-

Tar en bloggpaus, byebye!

Never think

Cha cha bloggen! Sitter i skolan med Klara och Hanna och väntar på att Mimmi ska bli klar så vi kan gå och äta. Men hon har någon projektredovisning så lär ju ta ett tag till! Skrev inget igår kväll behöver inte gå in på varför hahaha. Men somnade fan innan 10 igår, helt amazing!

Och idag då, eh vaknade runt kvart i sju, gick upp dushade och fixade mig och sådär. Sen mötte jag Klara och så gick vi till skolan as usual. Bgs, jobbade matte. Gjorde kalrt steg 17, o m g! Fett grym jag är. Så blir redovisning på det i eftermiddag I think. Sen hade jag engelska kp, jobbade med Mimmi och det gick super! Vi gjorde något korsord typ... Och aa nu är det lunch. Är hungrig som fan.
Hörs när jag kommer hem typ, kyssar!

Move your body

Tjooo! Ligger i sängen just nu och har precis ätit kyckling.. Mumma. Skolan gick super, eller inte just med engelskan då men matten gick super!! Redovisade klart steg 16 och gjorde nästan klart steg 17!! Hur bäst får man bli?! Hehe. Slutade halv 2, chillade lite med Viktor ute och sen åkte jag hem. Sen smsade Miriam och frågade om vi skulle ses ett tag, så mötte henne vid tuben och så gick vi hem till mig och chillade galet! Och så åkte hon vid kvart i 4 och då degade jag framför tvn till nu...

Jaja, ikväll händer inte mycket, tänkte sätta mig med engelskan en liten stund nu men får se hur det blir med det. Annars ska jag bara ta det lugnt. Så simma lugnt katter så hörs vi om en stund. Ajt?
 HAHAHAH..

Skolan

Tjo mina vänner! Sitter i skolan just nu och försöker jobba med engelska men det går inte så bra! Fyfan, fattar ju verkligen ingenting av den här jävla skiten! Kul va? Vill bara hem och sova just nu är trött som ett anus och ser ut som ett också. Vaknade kvart i åtta imorse, känns ju verkligen awesome! Or not... Så hade en halvtimme på att fixa mig, verkligen skit kul... Så bara slängde på mig lite kläder och stack.

Slutar iaf halv 2 idag, får se vad som händer då. Ska iaf hem till pappa och hämta mina strumpbyxor, glömde dom. Hur jävla smart får man bli? Hehehe. Ni kanske märket att jag inte riktigt kan skriva normalt, men jag är så jävla trött. Sover typ fortfarande. Kuuuul!
Nej nu drar jag innan bloggen blir trött. Hehe herråååe

Jag vill fortfarande ha dig

Chacha bloggen! Har precis kommit ut från badet, var superskönt och rakade benen och så! Så känner mig just nu asfräsh. Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att nu ska jag lägga in bilder och låtar i mobilen och sen ska jag vell ta och sussa! Så vi hörs säkert imorgon bitti om jag hinner, annars lovar jag att skriva ett inlägg i skolan!! A juste, en kille i sjuan stog i maten idag och jag fick inte hans chokladboll så han lovade mig en chokladsmakis imorgon bitti =) Haha how sweet? Så jag är nöööjd!

Hör och känner hur grannarna dunkar musik för fulla muggar, låter inte bra och basen känns igenom väggarna. Ville bara att ni skulle veta det. Nu gittar jag från placet liksom ba.

I never want to see you cry

Tjatja göllungar! Dålig update från min sida, har faktiskt ingenting att skylla på förutom att jag helt enkelt inte har orkat gå in på blogg.se och skriva! Haha, men ni får stå ut. Jag är lat ibland..

Imorse vaknade jag iaf runt 7, gick upp duschade och allt det där. Men sen märkte jag att jag hade bråttom som fan och mitt hår var inte helt torrt än så det vara att sätta upp i en bulle och tagga mot skolan! Mötte Klara i centrum och så gick vi till skolan... Jobbade ingenting idag heller, skärpning Ida!! Hade ph idag och min lärare frågade vad gör du egentligen på dagarna? Bra fråga alltså, egentligen gör jag fan ingenting. Halvsover och sitter vid datan och lallar. Inte bra Ida.. Aja slutade 3, då mötte jag Emelie bästoo och vi chillade lite i centrum sen åkte vi hem till mig och gjorde kladdkaka och kollade film.. Möjsigt! Så åkte hon runt kvart i sju och då gick jag ut och chillade med Joanna men sen skulle hon äta så då gick jag hem och runt åtta kom hon till mig och då taggade vi ut igen... Och nu är jag hemma, kall som en ispinne men håller på att göra ett bad just nu så det blir hopp i plurret snart! Haha vad töntig jag är, men who care? Ska iaf sova sen, är död som vanligt. Fan vad jag hatar att vara trött hela tiden, fattar inte varför?! Somnar innan 12 varje dag och går upp vid sju och så är jag trött hela dagen.. Kul va?! Nej.
Men nu taggar jag, vi hörs efter badet!
 Snygg Mimmi, verkligen!!

Hade kul med webben... Haha inga kommentarer.


Hallelujah

Cha cha bloggen! Sitter här i min ensamhet och lyssnar på gamla låtar. Är as möjs! Åkte iaf till skolan vid halv 9, mötte Klara och så gick vi mot skolan.... Hade bgs i 50 minuter, alltså. Jag förstår inte hur lärarna tänker, vi är klara på max 20 min och sen då?!?! Vi får inte smsa, prata eller någonting. Vad är grejen? Tycker dom ska lära sig att tänka lite...

Hehe aa, är på lite damphumör. Ni vet pms. Yesyes, men jobbade inte mycket i skolan idag, hade idrott och ojojoj vad kung jag var på basket! Gjorde mål och grejer, pluspoäng till mig! Mhm mhm..! Slutade 2, stannade kvar i skolan och väntade på Joanna och sen mötte jag henne i centrum. Chillade lite där och sen mutade hon mig med saker (typ natchos med ost som jag älskar) så vi åkte hem till henne och åt det och kollade på tv ett tag. Sen rullade vi till min dad och hämtade saker och så pantade vi flaskor och mja sen då? Ööh ja du. Bra fråga, chillade. Nu är hon hemma och jag har precis ätit. Funtar på att ta ett bad, men pallar jag? Eh nej. Så ska packa upp mina saker istället, sen välja kläder till imorgon och sen ska jag fanimej ta och sova! Är så jävla trött. Vi hörs mina mannar!
 Asså, kolla mina läppar?!?!

Tröttnar aldrig


D r e s s c o d e


Måndag...

Godmorgon gullungar! Sitter i sängen just nu och väntar på att plattången ska bli varm. Fast den är nog redan det men jag kände att jag måste uppdatera hihi. Somnade runt 1 igår, var bra för att vara mig! Brukar ju vanligtvis inte somna förrän typ.. 3?! Jaja, idag gick jag upp tjugo över sju och nu har jag sminkat mig och klätt på mig. Bara frukost och håret kvar och jag ska dra om ca en halvtimme! Fan vad jag kommer hinna ;)
Har tagit bild på dagens också, så det langar jag snart... Puss!

-

Vill du ha mig lika mycket som jag vill ha dig?


Söndag.

Hello! Anledningen till att jag inte orkade skriva igår tänker jag inte berätta, det blev för mycket känslor att hålla koll på och jag är fortfarande osäker på allt. Nej mer behöver ni inte veta..

Iaf, igår så kom Miriam och Izabelle hit! Det var mysigt, sen kom ju släkten också och då käkade vi och lite så... Och runt halv 7 tiden så frågade Izabelle om jag fick gå ut och det fick jag! Wiho! Så vi åkte till Miriam och städade lite och fixade oss och sen kom Isabelle. Så vi chillade på pöjkarna ett tag och så kom först Erik och Sammy och sen kom Michael Totte Andree och Oskar! Vi chillade iaf galet där i några timmar och runt kvart i 11 drog jag mig hemmåt.. Väl hemma tog jag bort sminket och chillade vi datan till 12 tiden, då gick jag och sov...

Och idag då, vaknade vid 11 (!) av mig själv!! Shit, hur lyckas man?! Haha, låg iaf kvar i sängen till 12 då gick jag och tog ett bad och mja chillade till 3 tiden då mötte jag Joanna och fick pengar för jackan hon köpte av mig! Och sen åkte jag vidare mot Miriam och så var jag med henne och Izabelle.. Vi gjorde inte mycket, bara tog det lugnt och sådär och runt tjugo i åtta så rörde jag mig hemmåt. Kom hem, gick och köpte pizza och nu ska jag välja kläder till imorgon, packa mina idrottskläder och sen blir det vell slagga! Kommer inte kunna sova nu men snart så ;) Hihi!
Vi hörs imorgon helt enkelt, har inget mer att berätta. Och inga bilder heller.. Sorry dudeS!

.

Orkar inte skriva just nu. Ville bara att ni skulle veta, kommer tillbaka när jag orkar.

När jag inte hör ifrån dig då jag saknar dig till döds

Tjenatjena! Har faktiskt hunnit göra mig klar till nu. Hehe hur fan kan jag vara så snabb?!?! Aja det är ju bara bra =). Lyckas tyvärr inte få in några bra bilder eftersom jag har en förmåga att aldrig bli bra på bilder! Ja det känns jobbigt...
Menmen, vi hörs när vi hörs! Loveya all♥
 Haha sexy..

Du tar mig till en ny värld

Kom nyss hem! Åkte över till mamma för att kolla om jag hade något där att sätta på mig för kvällen, men det hade jag tyvärr inte... Men blev kvar där ett tag och satt och pratade med mamma. Var skönt, och sen tog jag bussen hem. Nu hade jag tänkt att börja fixa mig lite smått, min släkt kommer ju runt 5 så har lite bråttom.. Men men jag hinner ju som vanligt! Nej har inte tid för bloggen nu, vi hörs maybe ikväll eller annars imorgon. Puss

Because you make me believe in myself

Godmorgon sötisar! Vaknade självklart inte nu, har ju blivit bättre på att inte sova bort hela dagarna... Eh host. Haha, nej men ärligt jag somnade runt halv 11 igår och sov enda till klockan 12! Så typ .. 13 timmar om jag kan räkna rätt? Herre min... Men nu har jag iaf duschat och ätit frukost. Ska alldeles strax städa mitt rum eftersom det är släktkalas ikväll och det är skönare om man fixar allting nu så man slipper göra det sista minuten. Sen ska jag även fixa mig ofc... Sitter just nu i mjukisbyxor och blött hår, haha so hot verkligen!
Men vi hörs lite senare! Puss♥


I would hold you in my arms

Jag har:
Kollat på idol
Ätit chips
Smsat med massa tråkiga människor
Tagit bort sminket

Aa det är vell typ det jag har gjort dom senaste timmarna... Eller timmen. Har inte riktigt varit någon höjdarkväll och imorgon är det "släktkalas". Ååååh vad roligt, can't wait! Eller inte. Jag vill bara ututut just nu! Jag har fan planer på att gå och lägga mig nu... Ni kanske förstår att jag är uttråkad? Nej fyfan vi hörs imorgon.. Godnatt
 Älskar dig


Du, bara du.

Tjo allihoppa! Ligger i min brors säng just nu och har precis ätit värstavärsta middagen liksom! Fast jag fick ont i magen så kunde inte äta så mycket... Tycker grymt synd om mig just nu bara så ni vet. Har inget speciellt att skriva, ville bara uppdatera. Herrååååeee

Who the hell is gonna believe me, when I don't believe in myself?

Helloooo! Shit 18 timmar sen, har ni saknat mig? Såklart ni har! Nej jag driver bara, man vill ju inte låta som äckel-Desiree!

Iaf, anledningen till ingen update är att jag inte har haft tillgång till någon data! För imorse så kom Joanna till mig och skulle låna min gamla vinterjacka, hon sa även köpa den av mig! Blir najs.. Jaja jag fixade mig och hon gick och så gjorde jag frukost på sängen åt min bror! Jag är så snäll =) Så vi (jag farmor och farfar) sjöng för honom (hahaha) och så fick han lite presenter. Av mig fick han en diesel parfym som jag älskar mer än allt annat!! Bara så ni vet =). Mja efter det så fick jag springa till  bussen och så mötte jag Klara runt 10 över 8 och vi gick mot skolan.. Skoldagen gick bra, men fick lite rest när jag skulle redovisa matten men ska redovisa det på måndag ist! Blir super bra =). Hade även matte kp, det gick bra det med. Resten av dagen så tog jag det lugnt! Och slutade sen vid 1, då gick jag till Emelie skola och satt och väntade i 20 minuter på henne. Och det var svinkallt, kul vaaa?! Haha men sen kom hon iaf och då gick vi till centrum och pratade lite och efter ca 20 min mötte vi Isabelle och Miriam och chillade lite med dom. Sen gick Isabelle och Emelie och då gick jag och Miriam till min skola för jag skulle hämta lite papper jag hade glömt och så mötte vi Izabelle och sen åkte jag hem! Komplicarat huh? Iaf jag gick hem till mamma och var där och surade haha. Ni vet, sur utan anledning är jag känd för.. Åkte hit runt 3 tiden och då åkte jag och Adde till donken och käka! Var super gott.. Ikväll ska jag ju vara hemma, argh!!!!! Men men finns ju inget jag kan göra åt saken så. Vet inte vad som händer här hemma ikväll, bara att vi ska äta lax. Antecknar ni? Bra =)
Nu orkar jag inte skriva mer. Byebye
 Hihi, gulligt va?

I'm sorry for blaming you for everything..

Hello! I'm home again, stack över till mamma och hämtade lite kläder och mötte även Izabelle och Miriam en snabbis! Men nu är jag hemma i värmen igen, ska alldeles strax hoppa in i duschen.. Blev inget plugg nu men det betyder att jag får plugga imorgon i skolan istället! Som om det kommer hända.. Haha nerå! Jag pluggar om jag  verkligen vill och orkar, och det är ju faktiskt ganska ofta.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen välja kläder till imorgon och mja efter det blir det nog sleepytime! Så puss♥
 Shit kolla snyggingen!

Just that girl

Tju mina vänner! Ligger i sängen och äter melon som jag fick av farfar precis =) Mummsss.... Funkade inte att fixa låtar så jag blev lite sur för det, men what to do? Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen vara social mot alla som är här! Wiho!
Hörs sen babes ♥

Baby!

Tack Klara sweety för headern! Fiiin va? :D

Ja jag älskar att byta design..


Hjäääälp!

Min farmor och farfar kom för en liten stund sen och kolla vad dom har med sig!! Och det värsta är att dom lever....

Superhuman

Haha kan inte slita mig från datan tyvärr, men har fixat lite med texten. Vad tycks? Man kanske ser lite mer nu eller vad tycker ni? Nu hade jag iallafall tänkt att fixa lite nya låtar till ipoden och mja, sen blir det vell plugg för min del. Jag har ju hela kvällen på mig, så behöver verkligen inte stressa. Skönt!
Men jag ska gå nu, uppdaterar lite senare!♥
 Med brist på inga nya bilder får det bli gamla.. Hehe söt va?

Ni vet hur mycket jag älskar listor..

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Ida
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå?
Ringer det mycket till dig? OM det gör ;) 
Ringer du mycket? Nej
Vem ringde du senast? Emelie
Hur mycket pengar har du? Typ 40 spänn? 
Antal timmar sömn inatt? Typ 6 timmar maybe
Sover du ensam i natt? Tyvärr
Vem sov du hos senast? Miriam
Vem sov hos dig senast? Joanna
Vem vet mest om dig? Emelie och Joanna
Vem vet du mest om? Samma där 
Vad ser du fram emot? Höstlovet!
Vad vill du just nu? Pengar!!!!
Vem hånar du? Haha det är många
Vem längtar du mest efter? Hemligt
Vem vill du helst slippa? Ingen faktiskt
Vem stör du dig på? Många
Vem vill du sova bredvid inatt? Hemligt 
Vilken årstid är det nu? Höst..
Anser du dig själv snygg? Inte direkt
Har du varit kär? Nej
Är du kär nu? Nej
Är du en bra partner? Fråga inte mig?..
Har någon varit otrogen mot dig? Nej
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Ja
Har du varit otrogen? Usch nej
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad såklart?
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja
Vad åt du senast? Tortilini (stavning?)
Är du polare med grannarna? Absolut!! inte..
Har du varit på ett party? OM jag har ;)
Var är dina syskon just nu? På sitt rum.. I think
Vilken tid gick du upp imorse? Kvart över sex
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
Vad är det första du gör på morgonen? Kollar mobilen
Vad ska du göra efter det här? Plugga
Vilket är det pinsammaste band du lyssnat på? Bra fråga
Hur många timmar har du som mest suttit framför datorn? Det är många om man säger så
Vad har du för färg på din cykel? Vit och röd, fast den är trasig
Blondin eller brunett? Brunett 4-life
Vilken färg har du på din msn text ? Rosa
Vilket stjärntecken är du? Kräfta
Har du diskmaskin? Hos pappa
Har du husdjur? Nej
Vilket smeknamn gav din mamma dig som liten? Idis HAHA
Har du brytit på tyska för att impa på tjej/kille? Eh ja? Fett ocool om man inte gör det..
Har du ätit godis för 100 kronor en kväll? Har jag säkert
Vad är du beroende av? Mina närmsta <3
Sover du med gosedjur? Nope
Vem var den senaste du fick sms av? Viktor
Vem var den senaste du fick mms av? Ingen aning
Vem var den senaste som ringde dig? Farmor
Är du förlovad? Neje
När duschade du senast? Imorse
Vem tänker du på nu? Avslutar med.. hemlig

Torsdag!

Hej sötungar! Ligger i sängen och typ .. halvsover. Är så sjukt trött så det inte går att beskriva..  Kom iaf till skolan imorse, hade bgs med 8:2. Kulkul, efter bgs så var jag otroligt trött så jag jobbade ingenting och när lunchen kom så fick jag plötsligaste mensvärken och hur kul tror ni det var? Inte kul alls. Så jag bestämde mig för att åka hem, vilket jag gjorde men så fort jag kommer innanför dörren så mår jag plötsligt bättre. Det är fan något sjukt fel på mig.. Jaja mötte iaf Izabelle och så chillade vi i Fruängen och mja sen runt halv 4 tiden drog jag mig hemmåt... Farmor och farfar kommer vid 7 halv åtta tiden och fram till det hade jag tänkt att äta alldeles strax och sen plugga! Måste verkligen komma igång med engelskan, och har inget annat för mig så..

Men imorgon är det fredag, brukar ju vara wihooo men inte den här fredagen. Blir bara sur när jag tänker på vad jag kommer missa, så vill inte tänka på det. Men i skolan iaf ska jag äntligen redovisa matten så jag får det gjort någongång! Har bara dragit ut på det, men det måste ju bli gjort så lika bra att jag gör det imorgon right?! Slutar iaf 1 imorgon och då blir det hemgång I think, eller drar och solar och sen hem.. Får se helt enkelt.

A juste har ju glömt att berätta att min bror fyller 16 imorgon! Gosh vad tiden går fort... Nyss var han 10?! Det känns som det var igår när han väckte mig varje helgmorgon klockan 8 och vi gick upp och kollade på pokemon.. Herre min G vad tiden går fort! Men imorgon så ska han självklart få frukost på sängen av mig och även sin finfina present! Vet inte riktigt om han läser min blogg men för säkerthetskull så skriver jag inte vad det är förrän imorgon! Men när han drar på träning runt 7 tiden då ska jag iaf slå in hans present, det ska bli superfint! För ni vet, om jag ger något fint till honom så vet jag ju att jag får tillbaka något ännu finare? Och han är ju faktiskt min bror och jag älskar honom. Så är det bara =)

Fy helvete vad långt det blev nu, har varit lite bildlöst i dom här inläggen men jag har inte varit så aktiv med kameran. Blir bättre med sånt i helgen I think, ni får hålla ut helt enkelt. Fan vad skönt det vara att skriva av sig! Men nu är jag hungrig så vandrar mot köket nu för att äta. Hörs lite senare!♥

You're my hole world baby

Sådär! Nu har jag fixat iordning mig, känns super... Nu hade jag bara tänkt att dricka ett glas vatten, borsta tänderna och sen dra mot skolan! Ska redovisa matten idag, wish me good luck! Byebye bitches ;).

God damn, you're beautiful

Gooodmorgon! Ligger i sängen och lyssnar på musik. Myys! Gick upp kvart över sex imorse och duschade, känner mig fräsh nu.. Ovanligt? Iaf, har även klätt på mig lite och ska precis gå och äta frukost nu. Är hungrig så får hoppas att det går ner något.. Har ju svårt att äta på morgonen, kanske ni inte visste men nu fan vet ni =).
Så vi hörs om en liten stund!

...

When I look at you my mind goes on a trip..


Will I wake from this pain?

Tjena gööllungar! Sitter här i sängen och chillar galet och känner mig superfresh! Utom håret då, men ska ju duscha det imorgon bitti så det är whatever! =) Städade ju och badade ju, rakade benen osv... Så det är därför jag känner mig så fräsh! =)
Nu hade jag tänkt att välja kläder till imorgon och sen sova, är sjukt trött och måste orka duscha imorgon så jag säger godnatt nu! Hörs imorgon bitti =) Kyssar..
 

A drop in the ocean

Cha cha bloggen! Haha, har precis kommit hem till papi och ska snart äta... Hann tyvärr inte skriva något imorse för jag vaknade kvart i åtta!! Så fick stressa som en gris, skippade frukosten och lite grejer.... Men kom iaf till skolan runt 9 och jag var så otaggad idag så jag jobbade bara lite matte, känns ju grymt. Duktigt jobbat idiot! Haha driver, jag är bäst ändå. Smack?

Haha förlåt för jag är så oseriös men that's life. Slutade iaf halv 2 men satt kvar med Victor och Anton och chillade galet till halv 3, då mötte jag Joanna och så åkte vi hem till hennes mamma och kollade på tv och hon hämtade alla sina saker. Sen runt 4 åkte vi till hennes pappa och lämnade sakerna och sen chillade vi ute.. Och nu är jag home! Efter jag har ätit ska jag städa.. Farmor och farfar kommer ju imorgon, wihooo.. Klart jag vill träffa dom men jag kommer inte få gå ut på hela helgen så är lite sur.. Eller okej jävligt sur! Men det vet du om pappa så ingen nyhet liksom. Menmen, får försöka se det bästa i det hela... Vilket är.. Öh.. Haha!
Jaja, efter jag har städat klart blir det ett bad, haha har jag berättat att jag är typ badberoende? Älskar iaf att bada.. Gör det typ varje dag, fast hur skönt är det egentligen inte att komma hem från vinterkylan och bara lägga sig ner i ett  varmt skönt bad? Gosh love it.
Men nu ska jag vandra vidare mot köket, maten är klar vilken minut som helst. Hörs later guys!
 Haha älskar dig mongo!

Don't play with bitches who knows how to play it better..

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Är skönt som fan, och har även målat naglarna. Nu är det bara håret som ska fönas och sen är det sleepytime! Inte för att jag är trött då men måste försöka sova tidigt så jag orkar skolan imorgon! Höll ju typ på och somna idag när jag var med Emelie. Illa hörrni!

Men men nu säger jag vell godnatt, btw visst var Kissie gullig på bilden? =) HAHAHA... Det där kommer hålla sig i några dagar asså, fan vad jag garvade. Sjukt kul. Men sov så gott göllungar!
 Jag älskar dig soulmate, det är du och jag föralltid!

Förlåt men HAHAHAHAHAAHAHAHAHAH Kissie


Fall for you

Tjuuuz! Sorry för asdålig uppdatering idag, men har inte haft tid! Imorse så vaknade jag lite sent så fick stressa som en mupp! Men kom till centrum och mötte Brandon bästis och så hann vi i tid. Gjorde något nyhets test typ, haha det gick ju.. ehm superbra! Tur att det bara någon tävling, minns inte, var inte så insatt..
Pluggade iaf på som en åsna på förmiddagen, gjorde klart steg 16 i matte! Hih kung or what?! Så blir redovisning på det imorgon. Snacka om g r e a t! Mja sen var det ju lunch, men jag och Hanna drog till centrum och åt pommes ist och satt och snacka med Willy, David och Simon. Mycket roligare än att sitta i skolan och dega liksom?! Jaja resten av skoldagen gick ut på att prata och chilla galet! Slutade iaf 3, då mötte jag Joanna och fick min ipod sladd, sen kom Emelie och då åkte vi home till mig! Det första jag såg när jag kom in i mitt rum var två påsar som låg på min säng. Gissa vad det var... Jo min nya vinterjacka och mina uggs! Snacka om att jag blev glaaad! Så var direkt tvungen att gå ut och inviga mina nya saker! Tack pappa, jag älskar dig ! Och inte bara för att du köper saker till mig som du tror... -.- I love you anyway liksom!

Haha.. Jag och Emelie chillade ute ett tag och sen gick vi till mamsen och kollade lite på kläder på datan. Runt halv 7 så gick Emelie och jag gick en timme senare.. Kom hem, tog ett skönt och varmt bad, det behövdes! Var kall som en ispinne?! Även om jag haft jackan på mig liksom.. Jaja. Och nu sitter jag i sängen och äter pyttipanna, yammi!
Ska tagga nu, lägger upp bilder på mina nya stuff. Man ser inte så mycket men ni får nöja er med det. Puss!
 I'm in löööv!

Godnatt..

Nu går jag och lägger mig, vi hörs imorgon babes! Sovgott..


With you

Tack Izabelle göllet för headern! Loveya! Visst blev den fin? =)

Use your mind, bitch

Hemmaaa! Och nyduschad, finns ju inget bättre? Hihi fett med fresh.. Nu ska jag bara välja kläder till imorgon och packa väskan, sen ska jag läsa lite bloggar och runt 10 ska jag försöka sova. Där har ni resten av min kväll! Blir säkert ett godnatt inlägg sen =). Puss så länge!

Kvällens to-do-list


Klart som fan att jag saknar tiden med dig..

Tjuz mina vänner! Ligger i sängen just nu och väntar på att pappa ska komma hem, för då ska vi gå promenad. Behöver ju få bort mitt fett, riiight?!

Seg dag idag, fast labbarna var riktigt kul. Vi gjorde typ eget slajm (stavning?) och lite annat. Var faktiskt roligare än man trodde... Hade lunch i 45 min så då gick jag och Mimmi och köpte godis till filmen, den sög däremot. Den var äcklig (knivar och sånt.. usch) och så fattade man nada. Kul va? Nej inte riktigt... Slutade iaf 2 och då åkte jag hem till mami och packade alla mina saker och så kom Joanna och lånade min ipodsladd och sen kom pappa och hämtade mig och så packade jag upp alla saker och nu har jag badat, tagit det lugnt och allt sånt där.. Får sola någon annan dag, för Joanna var sjuk idag... Damn, jag som ville bli brownie liksom?! Jaja.. Inte hela världen.

Imorgon blir det skola och sen har jag ph så det blir hårdplugg hela dagen imorgon. Haha så säger jag alltid, men jag försöker verkligen mena det. Jag förstår ju matten nu iaf, så ska jobba med det imorgon. Kommer bli super! Efter skolan får jag se vad jag hittar på, åker säkert och solar om jag hittar någon söt vän som vill följa med mig =).
Nu har jag kramp i armen så skriver lite senare. Oki? Puss

Bästa vän.

Gumman, du är personen jag saknar mest av allt just nu. Du är min absolut bästa vän och det har du varit i sju år nu, men varför glider vi isär så himla mycket? Jag hatar det här och jag hatar att vi glider ifrån varandra. Det är inte så det ska vara, jag vill och ska aldrig mista dig som vän. Jag behöver dig mer än någonsin just nu och du får mig att bli stark igen, du får mig att bli glad och du får mig alltid att tro på mig själv när ingen annan gör det. Jag älskar dig Emelie Ulrika Happy Asmundsson, du är min bästa vän och du kommer alltid vara det. Och vi ska fan heller glida isär mer nu, vi sa föralltid och jag tänker hålla det löftet. Tänker du?

Jag sitter här och bara tänker en stund..

Godmorgooon cutiepies! Sitter och äter riskakor, fanns inget annat att äta så det fick bli det... Vaknade för ca en halvtimme sen och har redan hunnit fixa mig!! Typ skicka nobelpriset i snabbhet till mig tack?!
Ska iaf äta upp mina riskakor nu, borsta tänderna och sen tagga mot skolan... Tuben går 46 =)
Men har inte tid för bloggen nu, hörs under dagen sääkert!

Saknaden gör ont

Tjena babes! Förlåt för dålig uppdatering men har helt enkelt inte haft lust! Har försökt skriva men har inte kommit något.. Ja ni förstår vell ;). Men nu är jag vell back on track som jag alltid säger haha!! Vi får se hur länge det håller.

Helgen har iaf varit super, har haft super kul och mja! Mer behöver jag inte berätta, men jag älskar er Izabelle Miriam och Joanna. Tack för allt! =)
Idag har jag bara slappat, vaknade kvart över 11 (!) och gick upp och åt frukost, sen hoppade jag in i badet, var super skönt... Är så himla kallt i våran lägenhet, undrar fan varför. Jaja hoppas ni antecknar haha.. Sen så fixade jag mig och satt framför datan till ca halv 4 då kom m&m och vi fikade lite sen hjälpte min bästa mormor mig med matten, wohoooo! Så ska jobba som en tönt på tisdag med matten så jag kan redovisa det någongång! Mja dom drog runt sex då gick jag hem till Joanna och åt där sen gick vi till hennes pappa och lämna saker och så chillade vi ute men det blev kallt och då drog vi hem. Kom hem, har fixat låtar till ipoden och nu ska jag snart sova.. Fett med trött!

Imorgon: måndag. Woho... Eller inte. Fast vi ska ha årskursdag och då ska vi se på en film om mat och sen ha labb.. Hur kul låter inte det? HAHA. Inga kommentarer... Slutar iaf 2, då ska jag hem och packa allt som ska till papsen sen åka och lämna det och sen möta Joanna i stan så jag äntligen kan få sola! Har kommit massa emellan så har inte hunnit det, men imorgon då jävlar!!

Haha nu blev det sjukt långt här, bjussar på lite bilder också =) Hörs !
 My cutie blondies på väg till huddinge i lördags!
 Typ.. Grr älska mitt lockiga hår?!! Haha inga kommentarer..
 Asså uusch kolla paddan?! Fett tjockis.. Banta?

Du rubbade hela min existens

Cha chaaa! Sitter här och har precis klätt på mig, har inte så jätte bråttom och orkade ju inte skriva igår så langar ett inlägg nu istället...

Igår så mötte jag Miriam och så gick vi hem till henne och satt och prata en stund sen följde jag med henne till tandläkaren. Mja när hon var klar där så hyrde vi film och köpte chips och sen gick vi hem till henne och kollade på "I taket lyser stjärnorna" som jag har sett förut men Sakke är ju för sööt! Woho... När filmen var slut kom Isabelle och Izabelle och då gick vi och solade och sen åkte vi till hägerstensåsen och var med Anton och Sammy. Runt 8 var jag hemma och åt mat, chillade galet framför datan och somnade sen sött i min kunga säng. HAHA.

Idag är det fredag!! Tjohooo! Skolan ska jag försöka få hjälp med engelska eftersom jag ligger efter.. Tror jag iaf. Skulle inte förvåna mig ni vet? Slutar iaf 1 och då ska jag och Mimmi dra och sola sen ska vi hem till henne och fika! Blir supermys.. Sen ska jag hem och så kommer Joanna och ska sova här! Blir asnajs tycker jag. Får se vad som händer ikväll asså, men vi hörs lite senare måste sminka mig nu! Kyssar
 Love you guys!


Hej på dig Monica

Cha cha göllungar! Sitter i skolan i min ensamhet och ska snart röra mig mot Miriams skola... Vi ska nämligen hem till henne och chilla gaalet! Sen ska jag följa med henne till tandläkaren och efter det ska vi hyra film =). Myyys!!

Iaf.. Tandläkaren gick super imorse och det tog ca 7 minuter bara haha, härligt. Så kom till skolan runt 20 i 10 och har jobbat lite engelska idag.. Annars inget.
Skriver mer sen........

För mig är du den enda

Godmorgooon! Sitter här och försöker hitta något att ha på mig... Hade ingen lust att ha det jag valde igår... Och jag ska gå om 20 min, woohooo! Kommer så hinna... Eller okej det kommer jag nog, ska bara göra något åt mitt hår och välja kläder.. Äta frukost hinner jag verkligen inte så det skippar jag.. Antecknar ni? Aa vad bra ;).
Nu har jag lite bråttom hära, men vi hörs under dagen!

RSS 2.0