tvättstugan och slängde in allt. När jag kom upp igen så tog jag ett skönt bad, rakade benen och andra privata ställen och duschade håret och allt det där. Frässhhyy.
Iaf sen var det ner i tvättstugan igen och fixa med tvätten, nu är jag uppe och hade tänkt att äta lite frulle. Mackor och oboy såklart, det bästa som finns.. Efter choklad =).

Blev även lite ändrade planer för idag, jag ska fortfarande ner till fotbollsplanen och träffa Izabelle men jag och Miriam ska inte träffa Andree och Totte idag, det blev imorgon istället!! Så jag får se vad jag hittar på, vill shoppa iaf. Så kanske drar med mig någon till stan, jag har ju värsta shoppinglistan och grejer. Hihi!
Time for breakfast now, byebye!

Typ hej jag är så gullig när jag är osminkad?


-

If I could fall into the sky
Do you think time would pass me by?
Cause you know I'd walk a thousand miles
If I could just see you tonight


No air

Shushu ! Ligger i min assköna säng nu, har precis stoppat i ett duntäcke i påslakanet så nu är det mys på G! Hade tänkt att ta lite mackor och kolla på film och bara mysa.. Hur härligt låter inte det? =)

Jag var och hämtade lite kläder hos mami igen, allt som ska tvättas imorgon så slipper jag göra det imorgon bitti. Så imorgon har jag ställt klockan på halv 10!! Och jag som är ledig... Vad gör man inte för rena kläder asså.. Jaja, inte klaga mer över det!

Frågan nu är ju bara vilken film ska jag kolla på? Har ju ganska många filmer som jag inte har sett på hur länge som helst.. Jaja tåls att fundera på, ska göra lite mackor + oboy nu! Finns inget bättre än oboy! Löve it!
Blir nog inga fler inlägg idag, men imorgon kör vi på så mycket update jag hinner ok? Bra, pussiiis!

Jag bara känner för att göra en sån här..



* Jag gör allt för mina vänner - no matter what. Dom går före allt.
* Jag har aldrig fått känna på äkta kärlek, aldrig haft ett seriöst förhållande och aldrig varit kär.
* Jag kan inte sova om mitt rum är stökigt, och jag är typ beroende av att städa.
* Jag är även beroende av att köpa saker! Mina pengar tar slut på två dagar... Är en riktig jävla slösare!
* Love to read.. Omg jag älskar att läsa verkligen haha. Är värsta bokmalen. Schhh...
* Jag tror att jag har damp, jag kan få värsta anfallen ibland och är oftast irriterad över ingenting.


Design är så inte min grej

Usch vad jag hatar det där med header! Förstår verkligen inte hur man gör. Jag kanske är lite retard, men ser det ut som jag bryr mig? Nej inte riktigt.. Men nu får bloggen se ut såhär, för jag pallar inte mer!

Du rubbade hela min existens

Hello! Ligger i sängen hemma hos pappsen nu och funtar på om jag ska tagga ut och möta Izabelle och Miriam. Dom är i långsjön just nu men dit vill och pallar jag inte åka, så ska vell möta dom när dom är tbx i fruängen istället.
Gick ju som sagt hem till Miriam och vi chillade ett tag, och sen kom Izabelle och så åt vi nudlar och satt bara och snackade. Sen följde dom mig till centrum och så åkte jag till mami och hämtade lite stuff och så åkte jag hit. Så nu har jag packat upp lite saker, ätit och bokat tvättstugan imorgon klockan 10!! Och jag som är ledig imorgon... Blä, men fanns inga andra tider och jag har inte rena kläder så what to do om inte tar den tiden som finns? Precis..

Jaja, imorgon är jag iaf ledig (kanske redan har sagt det, men är glaaad) så jag ska upp, hämta kläder hos mami, tvätta sen ska jag möta Izabelle vid hägerstensåsens fotbollsplan för hon ska dit med skolan. Sen när Miriam slutar ska vi träffa Totte och Andree, om dom kommer hit eller om vi åker dit är inte bestämt än men vi får helt enkelt se. Hihi.
Men nu ska jag rulla vidare, ciaao bitches.

-

Fan du lämna mig här när jag var knäsvag och kär..


Spara din förklaring

Cha cha bloggen! Sitter hemma just nu, kom hem för ca en halvtimme sen I think, och har bara bytt kläder och fixat mig lite.

Skolan gick chill, jobbade dock inte så mycket.. Men som sagt, måndag man är sliten som ett djur efter helgen och dom förväntar sig att man ska plugga på som aldrig förr? Nae inte för mig iaf. Men jag gick på idrotten iaf, pluspoäng till mig! Vi orienterade igen... Suck. Och så har vi orienteringsdag på onsdag nästa vecka, wiiie! Usch nej fyfan. Hatar orientering.. Slutade iaf klockan 2 och nu sitter jag hemma och tar det lugnt och väntar på att Miriam ska sluta, då ska jag rulla hem mot henne och vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det får vi se sen =). Jaja nu ska jag rulla vidare mot köket för lite food, usch ville bara tillägga att min hosta är hemsk. Fucking hatar den. Fast iförsig har jag inte druckit hostmedicin på flera dagar, kan  ju vara därför men det behöver vi inte låtsas om =). Hihih nu drar jag!

Du, bara du.

Nu är jag fan klar! Eller bara med utseendet då, ska äta frukost alldeles strax. Ser helt normal ut idag, vem orkar göra till sig när man bara ska till skolan? Inte jag iaf.. Vet tyvärr inte vart min kamera är (den ligger säkert i min väska..) men orkar inte ta upp den så blir ingen outfit idag! Sorry dudes, men vi kör på imorgon istället? Låter toppen i mina öron iaf..

Idag ska jag ta igen allt som jag missade förra veckan, de vill säga engelska, matte och musik. Vi har ju musikprov nästa vecka har jag för mig iaf, och jag kan ingenting verkligen! Känns ju awesome liksom.. Inte! Och jag ska få vg på den där skiten.. Är inte så taggad för det, har aldrig gillat ämnet musik. Självklart gillar jag att lyssna på musik och sjunga och så men i skolan så.. Nä. Vad mer idag? Jo idrott men kläderna är nerpackade, så en big check på den! Fan va grymt att jag alltid kommer på det dagen innan vi har idrott, förut kom jag alltid på att vi hade idrott precis när jag kom till skolan. Men jag satsar ju vg i idrott nu också så då är det bara att gå dit och spela glad! Wihooo... Det är jag bäst på.

What now... Jo juste, frukost. Ska ta tuben som går 46 så har vell kanske lite bråttom nu, men jag är ju snabba vesslan! HAHA. Nej driver men snabb är jag om jag vill, och nu vill jag. Hörs maybe i skolan om ni har tur ;). Annars: ha en bra dag! Puss

You know that I walk a thousand miles just to see you

Godmorgon tötisar!! Har precis klivit ut från duschen, så är lite piggare nu. Känns skönt, var som en zombie när jag gick upp asså. Haha. Ville även nämna att min fucking hosta har kommit tillbaka och min näsa lever sitt egna liv. Kul va?!?! Nä juste! men bäst som jag är drar jag iväg till skolan ändå trots allt det där. Tycker jag är värd typ.. en guldstjärna? AA precis så.

Nu ska jag föna håret, platta håret, klä på mig, sminka mig, borsta tänderna, äta frukost och sen tagga till skolan. Mjusik på det och tiden rullar iväg som fan! Herrå

Tonight will be the night that I will fall for you, over again.

Hej bebisar.. Har precis målat naglarna, chockrosa blev dom. Sooo hot! Mhihi. Smoothien jag gjorde var typ... Både god och äcklig, lite hård om man säger så.

Imorgon är det måndag igen, fan vad tiden går fort! Känns som det var söndag igår liksom? Aja måndag imorgon, betyder: skola, flytta över till pappa, tvätta... Ååh jag pallar inte. Jag har blivit ganska skoltrött och förut brukade jag hinna plugga på söndagar men det gör jag faktiskt inte nu längre! Eller jo jag hinner väl, men man orkar ju inte! Måste ta tag i skolan på riktigt, jag vill ha bra betyg så är det bara..
Nu hade jag tänkt att hoppa ner i sängen och läsa lite.. Nörd som jag är! Men vem fan bryr sig liksom? Nä juste. Har idrott imorgn!! Tack för jag påminde mig själv, måste packa ner idrottskläder också... Blö pallar inte.. Haha fan vad sur jag låter, men inte fan är jag sur är ju hur glad som helst! Och bara mina bästa vet varför =) Nu måste jag skynda mig lite, ska komma i säng innan 12. Och jag är jävligt seg. Byebye!
 Haha gammal bild, men jag ser ju ut som värsta emot?! Läskigt värre.

If you want me, I must be doing something right..

Godkväll sötnosar! Sitter här och chillar galet och lägger in låtar i ipoden.. Möjs! Var ute och träffade Joanna, vi pratade om allt och det behööövdes verkligen! Så nu har vi updateat (haha?) oss om varandras liv och aa ni vet. Ska precis göra smoothies nu med mami, så vi hörs sen ajt? P u s s

Ingen annan runt omkring kunde få oss isär

Cha cha göllungar! Sitter här och har precis fixat mig lite, inte min dag idag asså... Bad hairday, inga kläder passar och aa ser allmänt ful ut. Ska möta Joanna ett tag och prata lite om allt, as usual. Blir mys, har saknat henne!

Igår kväll så var vi hos Sebbo och chillade, blev lite spårat men dock inte för min del. Vi fick skjuss till huddinge centrum sen av Leif och Andree, det tackar vi för! Fick vänta ett tag på bussen då men det behöver vi ju inte gå in på. Mötte Izabelle i centrum och gick sen hem och däckade på dirr. Idag väckte dom mig innan 12!! Helt unbelivable (vene hur det stavas haha). Kul va?!?! Näää.. Payback! Vi åt iaf frulle och sen taggade jag hem. Gick en prommis med mamsi och pratade om allt mellan himmel och jord, snacka om att det behövdes. Vi gick iaf till coop forum, köpte lite godis och grejer till smoothies som vi ska göra senare ikväll! Aj löv. A juste, jag badade också, blev översvämmning igen?! Typ något fel på vårat badkar... Usch nä det var inte kul.

Nu ska jag tagga vidare mot västertorp och möta Joanna, hörs när jag är hemma igen! Bye bye bitches..
 Igår i Huddinge, me and Miriam göllet.

Blir en lista så länge, uppdaterar om en liten stund..

DIG:
1. Hur lång är du ? Hihi... 1, 58
2. Vad vill du bli när du bli stor? Modejournalist
3. Vad pluggar du ? Allt? Eller vaaa?
4. Har du långt hår ? Sådär
5. Vilken hårfärg har du ? Brunette
6. Sminkar du dig ? Ya
7. Har du haft sex senaste månaden? Nepp
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Svarta spets
9. Har du kysst någon idag ? Nej bara pussat

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ?

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Båda är bäst, dah?
3. Hur många syskon har du ? En storebror
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Vad?
5. Hur många ställen har du bott på ? 6
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Min bror oftast haha
7. Vilken familjemedlem är snällast ? Ööh ofta man kan välja? Nä
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Bra fråga.. Några år sen

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? Idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Miriam
3. Har du kysst nån kompis ? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Noppe
5. Vem har du varit kompis med längst ? Hanna
6. Vem känner dig bäst? Emelie
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Tror inte det
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Ööh jag umgås med dom jag vill right?

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Haha ja?
2. Klä dig annorlunda? Självklart
3. Vara dig själv ? Men ja?
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Ibland
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? HAHA öhm.
6. Pierca dig ? Ja klart
7. Ha sex på offentlig plats ? Vågar men skulle aldrig göra det
8. Vara omogen ? OM jag gör
9. Äta småkryp ? Usch?

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast ? Igår
2. När var du på semester senast ? Sommarlovet
3. Vilken färg är det på din tandborste ? Rosa
4. Är ditt hår tråkigt ? En aning
5. Vem såg dig naken senast ? Jag själv :D
6. Hur ofta duschar du? Varje dag
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? Vet inte, beror på


Du får mig känna såhär

Hello sweeties! Sitter hemma hos Miriam göllet nu, hon är inne och duschar och jag badade precis. Är hur fräsh som helst nu! Har även sätt på mig kläder som jag ska ha för kvällen, vi ska nämligen till Sebbo och chilla galet! Och sen sover jag här igen... Känns som jag aldrig är hemma något på helgerna längre haha, men man hinner ju inte?!

Igår då, då var vi hos Mathias och det  var najs där. Var inte så mycket folk, bara chillmode liksom. Kom hem runt 1 någongång och däckade runt 3, 4. Idag väckte Izabelle mig (ovanligt huh?) vid 1 och då gick vi upp och låg och dega, Isabelle kom hit och så nu har vi ätit nudlar och I & I drog hem till sig och fixade sig och sådär... Kommer inte bli någon mer uppdatering idag, jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Eller inte, min blogg mina krav right? Haaaahaaaa.
Gtg, pussilajno

Du har ingen chans

Cha cha! Har precis fixat klart mig och packat väskan. Ska precis röra mig mot Miriam och sen åker vi och kollar på Marcus match här i hägersten! Och mja efter det vidare mot Mathias. Så nu vet ni min kväll, sover även hos Miriam inatt. Bättre uppfattning: ingen update förrän imorgon. Om ni inte har värsta turen då! Men chansar inte på det...
Nu har jag lite bråttom så ciao!

I was born to tell you I love you

Hellooo! Kom precis ut från badet, superskönt! Råkade bli lite översvämmning haha... Keff som jag är! Nejdå jag är ju bäst! Har iaf ätit, och aa.. Badat. Känner mig superfräsh nu bara så ni vet. Ska vell börja fixa mig och ringa Izabelle eller Miriam och prata om ikväll, så nu har jag inte tid att skriva. Kyss!

Fan du lämna mig här när jag var knäsvag och kär

Cha cha! Sitter i skolan just nu och ska snart röra mig hemmåt... Kom till skolan i tid, gjorde so prov. Gick typ sådär.. Men det var kryssfrågor så jag hoppas jag får g! Chansade på nästan alla menmen.. Sånt är livet. Efter provet så jobbade jag lite med matte fram till jag hade matte kp, så jag gick på det och där fick vi göra något.. Minns inte vad det heter. Iaf sen jobbade jag matte resten av dagen och mötte även Isabelle bebis på lunchen. Denajs!
Snart kommer mina blondiner hem också, hur najs är inte det?
Nu ska jag tagga tror jag, så ciaaao!

D r e s s c o d e



Jeans - Gina
Vitt linne - H&M
Rosa tröja - Miriams

(haha omg ser ut som jag har värsta biffarmarna... yeah)

When I look at you, my mind goes on a trip

Godmorgon cuties! I'm up! Kom ju på att vi har soprov idag och ärligt talat, jag ska fan inte missa det!! Så jag plågar mig själv iväg med min hosta för ett prov?! Låter inte riktigt som jag.. Men, whatevaaah.

Haha, fredag idag kom jag just på!! Fan vad den här veckan har gått fort, det var ju tisdags nyss? Aja jag är glad! Ska sova borta ikväll, hos vem har jag inte bestämt än men vi lär väl se... Blondinerna kommer hem ngn gång runt 5 och då har jag bestämt att möta upp dom (dom vet inte om det än) hihi busunge jag är! Ikväll ska vi iaf till Mathias I think, eh aa mhm.
Nej ska rusha nu, har bråttom. PusS

Twilight + new moon = l o v e

Har kollat klart på twilight nu och jag kan fan inte vänta tills tvåan kommer ut på bio! Omg vad jag längtar! Jag ska lätt gå och se den på premiären, så är det bara!! =)
Nu ska jag sussa kudden tror jag, får se om det blir skola imorgon. Antagligen inte för jag mår fortfarande inte så jättebra så det är nog bäst om jag stannar hemma och vilar imorgon så jag är hel inför kvällen!
Nu ska jag taggish vidare... Byeee!

Slänger in new moon trailern... L ä n g t a r! Och är inte Jacob bara för snygg? Jo tänkte väl det..

Mh mh

Mami kom precis hem med mat till mig, awiiie! Kycklingsallad från La Favorita som jag älskar!! Har bäddat sängen och städat rummet lite, och nu ska jag kolla på "Twilight" my lover movie och äta!! Hörs sen..

Du och jag, så ska det förbli

Cha cha bloggen! Sitter här i min ensamhet, Emelie gick precis... Idag har jag bara segat hemma, skulle göra uppgiften men vi har ju inte ens alla saker man behöver ha hemma?! Hur fan tänker dom liksom, att vi ska ha alla saker hemma? Ööhm tänk lite bättre nästa gång maybe? Så ne, jag får se hur det blir med den helt enkelt.. Emelie kom hit för ca två timmar sen och vi var ute och tog lite frisk luft. Snacka om att det behövdes! Var ju inte ute på typ hela dagen igår. Aja, vi chillade galet och käkade kladdkaka. Myms! Men hon skulle hem och plugga så hon stack. Ikväll ska jag vara hemma och BLI FRISK!! Orkar inte ha äckelhosta längre!

Nä men nu ska jag ta det lugnt. Hörs seeen.

Deep inside I know you should be in the spotlight

Morsning korsning hahahah! Nej skoja bara men hej iallafall. Vaknade för ca en timme sen och har precis ätit frulle. Jag som inte skulle sova bort hela dagen? Men egentligen spelar det ingen roll för jag är fortfarande sjuk. Blööö min hals svider som jag vet inte vad, tror ni det är kul vavava? Nej juste.

Ska snart börja på min uppgift för dagen, det kommer ta hur lång tid som helst... Pallar verkligen inte men den måste lämnas in imorgon så då får man plåga sig själv även om man är sjuk. Känns ju kul!
Nu ska jag läsa lite bloggar och så, hörs senare!

Om vi förlorar allt vi har då är det ditt fel okej?

Nej usch vad klockan är mycket nu. Vet jag har ingen skola imorgon men vill ändå försöka slippa sova bort hela dagen... Aja men godnatt iaf, hörs imorgon puss!

Where do you go when the stars go blue?

Tjotjo! Sitter här och knarkar hostmedicin! Är det inte just min vanliga tur att hitta saker jag verkligen behöver? Så jag kom fram till kylskåpet och skulle precis ta ut lite cola och så ser jag den! Längst in bakom mjölkpaketen står hostmedicinen! Är det inte bara för underart?! Jo förfan! Så är glad som fan nu. Nu vet ni min dag imorgon: klunka hostmedicin och ta det lugnt! För jag ska bli frisk till helgen! Eller jag måste.. Kan ju inte missa den här helgen liksom? Haha.
Nä men jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, kanske kolla film eller något.. Är trött, så kanske sova? Ööh tåls att fundera på. Börjar med att kolla bloggar och dricka vatten, hihi hejs!
 Äcklig som fan är den, men men jag vill bli frisk så botten upp!

Long time ago!

- Hösten! Så sjukt mysigt, visst gillar jag sommaren mer men nu är det höst och då är det bara att njuta av stickade koftor, tända ljus, mysiga halsdukar osv!
- Att bada! Så sjukt härligt, man kommer hem från en kall utekväll och lägger sig i ett varmt bad... Mys!
- Minidatorer! Både hissar och dissar dom egentligen, men hissar dom mer för dom är så otroligt sköna och små! Man kan ju ta med sig den i en vanlig handväska, det är ju najs?! Och den väger inte mer än 1kg..



- Att vara sjuk! Buäh, jag är nästan aldrig sjuk! Och just nu sitter jag här och hostar, tur iaf att jag inte har feber eller ont i kroppen. Jag tror bara jag har åkt på en riktig fökyldning.. Menmen snart frisk och då jävlar!
- Hostmedicin! Typ det äckligaste som finns?! Behöver jag ens förklara varför jag dissar det?
- Blogg.se's nya statistik! För det första så ser man knappt vad det står och för det andra är den sjukt seg. Ööh bra?..


Det här dunkas hårt i min iPod just nu!

Denbo ft. Sebastian Krantz - Inget kan bli som förr


David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch


Keri Hilson ft Kanye West & Ne-Yo - Knock You Down


Lil Rain - Adore u


Cidinho & Doca - Rap Das Armas (haha den är tung)


Just bring back yesterday to me

Sötnosar! Dålig uppdatering jag vet men jag har gått och blivit sjuk! Kul va?! Nej inte riktigt...

Gårdagen blev lyckad, efter skolan drog jag hem till Izabelle och åt sen åkte vi till Marcus träning och chillade galet. Runt 5 tiden gick vi till mig och jag bytte kläder och sen åkte vi tillbaka till fruängen och jag mötte Miriam och så hoppade vi på bussen mot flempan. Totte och Andree kom och hämtade oss i flempans centrum och så åkte vi hem till Totte. Chillade galet där, mer behöver jag inte berätta hahaha.. Åkte hem runt 8 och mja typ.. Däckade direkt.

Idag då, vaknade upp imorse och mådde skit så jag tänkte skippa skolan men sen kom jag på att jag hade massor att göra idag så det var bara att gå upp och taggade direkt till skolan utan att ha fixat mig eller någonting. Öhm.. Lodis kände jag mig typ som. Kom till skolan runt kvart över 9 och då hade jag musikföreläsning i en halvtimme. Somnade nästan och jag ville inte sitta och hosta så jag fick sitta och hålla mig. Satt typ och ryckte hela tiden haha. Måste ha sett kul ut! Iaf, efter föreläsningen så redovisade jag svenskan, känns skönt att ha gjort de nu! Och mja.. Sen var det lunch och då åt jag sen gick jag faktiskt hem. Min hals svek mig som fan så gick hem och däcka i sängen i några timmar.. Somnade med mjukisbyxor och täcke och när jag vaknade.. Aa varmt säger jag bara! Gosh alltså. Gick upp och kollade på tv och åt lite, har ni tänkt på att allt man äter när man är sjuk smakar typ vatten? Man ba.. Gott!! NEj inte riktigt, nu har jag precis badat, ååh så skönt! Känner mig überfresh nu, känns hur härligt som helst! Imorgon har jag hemstudiedag, hoppas jag fick mail av Ulrika vad vi skulle göra annars är jag körd. Menmen, nu ska jag se på tv och chilla gal1. Pussilajno

Jag sitter här och bara tänker en stund..

Kom hem för en liten stund sen men mitt hjärta fungerar inte på riktigt just nu. Vet inte vad jag känner, men oroa er inte jag mår hur bra som helst. Skriver av mig lite senare.

Inget kan bli som förr

Cha cha! Sitter i skolan just nu med Sebbe och Klara och chillar galet! Vi hade brandövning nyss haha, askul verkligen... Not. Imorse så gjorde jag klart steg 17 i svenska så ska redovisa det imorgon, grym eller vaaad? Sebbe sa precis att jag är bäst =). Och så rättade jag steg 20 i engelska så grym är jag liksom! Mhm mhm. Slutar vid 3 idag då ska jag hem och äta och byta kläder och sen ska jag och Miriam träffa Andree och kanske Totte i fruängen. Blir asnajs.

Nu ska jag gå hejdå!

Adore u.

Tjena göllöngar igen! Har precis fixat klart mig nu, allt asså. Så jag ska tagga ner mot tuben snart och sen möta Brandon bästis i centrum och så taggar vi mot skolan! Ska trffa Miriam och Isabelle på lunchen också, de blir najs! Hörs när jag kommer hem eller så droppar jag ett inlägg i skolan.. Vem vet? Aja ha en bra dag iaf!

Du lämna mig här när jag var knäsvag och kär

Godmorgon sötnosar! Vaknade för en halvtimme sen, så har nu duschat och klätt på mig. Score! Trodde inte jag skulle orka upp imorse men jag var skitpigg. Haha, men det var ju bara tur typ.

Today är det tisdag och jag har ph efter skolan så slutar 3 idag, det är det enda som jag vet. I skolan är det väl kurs som gäller, föreläsningar och sådär. Är verkligen inte ett skit taggad för skola nu efter helgen. Har inte sovit ut i helgen och det skulle jag behöva right now! Sova ut alltså..
Nu hade jag tänkt att börja fixa mig lite, kan ju vara bra så jag hinner right? Så vi hörs om ett tag..
 Haha jag och Mimmi förra veckan, helt osmikad och trött. Snögg!

Damn your so sexy bitch

Nu är jag back on track med bloggen! Har saknat att skriva lite...
Men dagarna som har gått har varit chill som fan, kommer inte riktigt ihåg exakt vad jag har gjort men det behöver vi ju inte gå in på... Hehe!

Men idag iaf, så vaknade i tid fixade mig och så drog jag till skolan as usual! Hade bgs och fick skriva ett svenska prov typ? Hur taggad tror ni jag var på en skala 1-10 att sitta en måndagsmorgon sjukt sliten efter helgen och skriva ett prov så fort man kommer till skolan? Svar -0. Fyfan. Men jag skrev lite, sen orkade jag verkligen inte längre. Så jag planerade min vecka och tjalala. Efter bgs så jobbade jag lite svenska och så helt plötsligt var det lunch! Gick till centrum med Klara den bästa, vet att du älskar mig för att jag skriver det här nu så hihi! Haha, fan vad snackar jag om asså? Bra fråga... Iaf, efter lunch så hade jag idrott och vi skulle orientera!! Tror ni jag var taggad för det eller? NEEEEJ! Usch asså.. Värsta skoldagen på länge. Men det blir värre tro mig. Efter idrotten så gick vi tillbaka till skolan och chillade galet fram till bgs då ringde Joanna och sa att jag skulle komma till hennes skola så det gjorde jag och då skulle hon också ha fucking orienterings skit! Så jag fick gå med henne på den.. Kul verkligen! Aja hon bärde min väska iaf =). Hon slutade vid 4 och då drog vi och hälsade på min gamla lärare Matilda! Faan va kul det var att träffa henne, har saknat henne! Så vi satt på hennes cafe och snackade i minst en och en halv timme... Var hur kul som helst! Sen drog vi iaf hem, jag till mig och hon till henne. Käkade och hämtade alla saker hos pappa sen mötte jag Joanna igen. Vi drog hem till hennes morsa och så fick jag tillbaka min skinnjacka! Awiiie vad jag har saknat den! Så det var lite kul, och mja sen mötte vi Izabelle och Miriam en liten stund och satt och pratade med dom. Var lite småkul sådär haha. Och nu är jag hemma, har tvättat bort sminket, borstat gaddarna (haha *asg*) och ska precis hoppa ner i sängen! Imorgon är jag taggad för att blogga på¨morgonen, hihi! Så imorgon.. Då jävlar börjar jag blogga igen på riktigt!
Nu: SÄNGEN! Kommer kanske ändra designen lite, men inget jag pallar göra nu. Men det kommer när det kommer, precis som min blogglust. Sängen väntar, så pussis!

If you don't love me, why do you raise my hopes?

Dålig uppdatering från mig, men har tappat blogglusten helt. Vet inte riktigt när vi hörs igen, men vi får väl se. Men ni får ha det så bra. Puss

Just dance

Goodmorning! Har precis fixat klart mig, orkar inte platta håret och det behövs knappt mitt hår ser helt ok ut som det är just nu. Och sen bara lite puder i facet, funkar perfa! Börjar halv 9 idag och nu ska jag bara borsta tänderna, välja en tröja att sätta på mig och sen tagga mot bussen. Skriver nog i skolan om jag hinner, annars hörs vi när jag kommer hem. När fan det nu blir(?)
Hare braaaa!
 Saknar dig gumman

Unwritten

Hej igen! Haha fick värsta blogglusten nu, hmm?.. Iaf, jag kollade på "uptown girls" och den är så jävla bra asså! Har sett den säkert 7 gånger nu och inte tröttnat, älskar deras dissar haha.. Men se den.

Imorgon skola som vanligt, ska skriva pp15 och mja.. ´man undrar ju hur det kommer gå?! Matte är mitt sämsta matte om man säger så. Men iaf, har ph efter skolan så slutar 3, då ska jag och Miriam till Höddinge och träffa Totte och Andree tror jag =), blir najs iaf.. Men mer om det imorgon. Nu har jag precis tagit bort sminket och borstat tänderna, så nu blir det sussa kudde snart. Ska bara kolla lite bloggar först. Men vi hörs väl imorgon I think? Visst har jag blivit bättre på att komma ihåg min kamera btw? Eller dom flesta bilderna tar jag ju med mobilen då.. Men det låtsas vi inte om nu hehe!
Mja taggar  väl nu. Godnatt
 HAHAHAHAHAHA!

Bilder från igår


We can runaway

Hej gullepluttar! Har inte haft tid eller ork att skriva förrän nu då. Idag gick jag till skolan som vanligt, hade ju skolfoto och jag lovar er, jag kommer se ut som hej kom och hjälp mig! Som vanligt då... Whatever, hade föreläsning och kunde tyvärr inte jobba så mycket idag. Har så mycket i hjärnan att tänka på just nu, men det behöver ni inte veta =).

Mötte iaf upp Miriam efter skolan och vi drog mot Flempan och chillade lite. SEn åkte vi tillbaka och skildes åt, då åkte jag hem och mja typ.. kollade tv. Och nu har jag laddat upp med film, chips, dip och läsk! Hörde jag fatzo? Aa jag tror nog det. Men innan de så ska jag lägga upp lite bilder, men gör det i nästa inlägg annars blir det konstigt. Hörs när vi hörs. Puss

090909

Godmorgon alla sötnosar! Och sorry för ingen update igår men jag orkade verkligen inte skriva när jag kom hem..
Igår: Chill i skolan, hade phsamtal efter till klockan 3 och då mötte jag upp Izabelle, Miriam och Isabelle och så satt vi och snacka ett tag. Sen bestämde I & I att åka till Marcus och jag och Miriam till Huddinge så först gick vi hem till Miriam och åt och fixade oss lite sen åkte vi till Flempan. Mötte Unni och sen gick vi och träffade alla boys. Det var mysigt, tyvärr så vet jag inte vart min usbkabel är men ska leta efter sen sen tänkte jag... Så man kan lägga in lite bilder liksom! Iaf vi åkte hem runt kvart över 8 och mja vad gjorde jag då.. Chillade framför datan och sen kom någon och köpte våran data för 600 och dom fick jag, tjoooho! Och sen kommer ju barnbidraget om 11 dagar också, najzz. Sen däckade jag ngn gång runt 12..

Idag så är det onsdag och jag har skolfoto klockan 9.15! Hoppas ni antecknar.. Näe men jag hatar att ha skolfoto, jag lyckas alltid få till någon ful min eller typ... Aa ni fattar! Så det ser jag verkligen inte fram emot... Jaja, ska plugga på bra i skolan (om jag kommer lyckas, hehe troligtsvis inte..) yeye inget jag tar upp här men aa. Slutar iaf halv 2 tror jag och då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men kommer väl under dagen vad jag gör och så. Men skriver så fort jag kan och har tid, okej? Bra, nu måste jag fixa mig och så, ska taggish runt 5 i  8. Ha en bra dag fifan! Puss

Ingen rubrik.

Hello cuties, jag sitter i skolan just nu med Klara. Ví har föreläsning halv så kirrar ett snabbt inlägg innan vi ska dra vidare mot arenan...
Jag har iaf jobbat med matte idag, gjort klart steg 15, vem är kung?! Jo juste, jag... Så ska skriva pp15 på torsdag, och ska få röd på det! Kommer jag klara lätt kung som jag är. Sen gick vi till centrum och mötte Joanna sötnosen och det var ju najs! Så vi var en liten stund med henne och nu är vi tillbaka i school. Nu måste jag nog gå, hörs väl sen!
Pussss

D r e s s c o d e



Blir en enkel dresscode idag, men det ska regna så orkar inte klä upp mig riktigt.

Linne (syns inte) - H&M
T-shirt - Gina
Tights - H&M

Just bring back yesterday to me

Godmorgon babes! Vaknade för ca en halvtimme sen och har faktiskt hunnit fixa mig.. Grym som jag är! Ska snart rulla vidare mot köket, men ville droppa in ett inlägg och en dagens först. Får se om det blir Huddinge idag, annars så drar jag mig nog hemmåt och pluggar lite. Men vi får helt enkelt se om det senare. Ska tagga hemifrån 5 i, så måste äta lite, borsta tänderna sen taggga! Hörs kanske under dagen, kyss.

I never thought I fall for you as hard as I did

Tjululu! Sitter i sängen med ett glas oboy, kan det bli bättre? Okej det kan det faktiskt.. Badade som sagt, var sjukt skönt så nu är jag fresh! Nu ska jag bara dricka upp mitt glas oboy, borsta tänderna, välja kläder till imorgon och sen sova! Är lite trött, plus i kanten på det!
Hihi blev ingen hiss och diss lista today, men imorgon okej? Promise. Godnatt, sovgott så hörs vi imorgon. Love

That's just too mutch

Nu är jag hemma igen! Ska precis bada hade jag tänkt, var ett tag sen och jag fryser som fa-an! Mötte iaf upp Joanna och vi satt och pratade om allt, var ju ett tag sen vi sågs så vi hade mutcho att catcha upp vid. Så de najs! Sen gick vi vidare mot skolgården och flummade och tog pixs, haha vi är så skööna! Och ja nu är jag här igen, ska bada äta sova. Trött är jag. Bara så ni vet.
Nu taggar jag, men lägger in lite bilder först. Hejs.

Every girl around the world

Ska iväg och träffa Joanna soulie ett tag, så blir ingen bloggning förrän jag kommer hem. Slänger nog in en hiss och diss då. Men gtg, puss!


She will be loved

Blev inget att åka till Svenssons för när jag hade käkat och skulle dra så skulle dom precis gå hem så då sket jag i det.. Papsi kom hem precis då och sa att jag skulle lägga in våran gamla data på blocket, så det har jag gjort nu och pengarna som den blir såld för är mina! Mohahaha. Hoppas det är någon som vill ha våran gamla skitdata haha, nerå den funkar det är väl huvudsaken?

Ikväll ska jag bara tjilla hemma, är inte speciellt taggad för att träffa någon eller vara ute, så hemma får det bli. Kom precis på att GG börjar om 10 min, haha faan va sur jag skulle bli om jag skulle missa de! Fast kommer ändå missa imorgon men det behöver vi inte låtsas om.. Right?! Jag har märkt att jag skriver right ganska mycket i bloggen, men hoppas ni inte har något emot det. Använder det ordet vardagligen ska ni veta ;).
Kanske kommer med hiss och diss lista lite senare, om jag kommer på något att skriva ofc!
Nu ska jag rulla vidare till tvn.. Hörs nog efter GG. Pussilago

Pixs från helgen.



1. Miriam sötnos
2. Isabelle & Miriam
3. Isabelle och jag, love you!
4 & 5. Mina söta blondiner, älskar er!
6. Izabelle gullet!
7. Izabelle och Billy
8. Moi
9. Izabelle i höddinge
10. Jag och Isabelle, haha jag ser cp ut jag vet..
11. Älskar er tjejer!


Like this?

Hello foks! Sitter hemma hos papi just nu och dricker oboy.. Skolan gick segt idag, var trött och hade världens huvudvärk, så efter lunch så svek huvudet mig så jag drog hem till mamsen och hämtade lite saker sen åkte jag vidare hit och vilade lite. Så nu mår jag iaf lite bättre, så ska snart ner till svensson och vara med dom som är där! Sen ska jag hem, äta, plugga, duscha.. Aa de vanliga typ. Och imorgon ska jag och Miriam (vet inte om de va ngn mer) till Huddinge och träffa Totte och Andre.. Ska bli kulish!

Nej time 2 go, hörs sen!

Seems inpossible for me

Taggar till skolan nu, hörs kanske under dagen annars när jag kommer hem. Bye


If only you could feel me

Godmorgon cuties! Har precis tagit en snabb dusch och klätt på mig, jag är inte lika död längre.. Fast jag är fortfarande hur trött som helst, menmen det är ju måndag... Man är ju van. Sitter och äter frukost nu, fick bli riskakor haha. Inte någon direkt frukost men skitsamma.

Idag: Måndag. Ny vecka, blablalba. Ge mig helg bara nu!
Och jag måste tagga, har pråttom. Kyssilago

When love takes over

Tjooo bloggen! Fan vad dåligt jag har uppdaterat nu, men vafan det är ju helg right?! Och har inte varit hemma så... Har något att skylla på liksom.

Iaf idag vaknade jag och Izabelle runt halv 1 och fixade oss sen kom Miriam och så åkte vi till donken och käka frulle.. Finns inget bättre ! Sen rullade vi tillbaka till Izabelle och jag duschade och så fixade vi oss och sen drog vi vidare till ikea! Och chillade lite där och sen åkte vi till segeltorpshallen för att kolla på Billy och Andre's match, haha dom mötte varandra och man visste ju inte riktigt vem man skulle heja på?! Blev knas... Men segeltorp vann med 7-2 .. Haha. Mja efter matchen så drog jag mig hem och nu sitter jag här och smsar med världens sötaste och lyssnar på musik! Hihi och jag är så jävla lycklig just nu så att det inte går att beskriva, har inte kännt mig såhär glad på jävligt länge. Då måste ni ju ungefär fatta hur glad jag är?

Nej nu måste jag taggish, ska nog sova snart.. Skola imorgon, ser det ut som jag pallar det? Nej precis... Helt trött och allt efter helgen, har ju varit full rulle! Orkar inte lägga in bilder så det kommer kanske imorgon om ni har tur.
Puss hej hörs imorgon babes!

Tjaa bloggen!

Sitter hemma och Izabelle nu och äter, maaaaat! Fett hungrig jag var asså.. Iaf, idag åkte vi och träffa Oskar, de va najs! Så sjukt länge sen, iaf sen tog vi bussen till Huddinge och chilla gal1! Var skitkul faktiskt =). Och sen åkte jag och Izabelle till donken, fatzos.... Och nu är vi här och sitter och geekar data! Bilder finns på http://mirribell.blogg.se! Om ni vill kolla, såklart ni vill liksom...
Ska vara lite social nu, hehe eller inte... Ciao!


I can't let go..

Tjotjo! Har precis fixat mig lite och ska snart möta Miriam och Izabelle, vi ska åka och träffa Oskar =). Har ju inte träffat han på gud vet hur länge! Omg, saknar honom iaf! Sen ska vi väl åka hem och fixa oss igen och så, jag måste duscha asså! Knas. Sen ska jag sova hos Izabelle tror ja, vi ska till Huddinge ikväll också btw, blir najs!
Nu ska jag t to the agga, höörs lite senare..

There's no time to be dramatic

Godmorgon sötisarrr.... Haha blev lite sent nu, vaknade för ca 20 min sen. Och ändå somnade jag runt 12 igår, helt otroligt? Haha men behövde sova ut iaf, och nu är jag pigg som en mört! Haha.

Nu hade jag tänkt att äta lite mat, sen hoppa in i duschen och efter det chilla galet framför tvn tror jag...
Nej har ärligt talat inget mer att säga nu, men ville bara visa att jag lever. Herrå

Don't turn back..

Hejsan sötnosar! I'm hooome! Vi åkte till Huddinge och mötte upp Sebbo, sen åkte vi vidare till Kästa och där mötte vi Michel(vet inte hur man stavar..), Andre(tror jag haha) och ja ingen mer tror jag. Sen gick vi vidare till tha hood och satt och chillade, sen kom någon Totte och Charlie och sen gick dom igen.. Tog iaf bussen hem sen och då var det en kille som spottade på mig!! Jävla idiot han var, utan anledning liksom?! Jag hade ju inte gjort honom något?! Jävla asshole.
Iaf när jag satt på tuben så glömde jag hoppa av, hur dum får man bli?! Så gick av i tp ist och som tur var så behövde jag bara vänta 5 min... Snacka tur! Och nu är jag hemma och har precis ätit en macka och druckit oboy, denäääjs. Imorgon ska jag typ sova hos Izabelle, hihi fan vad länge sen! Vi var ju bästa kompisar när vi var mindre och nu har vi börjat umgås igen, det är sjukt najs!
Nu hade jag tänkt att snacka lite mer med Izabelle och sen sova, är sjukt trött! Så vi hörs nog inget mer förrän imorgon.. Så ha det bra och sovgott. Puss!

You're beautiful

Hejsan igen! Tog ett tag innan jag skrev igen men whatever... Pratade nyss med Izabelle och vi ska till Huddinge ikväll! Vet inte riktigt vart i Huddinge men vi ska iaf träffa några, och jag ska möta dom i centrum halv så måste gå snart....
Men jag har lite bråttom nu, hörs när jag kommer hem ! Pussis!

Sexy bitch

Hej gullungar! Kom nyss ut från duschen, fan vad jag frös! Så tog en låång varm dusch. Behövdes! Skolan gick sådär idag, var sjukt seg. ÅÅååh vad ovanligt eller hur? Haha behöver kunna äta normalt igen så jag slipper vara såhär.. Är trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst!

Iaf ikväll ska jag träffa Isabelle, Miriam och Izabelle och vet inte riktigt vad vi ska göra.. Får se, men ska inte möta dom förrän runt 6-7, så behöver verkligen inte stressa! Denajs...
Har inte så mkt mer att berätta nu, så vi hörs lite senare!
 Kolla min utväxt!

D r e s s c o d e



Tights - H&M
Linne - H&M
Tröja - (?)

Baby I can make you believe in love and sex and magic

Godmorgon alla som är vakna! (typ inga...) men jag är iaf uppe och har precs fixat klart mig, och jag tror faktiskt att jag kan äta nu!! Fett glad... Så ska nog ta mig en liten frulle innan jag går.

Idag: FREDAG!! Yeey. Bästa dagen i veckan typ. Måste plugga matte hela dagen och göra klart mitt lotteri, sen slutar vi klockan 1! Det är grymt.. Får se vad som händer ikväll, har inga planer än men det kommer väl senare. Nu måste jag gå, har lite bråttom hihi. Hörs när jag kommer hem eller i skolan.. Vem vet?

Dålig uppdatering!

Förlåtförlåt för himla dålig uppdatering idag men jag har inte mått så bra! Har ju inte ätit riktig mat på två dagar och ja... Testa och se hur ni mår så förstår ni mig! Men iaf... Skolan gick super idag, förutom att jag måste skriva mer på steg 20 i engelska för att få mvg... Men jag ligger ju lite före så egentligen behöver jag inte stressa! Det ända jag ligger lite efter i är ju matten, men det kommer jag lätt ta igen imorgon och i helgen!

Efter skolan mötte jag upp Emelie och vi åkte hem till henne, och runt kvart över fyra gick vi och hämtade hennes übersöta lillebror! Gosh vad han är söt haha man vill bara äta upp honom! Mja sen gick hem igen med honom och kollade på GG, dööör för det. Haha när det var slut så gissa vad: vi tog fram våra skolsaker och pluggade lite! Fick gjort lite matte, man ska ju nämligen göra ett lotteri och jag vet inte riktigt vad jag ska ha men har iaf skrivit lite så det är ju bra..
Runt 20 över 6 drog jag mig hemmåt och direkt när jag kom hem så kände jag hur hungrig jag var men mamma höll på i tvättstugan så hon kunde inte laga mat just då! Klockan blev ca åtta och då hade hon börjat med maten, men hon tyckte den såg äcklig ut så hon bad mig och Adde att åka till donken och köpa mat istället så det gjorde vi. I spöregnet. Vad mer behöver jag säga? Åker aldrig moppe i spöregn igen! Fyfan... Inte roligt om man säger så. Men vi kom hem med mat iaf, kan fortfarande inte tugga men det gick ganska bra ändå. Så nu har jag fått i mig lite mat efter två dagars väntan! Tjoho...

Och nu ska jag välja kläder till imorgon, sen blir det att sova. Klockan är mycket! Igår somnade jag innan 11, helt otroligt! Men jävlar vad långt det blev nu, kommer med lite bilder också hihi. Puss och godnatt!

1. Klara sötnos ;D
2. Sebbe haha =)
3. Klara & Sebbe


2 cool 4 school

Tjafan allihoppa! Sitter i skolan just nu och ska ha phsamtal.. Kom i tid imorse, pluspoäng till mig! Och under dagen har jag jobbat superbra, gjort klart steg 20 i engelska (typ..). Ann skulle maila mig och kolla om det räckte för mvg. Måste ju ha mvg på steg 20 för att kunna få mvg när terminen är slut... Iaf sen har jag jobbat massor med matte, fast jag ska fortsätta med det så fort inlägget är klart... Efter skolan ska jag som sagt hem till Emelie, men seg som hon är svarar hon inte haha! Ovanligt? Nej. Hon är alltid seg =).

Nu ska jag fortsätta med matten, kyssar!

Sympathy

Sorry men hinner inte skriva något mer innan jag ska till skolan nu, men vi kanske hörs när jag väl är där, vem vet? Hihi annars hörs vi i eftermiddag, ska hem till Emelie och plugga efter skolan så =). Pussss ha en bra dag!

D r e s s c o d e



Jeansleggings - Gina
Vitt linne - H&M
Spetslinne - (?)

I want to touch the sky

Godmorgon! Jag kom upp i tid, grymt! Sitter här och äter frukost, eller aa en muffins fick det bli haha. Gott men onyttigt! Men håll med om att det inte finns något bättre än choklad på morgonen? Hihi, aja jag har klätt på mig halvt nu och ska precis gå och börja fixa mig, kirrar in en dresscode om en liten stund. Puss

You can feel anything

Bestämde mig för att gå ut på en promenad, så kom precis hem därifrån. Var skönt med lite luft eftersom jag knappt varit ute idag. Kunde äta lite potatis förut, haha inte så gott då men det var ju iaf något..

Hehe, nu ska jag iaf stänga av datan, lägga mig i sängen och läsa och lyssna på musik till ca 10 sen ska jag försöka sova så jag kommer upp i tid imorgon! Glömde berätta att jag försov mig imorse, hur dum får man bli liksom... Jaja imorgon och fredag ska jag iaf komma i tid! Och imorgon ska jag ha pluggis dag med Klarush också, måste jobba med engelska och matte, främst matte för jag ligger lite efter! Fast det tar jag snabbt igen så det är lugnt!
Nu ska jag bara kolla lite bloggar sen väntar sängen! Godnatt och sovgott sötisar!

Btw...

Blev klar med naglarna innan jag kollade på GG, dom blev inte så bra för nagellacket höll på att ta slut men whatever...
 Vad tyyyycks?

Say it right or don't say it at all

Tjafan, sitter i sängen just nu och är sjukt trött... Sov typ 8 timmar inatt och ändå är jag trött. som vanligt. Kollade iaf på GG och sedan bestämde jag mig för att baka kladdkaksmuffins, för dom jag baka igår blev äckliga så min bror åt upp dom. Så jag gjorde nya nu och dom blev mycket godare =). Mamma håller på med maten nu men jag kommer säkert inte kunna äta någonting. Längtar verkligen tills jag får ta bort min tandställning! Vilket blir till jul hoppas jag..

A juste jag har målat naglarna och gjort ansiktsmask men fotbad hade jag tänkt att göra nu efter det här inlägget, blir najs. Cya l8ter guys!


1. Smeten, så himla god!
2. Muffinsarna, blev mycket godare än vad dom ser ut haha! Några blev lite missbildade bara men man ska ju ändå äta upp dom right?

Fan också !

Aaargh! Jag är så jävla hungrig att jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och dö just nu!! Men har så sjukt ont i munnen och klarar inte ens av att tugga på en mjuk muffins! Vanligtvis när dom spänner tandställningen så gör det bara ont i en dag, det går bort under natten men nu gör det ondare än någonsin! Fyfan säger jag bara.. Och jag kan ju inte leva på glass direkt?

2 minuter kvar...

Sen sitter jag och dräglar framför dom här snyggingarna!


You don't have to go



- Jag har varit blond?
Eller okej det var nog mer pissgult men haha klassas ändå som blont!


- Jag var pluggis hela låg- och mellanstadiet?
Yes that's true, jag var en av dom bästa i klassen och älskade att plugga!

- Jag älskar att läsa?
Kanske ni redan visste men säger det igen, jag älskar att läsa verkligen, har säkert mer än 50 böcker hemma och jag kan läsa ut en bok på två timmar.. Haha det trodde ni inte om mig va?


I just want to be with you

Nu är jag nyduschad och fresh! Rakade benen osv och tog bort nagellacket på tå och fingernaglarna. Så idag / ikväll ska jag vara hemma, skulle ju råplugga idag men tror ni jag orkar det med den här huvudvärken? Svar nej. Så det får bli till helgen! Så idag blir det en liten ta-hand-om-mig-själv-dag. Blir mys! Ska kolla på GG 16.05, så fram till dess ska jag måla fingernaglarna hade jag tänkt, och sen ska jag göra fotbad medans jag ser på GG! Det var faktiskt ett tag sedan jag gjorde fotbad, så det behövs! Hihi jahapp, vad ska ni själva göra idag då? =)
TTYL (Talk to you later)..

Dusch !

Cuties! Kollade nyss klart på "Yes man". Haha den är så jävla skön den där filmen asså, ni som inte har sett den. Se den! Annars har jag inte gjort någonting speciellt, bara ätit glass och kollat film, och nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och tvätta håret. Behövs verkligen. Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs om en stund!
 Hehe hade lite tråkigt..

I gotta touch you right now

Hello. Kom precis hem från skolan, hade sån himla tandvärk och huvudvärk så jag pallade inte vara kvar i skolan.. På förmiddagen hade jag iaf kursupptakt och musikföreläsning. Så det var bra att jag orkade stanna kvar till det, för det är inte bra om man missar.

Nu hade jag tänkt att kila ner och köpa lite glass sen mysa i soffan med ngn film! Hörs lite senare när jag mår bättre.

Godnatt !


Klaaart!

Har precis städat rummet och valt kläder imorgon, blev leggins istället. Trodde jag hade glömt dom hos papi men tydligen inte, naajs! Ska alldeles strax ta och röra mig mot sängen, måste bara skriva av mig lite as usal.

Imorgon slutar jag halv 3, för jag har phsamtal efter school i 1 timme, åh vad roligt! Not. Sämsta läraren också. Ulrika/paddan. Fifan. Tur att phsamtalet bara är en kvart, tänk en hel timme med henne!! Skulle dö. Haha, fan vad jag är taskig.. Nej men iaf, efter skolan ska jag hem och råplugga!! Har bestämt det asså, får väl se om jag håller mitt löfte. Men vi får helt enkelt se imorgon, egentligen så vill jag träffa någon eftersom jag var hemma idag. Men vi får helt enkelt se imorgon. Nu väntar sängen på att den ska bli bäddad sen att jag ska lägga mig i den och s to the ova! Hörs imorgon bitti sweeties! Kyssar.
 T r ö t t

Jag bara ska klara det här!




* Bli bättre på att uppdatera bloggen!
* Börja komma ihåg att jag har kameran med mig..
* Plugga mer hemma
* Sluta sitta och dega hemma hela dagarna
* Börja träna med ngt!
* Klara av skolan utan några ig den här terminen!


Everything can't always be the way you want it

Sorry för sjukt dålig uppdatering dom senaste dagarna, men får ingen lust att skriva. Är trött och seg hela tiden och orkar inte sitta och blogga... Men ber om ursäkt för det, ska försöka bättra mig! Nu sitter jag iaf och försöker välja kläder till imorgon men det ska regna från 6-12 sen 12-18 ska det vara sol?! Så vad i helvete ska man ha på sig då? Funtar på shorts, för jag hatar att ha blöta jeans, så mja shorts får det bli. Frågan är ju bara vad fa-an man ska ha till shortsen? Aa tåls att fundera på ett tag.

Imorgon ska jag iaf upp och duscha på morgonen om jag pallar.. Nej pallar inte förfan, tar en dusch nu ist. Så vi hörs. Pussis

Kladdkaksmuffins

Hejsan sötisar! Bakade nyss kladdkaksmuffins men glömde sätta på ugnen så väntar på att den ska bli varm nu. Iaf idag har jag inte gjort ett smack, bara legat och degat framför data&tv... Känner mig så sjukt trött hela tiden, vadfan?! Tur att jag inte har feber, isf skulle jag väl säkert ha fucking svininfluensan som inte ens behöver finnas?! Onödigt!! Så ska man liksom gå och oroa sig för att man ska få den och man ska inte röra något för då kan man få svininfluensan. Aa men fan ta den dårå! Stoppa ner den i papperskorgen eller kasta den ner för en bro eller något ! Blir så jävla trött på den..

Hihi pms har jag lite just nu, måste stoppa in mina muffins nu. Puss


I don't care what I have to do

Hejsan bloggen! Kom precis hem från tandläkaren! Fyfan vad ont jag har i munnen, dom spännde min tandställning... Bajs. Kommer inte kunna äta på minst ett dygn. Fyfan! Jag som är så himla hungrig... Ska iaf äta lite glass, det kan jag ju äta. Härligt!

Blev väldigt stressigt imorse, men jag kom i tid som jag alltid brukar.. Efter bgsen så redovisade jag steg 16 i sv, wihoo! Äntligen! Har ju dragit ut på tiden tre dagar men nu så. Great, ligger före två veckor i svenskan nu! Mja sen så var det lunch, åt och sen åkte jag Klara och Hanna hem till Klarush och hämtade pengar och sen när vi va i centrum så mötte jag Emelie och fick tillbaka min mobil!!!! Haha ett mirakel, hon tappade ju den i en vattenpöl och nu ca 2 månader senare så funkar den! Helt underbart! Är skitglad nu. Har saknat min älskling asså! Så håller på att lägga in lite låtar nu.. Iaf så kom jag tillbaka till skolan och hade musikföreläsning, sen slutade den och då chillade jag fram till bgs då drog jag till tandläkaren. Och mja nu sitter jag här och dunkar musik. Ska ta glass nu och sen sega.. Är trött, ovanligt huh? Pussis!

Want somebody take me home tonight.

Godmorron sweeties! Nu laggar inte blogg.se längre, fett skönt! Vaknade för en kvart sen... opz. Har bara ca 35 min på mig nu.. Great! Iaf, tisdag idag. Har ingen aning om vad som står på schema, men får väl se när jag kommer till school.
Okej fan vad bråttom jag har, hinner kanske med ett snabbt inlägg innnan jag drar, bye!

RSS 2.0