Please don't worry about me, I'm fine..

Åååh vad jag får damp på blogg.se det hackar som fan och man kommer knappt in! Kuuul, kanske dags att fixa det?!

Iaf.... Jag och Emelie drog till fruängen med brist på ingenting att göra och jag invigde mina nya klackar, gosh vad jag blir lång säger jag bara! Mina 158 + 11,5! Hihi fast Emelie är och kommer alltid vara längre än mig... Haha inte för ni bryr er men whatevaah! Helt plötsligt när vi satt på en trappa och snackade så fick Emelie ont i magen så hon tog bussen.. Krya på dig darling! Love ya! Så jag åkte hem och försökte blogga men det är ju så jävla stört att jag får damp! Haha förlåt för pms utbrotten men det är faktiskt ganska irriterarande när det inte funkar och kommer halva inlägg när man publicerar. Så blir inga mer inlägg nu! Hejdå

Sakerna från H&M!

Det här var vad jag beställde! Fick dock ingen bra bild på skorna, men ska försöka fixa till imorgon..

 Hihi väskan =) Sååå söt!

 Jacka + halsduk, sooo cute =) Hihi älskart! Och skorna är också grymt söta..

I can't tell you something that ain't real

Tjaa! Riktigt dålig uppdatering idag, beklagar för det men har varit så himla trött idag! Men kom till skolan i tid, duktig som jag är. Bgs, sen chillade jag fram till lunch och efter lunch hade jag idrott.. Haha vi skulle spela fotboll och för det första var jag skittrött och för det andra hatar jag fotboll! Så ni kan ju tänka er hur det gick.. Stog typ och kollade på haha... Så seg! Iaf.. Efter idrotten gick jag tillbaxs to school, jobbade lite med engelskan och sen var det bgs. Slutade klockan två och då drog jag hem till morsan på dirr och dog framför tvn... Nej gick faktiskt ner och köpte mat, var så jävla hungrig! Så åt först sen dog jag fram till GG.. Aa och efter det så åkte jag hem till papi, hämtade mina saker och så mötte jag upp Emelie som nu sitter i min säng. A juste mina kläder från H&M har kommit! Var ju och hämtade dom förut, hihi jättefina var dom! Lägger in bilder senare ofc...
Nu måste jag vara social, puss på röven!

I think I'm falli'n for u

Nu ska jag fixa det sista och sen tagga till skolan! Hörs..


Ingenting blir bättre av att bara gå och gräva ner sig

Hello igen! Jag sitter här och nördar framför datorn, blev precis helt klar med allt. Bytte ut jeansen mot ett par jeansleggins istället.. Kändes bara som jeansen var lite för stora, måste tvätta dom haha.. Intresseklubben antecknar va?!

Näe men vad ska jag skriva.. Jag börjar 9 och om jag har ph timme så slutar jag 3, annars 2. Har idrott idag, juste tack gud för att jag kom ihåg det! Måste packa ner kläder.. Haha gud vad synd om jag hade glömt det, då hade jag missat terminens första idrott.. Nej jag ska ta tag i idrotten nu med tanke på att jag fick ig-varning förra terminen. Och nu satsar jag vg, fast jag funderar på om jag ska byta till mvg för det är ju ganska lätt att få.. Mja ska prata med cp-Ulrika om det idag iaf! Åh glömde ju berätta! Jag fick inte byta så jag fick åka till falun med Mimmi och Brandon, lärarna har verkligen något emot mig! Okej ingen får byta men ändå! Fan vad sur jag blev... Men jag och Klara ska iaf prata med lärarna så vi får sova tsm och om vi får ett rum med egen dusch och så, det är mycket mer najs än att dela. Usch?!

Skitsamma... Nu blev det väl ointressant, ni kanske inte ens vet varför vi åker till falun, men jo det är för att ha slöjd, idrott, bild och hemkunskap! Och vi åker dit en gång varje läsår. Det är iaf najs där, om man nu får sova med dom man vill sova med och åka med dom man vill åka med..
Nej nu ska jag fortsätta chilla och sen gå till bussen som går 32! Ha en bra dag, så hörs vi sen okej? Puss!

D r e s s c o d e



Jeans - Gina
Tubtop - H&M
Kofta - Gina
Armband - Isabelles

If you want me, I must be doing something right..

Godmorgon sweeties! I'm up! Fattar inte hur bara... Haha klockan ringde 6.30 och jag hade tydligen glömt stänga av vibrationen och lagt mobilen på mitt nattbord(eller vad det nu heter) så jag hade mobilen i handen fortfarande!! Haha fyfan vad rädd jag blev.. Men gick iaf in i duschen direkt s nu är jag lite piggare. Nej men nu ska jag nog klä på mig och sen börja fixa mig. Kommer med dresscode om en liten stund, har ju mycket tid på mig eftersom min buss går 8.32. Najs!
Talk to you later
 Nyduschad och fresh, yeah! Haha vad sur jag ser ut...

Sometimes I wish I were an angel, sometims I wish I were you..

Hejsan igen! Har precis badat, var riktigt skönt. Behöver lite tid för mig själv, och söndagskvällar är ju bäst. Då är man seg och orkar inte gå ut.. Right?!

Imorgon är det måndag, första dagen på veckan.. Första dagen i skolan, då man är trött efter helgen. Vilket jag verkligen kommer vara, fullt upp ni vet. Nej skojade bara, men måndagar är nog sämsta dagen i veckan. Men jag ska iaf få svenskan redovisad eftersom jag glömde mina skåpnycklar hemma i fredags så kunde inte redovisa då... Sen ska jag väl fortsätta skriva massor på steg 20 i engelska. Har redan börjat, och jag måste ju få mvg på den. Damn vad jobbigt, och har bara två veckor kvar på mig. Fast jag ska hinna och jag ska få mvg så är det bara!

Nej nu är jag trött i händerna, har skrivit för mycket haha... Måste städa rummet nu, byeee!

I really hope you still want me the way I want you

Sitter framför datan och har precis ätit god kycklingsallad. Myms! Haha tröttnar aldrig på La Favoritas kycklingsallad... Menmen det är ju nyttigt så det gör väl inget om man äter det ofta? Nu fryser jag som en gris så tänkte bada lite jacuzzi, det är så sjukt najs ibland asså! Så mja så ser min kväll ut, sen ska jag försöka sova innan 12. Kommer jag lyckas? Njae inte riktigt med tanke på att jag vaknade 20 i 3 idag... Men får försöka iaf.
Nu ska jag bada, puss!
 Sorry för dålig bild men tog den bara lite snabbt!

I make reality

Hejsan hejsan. Joanna gick för ca 10 min sen, vi åkte till coop forum och köpte godis haha sen åkte vi tillbaka till mig och kollade på film. Och mja hon gick som sagt typ nyss. Jag funderar på om jag ska gå och köpa mat nu eller om jag ska vänta lite, för egentligen inte hungrig nu men om jag går och köper det nu slipper jag gå sen? Hmmm det är dagens stora fråga..
Whatever, vi hörs om en stund.

I won't say anything at all

Har planerat med Joanna att vi ska ses, så jag sticker dit snart. Bussen går 23, haha fan vad jag är lat.. Menmen, seg dag eftersom det är söndag så tar jag bussen! Får se vad  vi gör, jag har iaf många bra nyheter att berätta.. Synd att ni inte får veta, haha feel the pain!
Gtg pussis!

Everytime we touch

Godmorgon haha! Väldigt tidigt jag vaknade idag, runt 20 i 3 var det nog... Aa ganska sämst, fast det var ändå sjukt skönt att få sova ut. Har ätit frukost och nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hade tänkt att plugga men sen kom jag på att mina skolsaker ligger i skåpet! Smart jag är verkligen... Och jag har något muntligt förhör imorgon har jag för mig.. Jo juste det har jag ju, fast jag kommer ihåg ganska mycket så det är egentligen chill. Nä fyfan nu ska jag duscha! Bye.
 Haha omg, i vintras.

Like you care?

Nej fyfan nu sviker mina ögon mig. G-natt!


Länge sen..

* Hösten. Fett mysigt ju, sitta hemma med några kompisar, kolla film, tända ljus och mysa galet! Finns ju inge bättre..
* Choklad. Langa deppmode med lite choklad och musik. Looove!
* My friends! Dom bästa <3
* Att sova. Finns för i helvete inget bättre än att bara slänga sig i sängen och soooova.
* Att måla naglarna. Haha fett bra tidsfördrift och jag målar naglarna minst 3 gånger i veckan. Vilket liv jag har..


You spin my head right round, right round

Nu är jag hemma igen. Stack därifrån runt 20 över, var asläskigt att gå. Hatar att gå själv på kvällarna, men ringde Emelie och pratade med henne hela vägen hem. Haha min ängel! Menmen, det är fortfarande lite folk kvar här och jag har ingen aning om när dom ska gå, men snart hoppas jag för jag vill SOOOVA! Är så sjukt trött, jag kanske sa det förut? Haha whatever..
Sitter och äter middag nu haha, tidigt ellerhur? Äter någon skum paj som faktiskt var grymt god, ska ta lite mer nu och fortsätta prata med några på msn. Sen får vi se vad jag gör tills dom går! Kyssar från Ida den bästa/kungen.

Ps. Glömde att jag hade kameran med mig. Ovanligt? Svar nej.

Yeah

Hello katter! Sitter hemma hos Isabelle just nu och chillar galet. Är lite off så sitter med datan, dom andra är typ ute och badar i hennes pool. Kom iaf hit runt 7 tiden, då var Izabelle Miriam och Isabelle här. Så vi satt ute och myste och pratade och sådär, sen runt 9 tiden kom Marcus Mathias och Billy hit. Borde väl vara lite social men det orkar jag inte just nu haha. Så jävla trött. Men ska vara hemma vid 12, så måste väl röra mig vid halv. Pallar inte gå till centrum men skitsamma, man måste ju right?
Ska tagga nu ciao, skriver när jag är hemma igen. Puss

Design.

Har fixat om hela designen typ nu, vad tycks? Haha gjorde headern på paint så den blev inte så jättelyckad menmen! Ska vara hos Isabelle om en timme, så ska fixa mig lite till, ta ngt att äta och sen tagga! Vi hörs när jag kommer hem, vilket är?.... Ingen aning. Men ha en nice kväll, de ska jag ha iaf! Ska försöka ta lite bilder, om jag kommer ihåg kameran haha.. Puss!

Lalala

Men hejsan sötnosar! Ligger i sängen helt fixad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Några förslag ngn? Bara något kul att fördriva tiden med liksom. Jag har ingen aning om när jag ska vara hos Isabelle, men chansar runt 7, 8 tiden. Hon skulle smsa lite senare så får se då. Men har inte så mycket mer att säga now, byebye bitches ;).

Typ så söt är jag just nu. Mjao asså.

I try to hold on but it hurts to mutch

Hejsan! Vaknade självklart inte nu, vaknade faktiskt vid 12 tiden. Men har städat hela morgonen och sen duschat så har inte haft tid att skriva riktigt.... Menmen nu hade jag tänkt att föna håret lite, och sen fixa mig och mja sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Ikväll ska jag iaf till Isabelle där det kommer vara lite trevligt folk, blir nog najs. Pappa ska ju ha kräftskiva och det är bara vuxna som ska hit, så blir inte så kul om man stannar hemma då. Right?!

Men nu drar jag vidare till hårfönen, hadet så bra!

-

Precis när jag börjar glömma dig, så kommer du tillbaka. Vad fan ska man göra när ens huvud sprängs för att man tänker på en person hela tiden? Jag älskar dig och har fan gjort det i snart sju år nu. Fan.

It's become so hard, for me to be suprised

A men tjululu! Sitter och pratar med två roliga sötnosar på msn... Är kulkul! Iaf.... Joanna kom hit och jag käkade sen drog vi ut ner till telefonplan och chillade lite, sen tog vi tuben vidare till hägerstensåsen och chillade ännu mer. Typ köpte läsk och satte och på några stolar utanför videobutiken. Haha luffare vi är... Men runt 10 så skulle hon hem och  då drog jag också hem, pratade med Emelie i luren hela vägen så det var inte så läskigt... =) Men ska fortsätta chilla gal1 nu, pussis!

I'll never thought I fall for u as hard as I did

Tjotjo! Har varit hemma ett tag nu men har varit för slö för att skriva... Men back to idag då, kom till skolan runt halv 12, haha ojoj vad jag är skillad.. Var ju lunch då så vi käkade sen gick jag och Mimmi och pantade åt mattanterna, hah vi är så snälla så! Vi fick en glass för det, schyrre asså! Iaf... Efter lunch jobbade jag med engelska, har börjat komma igång med alla ämnen nu känns grymt bra. Slutade 1, sååå skönt! Åkte in till gamla stan och mötte upp Johanna min bigsis! Vi gick runt typ halva stan, ååh vad jag fick ont i benen. Skojar inte! Haha sen köpte vi kladdkaka och satte oss på ngt ställe och alla spanade såklart in oss.. Mjao!

Haha skoja, men vi skildes åt en liten stund senare och ikväll vill jag ututut! Mitt busskort kom idag, asbra säger jag bara! Men kanske ska träffa Jacob och dom, får hoppas det. Var länge sen jag träffa dom och länge sen jag var ute då för den delen... Men får väl se helt enkelt. Nu hade jag tänkt att göra ngn vettigt, typ... äta? Haha. Hööörs!

Please, don't leave me

Godmorgon sötnosar! Jag vaknade för ca 5 min sen, duktigt Ida ! Fan va sur jag blev... Menmen vad ska man göra åt saken? Jag håller på att fixa mig nu och sen ska jag dra till skolan såklart, ska redovisa svenskan. Wiiie! Mja vad mer... I don't know. Slutar iaf 1, blir asnajs. Sen ska jag in till gamla stan och möta upp Johanna och vi ska prata lite om allt möjligt =). Blir najs.
Men ska nog skynda mig nu, puss!

Boom boom pow

Tjotjo! Kom hem för ca 20 min sen, var ute på promenad med Joanna ju. Det var chill, vi pratade om allt hihi som vanligt, sen så flummade vi sönder och jag garvade ihjäl mig åt en gunga. Vad är det för fel på mig?! Haha! Iaf vi skildes åt vid typ 10 i 9 och nu ska jag göra min slutreflektion och sen ska jag sova. Shit man vad jag är trött idag! Bara för det inte har blivit några bilder idag och igår så slänger jag in några gamla.. Njut fifan! Puss

I do anything for ya

Men gud förlåt för dålig uppdatering idag! Men har haft fan fullt upp lovar! Kom till skolan, bgs mja sen var det chill fram till 10 då hade jag engelska. Hamnade i en bra grupp för en gångs skull, woho ! Känner iaf några =) de bra! Sen vart det lunch, fast då gick jag och Mimmi ut och träffade Mathias och Marcus och var med dom en stund, sen gick vi tillbaka till skolan och Mimmi käkade. Jag var inte hungrig så sket i det. Chill fram till svenskan klockan 12.35 och hamnade i en helt okej grupp där med, haha det var kul.. Naaat!
Öh vad gjorde jag mer sen då... Jo juste gjorde bildanalysen på steg 16 i sv så ska bara göra klart slutreflektionen ikväll sen ska jag redovisa imorgon! Fatta vad jag är grym...  Omg!

Efter skolan så kom Emelie och Hanna till ks så jag mötte upp dom och vi åkte hem till mig och hämta pengar sen vidare till donken.. Haha tjockisar i know, men hade ju inte ätit ngt på hela dagen så! What to do.. Efter vi hade ätit klart så åkte jag och Emelie hem till mig och kollade på tv. Och nu har vi ätit lite. Fan vad jag äter omg! Äter som en jävla häst förfan hahaha! Men iaf nu ligger Emelie och typ sjunger, jättefint är det! Verkligen.. Haha. Kanske ska spela in och lägga in i bloggen? Nej så taskig är jag inte.
Men ikväll ska jag som sagt göra klart slutreflektionen klar och sen gå på promenix med Joanna! Hörs lite senare. Pöss pöss
Sorry blev inga bilder idag heller ...

D r e s s c o d e

Dresscode


T-shirt - Gina
Linne (syns inte) - H&M
Jeansleggings - Gina

Blir ingen facelook idag för har bulle och no smink och ser aldrig normal ut på bilder då haha!

Try to do the right thing, its always better

Godmorgon kissekatter! Är sjukt trött och sitter och gäspar hela tiden haha... Men somnade efter tolv igår så får skylla mig själv.. Ny dag idag, torsdag har jag för mig?! Herregud jag vet inte ens vilken dag det är... Så trött är jag. Men idag blir det göra klart steg 16 i svenska! Och det är ju inte direkt svårt att hinna klart med två grejer på hela dagen right? Nej juste ;).

Efter skolan ska jag och Mimmi som sagt träffa August, så blir inga inlägg förrän när jag kommer hem. (När det nu är)
Men om ni har tur så skriver jag ett gulligt inlägg i skolan!
Kommer med dresscode efter det här inlägget. Have a nice 1

Because you live..

Går och sover nu. Natti natti

Hihi

Tja alla katter där ute! Haha... Skoja. Var ute på promenix med Joanna den bästa för en stund sen, var härligt att få röra på fläsket lite hahaha. Men nu är jag hemma och ska snart bada. Gosh i love it! Behöver lite tid för mig själv. =)
Sorry att det inte har blivit några bilder idag, men imorgon lvoar jag att ta massamassa bilder! Jag och Mimmi ska träffa August haha!
Nu ska jag bada, så puss!

Nu kör vi en sån här.


* Stickade koftor! Älskar verkligen min nya kofta, och ska köpa en till nästa månad =) Så himla mysigt på hösten!
* Våra tider i skolan. Asså vi har sköna tider när vi slutar menar jag, våran senaste dag är liksom 2?! Najs som fan. Och slutar 1 på fredagar!
* My ipod ofc. Vad skulle jag göra utan den?



 * Regn. Jag vet jag hissade regn förut, men nu dissar jag det som faan! Håret blir fult och man blir.. ja blöt?!
* Posten! Tex om man beställer från internet, tar ju typ minst 5 dagar innan det kommer?!

Mat.

Kom precis hem. Kollade på GG hos mami sen gick jag och mötte Joanna och så gick vi hem till henne och satt och snackade lite skit som vanligt. Asnajs! Och mja sen vandrade jag hit och ska snart äta. Sen hade jag tänkt att plugga lite, göra klart den där bildanalysen så jag hinner redovisa innan fredag. Det är ju för jävla bra om jag ligger före så slipper jag jobba med svenska så kan jag lägga ner allt i dom andra ämnena ist? Grym är vad jag är.

Öh nu ropa papi att det är mat, så ciao så länge!

Oh I just want to hold you

Hemma igen efter en låååång dag. Haha inte riktigt då menmen. Kom nyss hem till mami iaf, ska kolla GG här och så. Började med att jag drog till skolan, hade musik direkt efter bgs i en hel timme... Och det var i arenan, fick ont i röva! Ajaj... Mja sen jobbade jag lite med svenska och sen hade jag lunch. Aa sen svenska igen och så slutade vi halv 2. Då mötte jag upp Mathias och vi gick runt lite och snackade, var chill vi har ju inte setts på ett tag. Så det var najs. Och nu kom jag som sagt precis hem. A juste min cplärare sa fel, vi hade inte skolfoto idag vi har det om två veckor!! Man ba idiot?! Jag som hade fixat mig och tagit klackar och allt... Åååh va sur jag blev!

Men skitsamma, taggar nu. Skriver mer när jag kommer till papi. Puss

You're the new classic

Dresscode


Jeans- Weekday
Linne (syns knappt) - H&M
Kofta - Gina

Facelook
 Haha har bråttom så blev en cp bild...

Skriver nog när jag är i skolan idag, puss!

It's never the right time to say goodbye

Kolla vem som är uppe! Har hunnit duscha precis innan också, hih jag är så duktig så. Fast gick upp en halvtimme senare än planerat men jag kommer hinna ändå hoppas jag.... Saker som ska fixas innan jag drar till skolan!:
Lägga ipoden på laddning!
Föna håret + platta
Sminka mig
Äta frulle

Aa det är nog allt tror jag.. Men måste sätta igång nu så vi hörs om en liten stund I promise! Har ju tid att blogga nu eftersom jag inte är stressad =).

Linas kvällsbok

Tjotjo. Kollar på Linas kvällsbok på femman just nu, haha filmen suger faktiskt... Boken är 1000 gånger bättre lovar! Blev ingen dusch, ska ändå duscha imorgon bitti. Måste upp 6, döda miiiiig! Aja vad gör man inte för att va fin på skolfotot....
Nu drar jag ! Hejdå


Let's play a love game

Tjululu allihoppa! Sitter i sängen och chillar galet. Ikväll har jag bara ätit, degat framför datan och öhm.. chillat. Mina kvällar är sjukt tråkiga haha men så fort jag får mitt busskort så blir allt kul igen! Pappa beställde det idag, ngn  som vet hur lång tid det kommer ta ungifär?

Btw, sa jag att vi har skolfoto imorgon? Usch det är fan värre än prov tycker jag! Jag ser alltid missbildad ut på skolfoton, lyckas alltid göra till någon min så jag ser störd ut. Fan asså haha! Och sen är det bara våran klass som har det?! Man ba ehm sätt ihop alla åttor så dom kan göra det samtidigt vavava?! Min skola är konstig...
Men nu ska jag nog hoppa in i duschen, byebye!

When love takes over.

Hemmmaaaaa! Eller kom hem för ca 10 min sen men var tvungen att plocka undan allt från sängen... Fick stressa imrose och blev inte klackar som jag hade tänkt för jag hade så himla bråttom så skippade det. Iaf mötte upp Mimmi i centrum och vi gick till skolan. Hade bgs och fick reda på att vi ska åka till falun med 8:2, känner bara Klara där och jag vill ju åka med Mimmi och Brandon! Men ska be ngn fixa så jag kan åka med dom ändå, annars tänker jag fan inte följa med.
Haha jobbade svenska fram till lunch, gjorde nästan klart steg 16, haha grym or what?!  Så hinner nog redovisa det innan fredag. Då ligger jag två veckor före, yey! Sen gjorde jag lite på diagnos 15 i ma, gick väll sådär haha.. Matte är ju inte mitt favoritämne direkt. Men iaf.. Sen åt vi lunch, var potatisbullar och typ.. bacon. Fast det var mest fett på dom, usch fyfan! Det rann liksom...
Haha... O juste vi hade musik sen efter, vi ska läsa musikhistoria. Intressant huh? Not really. Jag bryr mig inte vart musiken kommer ifrån, bara den finns liksom?! Resten av skoldagen tillbringade vi iaf i biblioteket. Var najs, sen slutade vi 2 och då drog jag och Mimpilini till skärholmen och gick runt och kollade. Hittade dock bara en kofta från gina. Mja och nu är jag hemma och ska snart äta I think! Fan vad långt det blev nu... Kommer med lite bilder också, kyss!


1, 2 & 3 - José hade kul med mina kamera i skolan...
4 - Dresscode for today

Stress!

Hellu! Eller godmorgon menar jag... Är fortfarande jättetrött menmen... Har iaf hunnit klä på mig. Haha jag är så snabb! Och måste gå om ca 25 min. Hur fan ska jag hinna? Kill me. Det ska iaf bli varmt idag så kör på shorts och klackar today. Me love! Haha.
Nu hade jag tänkt att skynda mig som fan, hörs om en liten stund.

Hehe

Kollade på "Jumper". Hihi grym film det där, fast kollade inte hela för nu ska jag sova! Gash klockan är bara 11.. Men ska upp kvart i sju imorgon så what to do?! Jo juste sova var det... Natti!


Someday

Hola amigos! Kom nyss hem med pringles haha kan det bli bättre ? Svar nej. Love! Har inte hunnit duscha än.. Fan. Får göra det imorgon bitti istället, blir nog hur bra som helst. Nu blir det film! Kyssar

Bjuder på mig själv som vanligt.



Haha snygg jag är verkligen.. Sitter och laddar in nya låtar i mobilen som jag hämtat. Sjukt nice! När jag är klar ska jag ta en snabb dusch och sen ska jag nog se på tv eller något... Blir nog bra. Hörs l8ter!

I stay the same


* Att skolan har börjat igen. Asså på ett sätt, för då har man någonting att göra på dagarna haha! Slipper man sova bort dom....
* Att mitt utegångsförbud är slut! Äntligen säger jag bara! =)
* Gossip Girl. God damn vad jag älskar det programmet. Vad vore ett liv utan GG? Hmmm.. Haha.
* Höstmode! Finns ingenting bättre än kläder och nästa månad ska jag börja höstshoppa! Tjoho!
* Musiiiiik! Vad vore ett liv utan musik? Nej juste ingenting.
* Kladdkaka. Så himla gott och kladdigt. Mummaaa!!

Nonono

Hejsan sötnosar! Sitter hemma hos dad just nu och har nyss packat upp all my stuff. Haha cool jag är som blandar engelska och svenska... Yeah! Nejdå men jag spelade iaf sims ett tag och sen kollade jag på mitt älskade GG. Can't get enought! Driver inte asså.. Love it! Mja sen packade jag ihop alla mina saker och så åkte jag och broshan hit.. Fast han glömde sina saker och jag glömde min mobil, KATASTROF!! Menmen ni som har smsat mig, sorry men ibland så blir det bara för mycket.. Glömde min bebis liksom! Älskar min mobil... Hehe. Men vi ska nog åka tillbaka snart hoppas jag, vill ju se vem som har smsat mig liksom.

Ikväll ska jag ta det lugnt, btw mitt utegångsförbud är slut nu! Yeeey! Men nu ska jag för helvete sköta mig, det lovar jag alla och även mig själv. Men mest mamsi och papsi. Vet att ni läser och ni ska veta att jag vill verkligen att ni ska kunna lita på mig och i love er. =)
Haha snäll jag är idag, förlåt mamsi för mina pmsutbrott förut idag... Haha.
Dags att gitta lähn, herrå!

After tonight.

Nu är jag hemma från skolan igen! Pluggade inte så mycket men jag tänkte att jag skulle ta det lugnt och så första dagen och börja plugga imorgon istället.. Det blir super! Fixade även ett nytt skåp, nr 1 blev det såklart haha! Och fick tillbaka 100 kr för min andra nyckel =).. Najs!
Menmen nu hade jag tänkt att spela sims lite, sen blir det GG 16.05. GLÖM INTE  DET NU IDA!! Ska sätta alarm för säkerthetsskull haha...
Pussis!

Dresscode and facelook..

Dresscode


Jeanslegging - Gina
Linne . H&M
Oversize Linne - H&M
"Jacka" - H&M
Skärp - H&M

Facelook
 Haha ser ut som en anka men WHATEVAAAH?!

Ta mig dit igen, bara en gång till...

Sådär nu är jag vaken.. Godmorgon förresten! Har duschat och klätt på mig nu så jag är lite piggare.. Sitter och äter frukost just nu. Men jag har lite saker jag måste ha klart innan jag sticker iväg och möter Mimmi i centrum innan skolan börjar och det är...
Föna håret + platta
Sminka mig
Borsta tänderna
Städa rummet lite smått

Det ska jag alltså hinna göra innan jag drar om ca en timme... Gaash hur ska jag hinna? Nej bäst jag äter upp och börjar... Kommer med dresscode later.. Kyss


Zzzzz

Precis vaknat. Helt död. Hoppar in i duschen och piggnar till lite. Hörs snart...

Tagen av mirribell.blogg.se

...som du älskar av hela ditt hjärta  - Emelie Asmundsson
...som du skulle offra livet för -  Mina närmsta.
...som är den smartaste du känner - Mimmi Nilsson
...som alltid får dig på strålande humör - Joanna Bergström
...som får dig att le när allt känns tungt
- Joanna Bergström
...som är den omtänksamaste du vet - Mimmi Nilsson
...som är en fjortis - Hahah ingen
...som är en bästa vän - Emelie Asmundsson
...som är snygg - Ludde haha ;)
...som är osmart - Ehm... vene
...som är en riktig vän
- Mimmi Nilsson
...som är din älskling
- Emelie Asmundsson
...som är den galnaste du vet - Emelie Asmundsson
...som är den konstigaste du känner - Joanna Bergström
...som du kan prata med om allt - Emelie Asmundsson
...som är din barndomsvän
- Izabelle & Hanna
...som du saknar
- Rebecka Olsson
...som betyder mest - Emelie Asmundsson
...som du har spenderat mest tid med - Emelie Asmundsson
...som du var dum imot när du var mindre -  Haha ingen
...som du tycker är snäll - Mimmi Nilsson
...som du har sportat med
-  Hanna Elghorn haha!
...som du skulle vilja krama just nu -  Lisa Stålstierna
...som du inte har träffat på länge - Rebecka Olsson
...som du träffade idag
- Ingen
...som du ska träffa när du gjort klart den här listan - Ingen ;)

Kväll

Hejsan! Sitter här och gäspar haha. Är skittrött faktiskt vilket är bra! Eftersom jag ska upp kvart över sju imorgon måste jag ju få lite sömn iaf....
Har spelat sims lite, sen gick jag och broshan och köpte grekiskt. Mumma. Och så kollade vi på tv lite och sen spelade jag sims igen... Haha geek jag är. Men det är ju ingen nyhet direkt =).
Nu hade jag tänkt att dränka mig i plugg till typ kvart över 10 och sen försöka sova. Låter awesome. Godnatt
 Haha gammal bild

Who the hell is gonna believe me, when I don't believe in myself?

Hej igen! Blir dålig uppdatering idag också, men lovar att bli bättre imorgon och resten av nästa vecka! Då blir det dagens outfit varje skoldag också. Det blir väl bra? =) Och massa fina listor ofc...
Idag har jag inte gjort så mycket men typ..
Ätit toast
Spelat sims
Kollat på ngn skum film... Iaf lite av den
Fixat allt för imorgon - kläder, väska osv..
Städat i mitt rum


Mja var ändå ganska mycket jag har gjort idag.. Men ska snart sätta mig och spela sims igen, men först hade jag tänkt att läsa igenom allt plugg så jag får in det i hjärnan. Gjorde ju inte det igår! Så tänkte göra det nu och sen ikväll innan jag ska sova. Då blir det nog bra. Men ska läsa lite bloggar nu, sen plugga, sen sims. Pusshej!

Prove it !

Godmorgon cutiepies! Jag vaknade för ca en timme sen och har gjort frukost på sängen till min mamma och gett henne min present. Hon blev så glad så =). Och själv har jag ätit frukost och kollat på tv... Hade tänkt att bara vara hemma idag och chilla, eftersom det är söndag... Är ganska seg efter veckan som gått och sådär. Så hade tänkt hoppa in i duschen snart och sen äta lunch. Mja sen ska jag nog sitta och spela "the sims 2" haha helt beroende är jag av det spelet! När man väl har börjat går det inte att sluta... Tss! Men min tönt till mamma sitter och spelar det just nu haha! Det går i släkten.. Haha.

Imorgon börjar skolan på riktigt! Jag längtar faktiskt lite till att inviga min nya loggbok, få reda på vilka grupper man hamnar i, när man ska åka till falun osv...  Så lite längtan har jag! Men som sagt, jag har satt mina mål och jag ska klara dom! Även om det är första veckan efter sommarlovet som skolan börjar och så så ska jag fan börja råplugga ändå! Vill man klara sina mål så är det det ända man kan göra right!?
Nu väntar duschen på mig, så hej så länge!

Even the best fall down sometimes..

Nu är jag hemma igen! Vi gick på någon slags teater, var inte sådär jätte roligt direkt... Inte min grej! Iaf men nu är vi hemma, ska fika lite och sådär. Sen när dom åker ska jag repetera allt igår och sen ska jag sova. Jag är så jäävla trött så det finns inte! Sorry för dålig uppdatering idag men har inte någon skrivlust... Så vi hörs antingen ikväll eller imorgon.. Puss

Take one step at the time

Hejsan hejsan! Har nyss duschat + klätt på mig... Blev ganska sent igår, somnade runt halv 3... Menmen nu är jag uppe och det är ju huvudsaken ellerhur?! Idag ska vi ju som sagt fira min mamma, ingen aning om vart fortfarande.. Haha! Men jag orkar inte ta reda på det heller, får bli en överraskning..
Nu låter min mage som åskan, mot kylskåpet!

Come on over baby

Nu stänger jag ner datan och flyttar över till sängen. Jag är skitpigg men vill inte sova bort hela dagen imorgon. Så puss!

Syskonkärlek

Jag älskar författaren Katarina Von Bredow. Jag har läst nästan alla hennes böcker, och jag blev så fast i just en av hennes böcker och läste ut den på en dag. Och det var syskonkärlek. Ni som inte har läst den, läs den jag menar det verkligen. En av mina favoritböcker faktiskt!
Iaf handligen då..
"Ludvig och Amanda älskar varandra. De vet att det är förbjudet - men de kan inte låta bli och inleder ett kärleksförhållande. Ett förhållande som sårar och svider. Men som också ger skälvande lyckostunder. Ända tills verkligheten tränger sig emellan dem."
Den kanske inte låter så jättebra, men när man väl börjar läsa så är det helt omöjligt att sluta. Hihi tänkte bara tipsa lite för er som gillar att läsa precis som jag. Nörd som jag är =).

Oh baby

Sådär. Nu har jag kollat på filmen, den var tyvärr inte så bra dårå... Och sötnosen hade ju inte så jättestor roll så det var synd!
Men iaf... Nu hade jag tänkt att sega framför datan och sen sova, är faktiskt skit trött! Och imorgon ska jag upp ganska tidigt tror jag iaf... Vi ska ju åka någonstans och fira min mamma. Minns inte riktigt vart men får helt enkelt se imorgon!
Vi hörs tomorrow!
 Joanna och jag för hur länge sen som helst? Kolla mitt hår!! Saknar..

Tjoho!

Mamma kom hem med en film hon precis hyrt, yey! Min gulleplutt Björn Gustafsson är med i den. Han är ju bara för söt! Så snart: tvn!

Webbkul


I'm your homie so just say whats on your mind

Hejsan sötnosar! Nu har jag pluggat som faa-an och ätit middag. Ska bara chilla framför tvn och kolla på ngn bra film ikväll tror jag. Men som tur var så var det bara hälften av min kväll som blev till plugg, även om jag satt med allt det där i minst 2 timmar sammanlagt.. Men skönt att det är klart, fast ska repetera allting imorgon och även på söndag så det går in i hjärnan också. Har ju inte så jättebra minne haha...
Nä men nu drar jag härifrån I think, ska bara kolla lite bloggar först.. Puss


1. Min nya säng haha lägg märke till mitt söta påslakan =)
2. Älskar verkligen mitt skrivbord haha! Eller typ färgen då..

Såhär ser min kväll ut..

 

Haha!



* Jag blir lång! Ja jag börjar växa som ogräs och blir helt plötsligt 1.80!
* Min skola blir helt plötsligt stockholms bästa skola och alla vill gå där!
* Jag får ig i svenska och engelska
* "Kissie-mjao" blir brunett
* Amir blir heterosexuell
* Jag blir blondin igen!
* Jag flyttar ut till landet och blir bonde och köper mina första hängelsbyxor! Och glöm inte grässtråt i munnen...

Fresh prince in Bel Air

Hejhej igen! Nu sitter jag och kollar på tv.. Eller det är paus då. Jag har iaf suttit och pluggat i ca en och en halv timme, fick allt gjort utom en sak som ska jag ska göra ikväll istället. Jag var för lat för att göra allting samtidigt haha! Väntar på att mamma ska komma hem med ägg för jag ska baka till imorgon då ska vi fira min mamma, hon fyller ju år på söndag =). Men hon är seg som vanligt haha, nej skoja bara.
Aja nu börjar programmet så ciao!

Skyll inte på hugo

Nu är jag hemma igen, eller har varit det i typ en kvart. Mötte upp Emelie utanför skolgården och stog och pratade med henne tills Miriam och Isabelle kom. Har saknat dom mutcho! Men iaf vi pratade en liten stund och sådär och sen åkte jag hem igen. Nu sitter jag och äter (ovanligt.. haha!). Har inga direkt planer för idag, får väl se vad jag hittar på. Ska nog plugga lite på den där läxan vi fick första dagen.. Suck orkar inte menmen what to do!
Nu ska jag äta upp och sen är det väl bara sätta igång med plugg! Hörs senare!

Keep rock'in

Goodmorning! Haha kände att jag inte kunde skriva godmorgon i alla morgon inlägg... Menmen, vaknade 10 över 11 och klädde på mig. Nu hade jag tänkt att sminka mig och äta frukost och sen ska jag möta Miriam i centrum och snacka lite. De blir najs. Så jag har egentligen lite bråttom nu, puss!
Btw, skriver mermermer när jag kommer hem..


Yeah right.

Nej nu ska jag stänga av datan och flytta mig till sängen. Är helt död faktiskt. Puss godnatt.


Min man dårå...

You're my hole world baby.

Hejsan =). Sitter här framför datan och tar det skit lugnt. Har tagit bort sminket och sådär men har inga planer på att sova än.. Jag menar jag är ju ändå ledig imorgon så då ska jag sova ut! Kommer bli skönt.. Fast när jag vaknar ska jag plugga lite och sen får jag se vad jag hittar på.. Kanske stannar hemma imorgon och bara tar det lugnt. Vem vet? Hihi.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag mår iaf sjukt bra idag, ingen aning varför..

Maybe för att jag har världens bästa vänner? Jo så måste det vara. Jag älskar er och ni vet vilka ni är! Ni är fan guldvärda för mig, utan er vet jag inte vad fan jag skulle ta mig till. Ville bara säga det =).
Nu ska jag chilla gal1, bye!

Tänk efter lite..

Vad är det för fel med världen nu för tiden? Alla måste se ut på ett speciellt sätt för att bli accepterad och om man inte ser ut så så blir man klassad till tönt. Öhm hallå, wtf?! Tydligen så ska man vara blond, smal, ha stora bröst, vara sminkad, ha snygga kläder hela tiden och så vidare.. Ja ni vet? Det är ju så alla killar vill att vi ska se ut.. Ni dömer oss endast för vårat utseende. Självklart menar jag inte alla killar nu men jag fokuserar på dom i min närhet.. Alltså inte kompisar kanske men ja.. Skitsamma vill inte direkt gå in på personer. Men ärligt talat killar vad är det här?! Utseende är inte allt, det vet väl för fan alla! Visst jag går också mycket på utseende med en kille men personligheten är 1000 gånger viktigare! Jag skulle aldrig kunna vara tsm med en snygg kille som behandlade mig illa. Aldrig! Men ni bryr er inte om våran personlighet, vi kan vara hur bitchiga som helst. Bara vi är snygga. Ellerhur?!

Okej nu ska jag inte dömma alla killar, vi tjejer har väl också krav. Jag menar min drömkille ska ha personlighet, humor, bra klädsmak, fint hår, se bra ut, helst ha muskler och ja.. Men det viktigaste är väl inte utseendet. Det viktigaste är att han är ärlig och att han får mig att känna mig speciell! Jag vill att han ska vara stolt när han säger att "hon är min".. Ja ni vet.
Men tänk på det viktigaste.. Utsidan ger insidan en chans. Utseendet är fan inte allt. Tänk på det. Och alla är fan inte perfekta. Deal with it.


Take one step at the time



* Pluggisar! Haha såklart ska ju bli en själv nu..
* Stora stickade koftor! Haha låter som Kissie nu men jag måste hålla med om att jag älskar dom! Så mysiga på hösten/vintern..
* Brunett på hösten! Japp det är sant, jag tycker det är snyggt att vara blond på sommaren och brunett på hösten/vintern.. Så satsa på att bli brunett i höst!
* +10 cm på klackskor! Tycker faktiskt inte det är snyggt om man har typ 5 cm på sina klackar, minst 10 cm ska det vara ! Skorna jag beställde från H&M igår är 11,5. Me like!
* Stora sängar! Haha jag älskar min nya säng, den är 140 cm bredd. Löööve!
* Isadoras solpuder! Seriöst bästa solpudret som finns! Har haft mitt i över ett år och det är fortfarande grymt mkt kvar och det har inte gått sönder. I like it.

I'm not ready to make nice

Har nyss käkat köttbullar och potatismos... Haha var inte hungrig så åt knappt nada. Jag och Emelie kollade iaf på GG sen typ låg  vi i min säng och jag sjöng så fint som jag alltid sjunger och sen hade vi catfight haha alltid lika kul. Men nu är hon på väg hem och jag sitter här, vet inte vad jag ska göra ikv.. Jo juste! Vi fick läxa första dagen i skolan?! Fatta liksom... Okej om man får det första dagen man börjar på riktigt men vi fick läxa på uppropet!? Wtf... Men ska väl försöka läsa igenom dom papprena, var fan jättemycket man skulle läsa.. Menmen vill man lyckas så är det bara att börja läsa. Right?!

Iaf... Jag har funderat lite på vad jag vill bli när jag blir stor. Tss går bara i åttan och har redan värsta framtidsplanerna.. Nej men just nu skulle jag iaf vilja bli modejournalist. Och författare på sidan om.. Jag älskar att skriva som ni kanske inte visste, men det gör jag iaf.. Men något med att skriva vill jag bli. Men jag satt iaf och kollade på gymnasium igår för jag hade inget bättre för mig och jag skulle ju vilja gå på gymnasium utanför stockholm för att känna hur det känns att ha egen lägenhet och sådär.. Jag menar, om det går dåligt så kan man ju alltid flytta hem igen och börja på ett nytt gymnasium ellerhur? Men jag satt ju som sagt och kollade och då fick jag reda på att jag skulle gå på medialinjen om jag ville bli journalist. Men som sagt, jag går ju fortfarande bara i åttan. Vem vet, om två år kanske jag vill bli typ.. polis? Haha inte troligt men man vet ju aldrig!

Nu har ni fått lite info om vad jag gillar och sådär, bjöd på lite extra information om mig själv för jag har tyvärr inga bilder att lägga in. Nu ska jag fortsätta att prata med min älskling Mimmi och lyssna på grymt bra musik!

Let go

Hejsan! Sitter och kollar på GG med Emelie men det är paus så slänger in ett kort inlägg.. Vi gick ut en stund och satt på en trappa och pratade om allt möjligt och tog lite kort. Mja sen gick vi hem till mig igen och bakade kladdkaka fast i muffinsformar och dom blev grymt goda! Glömde fota men Emelie gjorde det så kan lägga in bild ikv sen...
Slänger in två bilder, kyss!
 Du och jag föralltid, right?

btw... Det var min och Emelies åtta årsdag för 2 dagar sen, vi missade den! Buhu....

New classic

Hello! Kom hem för ca en timme sen men har inte orkar skriva bara... Det gick bra på *hemligt* ställe men det tog bara 20 min så jag och pappa åkte och åt lunch, haha jag åt pizza. Det var ett tag sen så det var gott =). Sen åkte vi till synsam och köpte nya linser till moi, skönt som fan det behövdes.. Och så skjussade han hit mig och nu ska jag precis hoppa in i duschen och om ett tag kommer min soulie hit!
Men men vi kommer nog ta bilder idag så då får ni något trevligt att kolla på ikväll =). Måste hoppa in i duschen nu så puss!



Grrrr....

Vad skulle jag göra utan dig? Jag älskar dig soulmate!


You wouldn't say so..

Godmorgon babes! Vaknade för ca 35 min sen och har tagit en snabbdusch, klätt på mig och ätit frukost. Ska snart åka iväg och synd för er som inte vet vart haha! Nä, ska inte vara taskig nu. Men iaf....
Emelie kommer antagligen hit när jag är hemma igen om hon har slutat då. Haha stackarn börjar skolan på riktigt på fredag, själv börjar på jag på måndag. Vilket betyder att jag är ledig på idag och imorgon! Najs...
Time 2 go nu, måste borsta tänderna.. Skriver mer när jag kommer hem!

Natti natti!

Nu går jag och lägger mig i sängen och försöker sova.. Kommer nog inte lyckas men what to do? Aja sovgott.

Because you make me believe in myself

Sitter här och försöker få in allt för imorgon... Ska upp vid halv 9 och duscha och så sen ska jag och my family (utom bror) till hemligt ställe som jag inte tänker nämna här i bloggen för ni har inget med det att göra =). Men iaf, efter det ska nog  Emelie komma hit och chilla lite. Det ska bli typ 25 grader sol imorgon?! Fett najs! Jaja nu ska jag iaf göra chokladbollar och om ett tag ska jag inviga min nya säng!

Every girl around the world

Hejsan allihoppa! Nu är jag på jättebra humör, för min nya säng är här och mamma sitter och beställer lite saker från H&M just nu. Hihi har klickat hem ett par skor, en jacka, en väska och en halsduk =). Lite höstsaker sådär... Fast ska köpa ett par jeansleggings när jag får pengarna från pappa också. Najs! Så jag är glad nu =). Jag och mamma tog en snabbis till coop forum och jag köpte ett block och en pärm till skolan, asnajs det med.. Och så köpte jag nytt påslakan och lakan (intresseklubben antecknar..) haha.
Men nu ska jag göra mat så hejdå!

Ta mitt hjärta föralltid..

Tjosan! Är på jättebra humör för snart står min nya säng i mitt run =) Så jag har precis röjt undan allting och flyttat skrivbordet och lite sådär.... Emelie och jag kollade iaf på GG och sen gick vi ut och satt i solen och myste! Så de najs... Sen gick vi upp till mig igen och ja ni vet vad jag precis har gjort. Och Emelie drog för ca 5 min sen...
Lägger upp lite bilder och skriver senare. Kyss!


1. Emelie baby =)
2. Gamla stan yeee
3. Agnes =)
4. Min nystäde bokhylla :C
5. Mitt söta skrivbord + halva Emelie
6. Nya loggboken, ser precis likadan ut?.....
7. Mitt fönster haha!


Halo

Hellu. Sitter här med Emelie just nu och vi ska snart kolla på GG. Idag var jag ju i skolan och vi fick nya loggböcker och pratade lite och sådär. Vi fick tre nya killar i min klass, hahahaha. Vi fick iaf sluta runt 20 i 10 och då åkte jag till hägerstensåsen och träffade Joanna och så kom Brandon. Chillade lite med dom sen åkte Joanna till sin nya skola och jag och Brandon åkte till Fruängen. Och då träffade jag Hanna och några till och vi gick till grillen och käkade pommes och så kom Emelie och Agnes och sen hade jag utvecklingssamtal så jag mötte upp pappa. Och det gick jättebra, ska bara satsa mvg och vg, och jag kommer fan lyckas med det! aja... Efter utvecklingssamtalet så skjussade pappa mig till donken i västberga där Emelie och Agnes var. Och vi har inte gjort så mkt just nu, men jag och Emelie åkte iaf hit och nu ska vi kolla på GG och äta så pusshej!

Skolan.

Nu taggar jag till skolan, hörs när jag kommer hem!

Because you live..

Dresscode


Jeansshorts - BikBok
T-shirt - Only
Skärp - Joannas

Facelook
 Ouf hahaha!


Onsdag

Godmorgon bebisar! Kolla jag orkade upp =) Däremot pallade jag inte duscha nu på morgonen, gjorde ju ändå det igår kväll så.... Har iaf klätt på mig (kommer dresscode sen..) och så har jag satt i mina linser och smörjat in mig på benen och ansiktet =). Ska snart börja sminka mig och platta håret och sen ska jag även äta frukost. Och om 55 minuter ska jag möta Mimmi min bästa i centrum, har saknat henne så sjukt mkt! Och snart kommer  vi ses varje dag igen, kommer bli sjukt najs!
Menmen time to makeup.. Hörs snart!

It's almost like I can see him

Helluhellu, sitter och kollar på tv... Ser på "Meet Joe Black". Såg den för jättelänge sen och mindes att den var ganska bra. Men den håller på till halv 1 så kommer inte se hela...
Har bara ätit och duschat ikv, tagit det lugnt och så. Ganska skönt. Men nu ska jag gå tillbaka till tvn. Pöss

Prove it !

Tja fan igen! Har fixat klart alla låtar nu och ipoden ligger på laddning. Grymt! Har även valt kläder till imorgon och ska snart bädda sängen. A juste imorgon ska vi åka och hämta min nya säng, wihooo! =) Ska bli grymt skönt att få en ny säng, och så kan jag ju fixa klart i mitt rum då också... Och på torsdag så ska jag och mamma beställa lite kläder från H&M, åh najs! Och så måste vi ju fixa busskort också... Tss blir dyrt den här månaden! Och på fredag ska jag och mamma åka till skärholmen och fixa lite skolsaker.. Dom man får från skolan suger ju, går sönder efter en vecka? Hallå liksom, vi vill ha block som räcker? Och så får man en penna per termin, wtf?! Aja .. Ks är konstig.

Nu ska jag ta en kalldusch, svettas som en gris... Humm vad kan det bero på? Pussis

One thing is clear, I were a halo...

Tjululu! Sitter och fixar massa låtar som jag ska lägga in i ipoden. Denajs! Har kollat på GG och våra värsta år nu haha, så jävla roligt... GG är ju bäst också, även om jag har sett dom första avsnitten på första säsongen så är det kul att kolla på dom igen =).

Ja... Imorgon börjar skolan igen då. Har skrivit det några gånger men ändå. Börjar åttan, vilket betyder betyg för min del. Jag har själv bestämt att nu ska jag verkligen satsa allt när jag är i skolan och kompisar efter skolan. Det är ju så det ska vara, och jag vill verkligen inte bli städare på donken när jag blir stor så nu ska jag satsa stort. Minst ett mvg och absolut inga ig för mig inte! Nu ska jag fan lyckas och klara alla kurser första gången och inga omprov. Vad tror ni? Kommer jag lyckas? Själv vet jag att jag kommer lyckas.. Jag bara vet det.

Aja lägger upp lite bilder nu sen ska jag fortsätta med låtarna. Kyss


1. Joanna sötnos
2. Mina snygga emonaglar ;)
3. Mitt nystädade skrivbord.. Tjoho!

Mot tvn.

 Ni missar väl inte?

Let's play a love game

Hejsan alla söta läsare! Vaknade självklart inte nu, utan jag gick upp kvart över 9! Pluspoäng till mig... Gick iaf upp och duschade och packade alla saker som skulle till mamma och sen åkte jag hit dårå. Packade upp lite och sen gick jag till Joanna. Vi har typ ätit, fikat och gått runt massa idag. Är trött och seg nu, men ska snart se på GG som börjar om 35 min. Denajs! Mamma är och handlar nu, hon skulle köpa riskakor. I love!
Nä time 2 go, kommer med några bilder sen. Pussen

Love story

Grattis babe, i love you =)


Fuck you.


Rolig tidsfördrift...

KÄRLEK:

Är du kär just nu? -
Nej
Har du någon kille just nu? - Nope
Har du dumpat någon? - Japp
Har någon dumpat dej? - Nej tror fan inte de ;D
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Haha ja
Vem kysste du senast? - Tsss
Vem kramade du senast? - Joanna
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Dum eller?!

SKOLA:

Är du duktig i skolan? -
Ja
Har du bra betyg? - Sådär, men ska satsa mer nu i åttan
Har du fått göra om ett prov någongång? - Aa
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja
Sköter du dej i skolan? - Oftast
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Vem har inte..
Haft mobilen på lektionstid? - Ja?
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Ja

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? -
4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Aa fast dom är skilda
Trivs hemma? - Oftast
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Aa
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit - ja, slagit på skoj
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Mmmm
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Ja hah
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Typ

VÄNNER:

Du har vänner? -
Världens bästa!
Du brukar vara med? - Orkar inte nämna alla?
Vem/vilka var du med sist? - Joanna
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Såklart?!
Är det okej att ha kill-kompisar? - Sen när blev det inte okej?
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Om jag vill döda dom så är dom väl för fan inte mina kompisar? 
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - No
Du sminkar dej varje dag? - Inte på sommarej
Putar med läpparna på kort? - Kan hända
Tar kort på dina bröst? - Nej?
Använder foundation på läpparna? - Haha nej!
Super dej packad varje helg? - Nej.
Du har kysst en tjej? - Japp
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrsyr? - Plattar håret endast
Ditt hår e knallblont? - Noppe brunette

KRIMINELLT:

Ange tre saker du snott? -
Smink, kläder, godis
Är det okej att vara kriminell? - Nej vrf det?
Vill du bli kriminell? - Såklart ?!?!
Varför gör du sånt här? - Vadå?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Haha nej?
har du suttit i fängelset? - Aaa självklart?!
Vill du hamna i fängelset?- Nae?

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? -
Lite maybe
När grät du senast? - Minns inte
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Haha aa tyvärr
Du har slagit ner någon? - Nej
Du har skadat någon med flit? - Ja
Har du någon viljat döda någon? - Japp
Vem bråkade du senast med? - Minns inte

After tonight.

Hejsan igen. Ikväll har jag inte gjort så mycket, tvättat, duschat och ätit. Och kollat lite bloggar och tv och sådär... Borde egentligen sova snart men är så jävla pigg så det går inte man ba lyckat?!...
Sovgott iaf..

Miss independent

Har duschat nu.. Får se om man märker ngn skillnad på håret sen när jag har torkat det. Ska snart springa ner i tvättstugan och just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med mjölk för jag är sugen som fan på oboy!! Skulle kunna leva på det, lovar! Jag kommer ha värsta sömnproblem inatt kommer säkert somna runt halv 3, 3 som inatt... Suck. Och så ska jag upp 9 imorgon?! Åååh.. Sorry om jag tar upp det hela tiden haha men det är jobigt.
Fan vad det här sommarlovet har gått fort asså, känns som vi precis fick lov... Det var väl lite segt när vi var i Göteborg bara men det har gått fort som fan ändå Kommer börja längta till höstlovet så fort skolan börjar...

Aja nu ska jag inte tråka ut er ngt mer, hare bra!

Same girl

Ligger just nu i sängen och chillar galet. Funderar på att gå in och duscha igen (tredje gången idag) men det är endast för mitt hår är så mörkt och vill få det lite ljusare. Aja tåls att fundera över... Haha nej driver.
Imorgon ska jag och Joanna mötas 10!! Omg.. Måste ju upp vid 9 då, haha kommer aldrig palla..... Men jo det ska jag fan! Måste ju upp sju på onsdag så.. Usch fyfan.
Nej men ska nog tagga in i duschen nu så herrå !
 

Tssss

Hellu ! Sitter och kollat tv har precis sorterat tvätten.. Måste ju tvätta ikväll, har ju inga kläder att sätta på mig.. Menmen ! Jag kollade på GG och sen kom Joanna så vi gick på en långpromenad runt vinterviken. Behövdes verkligen även om det var sjukt jobbigt. Vi snackade om allt möjligt som vanligt. Och imorgon ska vi ses och får väl se vad vi hittar på =). Aja nu ska jag fortsätta kolla på 2 ½ man haha älskart! Hörs senare..

Yeees!

Godmorgooon snyggingar! Vaknade för ca 1 timme sen dum som jag är, skulle ju vrida tillbaka dygnet och gå upp vid 9 men glömde sätta på nytt alarm så jag vaknade vid 2. Smart! Har ätit frukost och kollar på tv just nu. Såg på kanal 5's hemsida att dom ska visa 1 & 2 säsongen av GG igen! :D Fan va bra, jag missade ju massa avsnitt på första säsongen så det är skitnajs. Slipper jag köpa boxarna. Så ni som vill se första och andra säsongen av GG igen missa inte, måndag - torsdag dom kommande veckorna kl. 16.05 =)
Nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sen kolla på tv! Skitväder ute ju... Aja hörs (=

You finally find that you and I collide

Jag är på något konstigt sätt fortfarande vaken. Okej inte konstigt för jag är faktiskt pigg. Har nyss käkat en billys, haha nattmat forlajf! Nej egentligen ska man inte äta innan man ska sova, inte sitta vid datan heller... Fan!! Skolan börjar på onsdag också... Hjäälp?! Jag kommer aldrig orka gå upp 7 varje dag, never ever.. Klockan 9 ska vi liksom vara i skolan på onsdag?! Måste ju upp vid 7 då förfan! Kommer aldrig palla...
Nej gud vad deprimerad jag låter haha bäst jag slutar. Godnatt

Evatuate the dancefloor

Har typ suttit vid datorn hela dagen idag? Data nörd..... Nej men finns inte så mkt att göra, är ju inget bra nu på tv direkt och  jag har ju utegångsförbud.. Tjoho... Aja jag har iaf valt ute lite kläder jag ska beställa hem från H&M den 20onde =). Längtar asså... Min garderob är i behov av nya saker!
Har väl inte så mkt mer att säga nu förutom att jag har tråkigt.. Haha! Herrå..

Svart 4lajft

Har precis målat mina naglar svarta, yeahh emopower. Nejdå men det är snyggt tycker jag =). Har iaf ätit middag och inte så mycket mer... Imorgon börjar pappa jobba och min brosha börjar skolan igen haha synd för det gör inte jag! Är ledig två dagar till sen börjar helvetet igen.. Fan då. Bara bita ihop för nu får vi ju betyg också, hur faa-an ska jag lyckas?! Jo då det kommer jag lätt göra, fick ju 4 vg sist =).
GTG now, puss!

Because.

Du förstår väl själv att det är över? Det fanns aldrig något du och jag och det kommer aldrig finnas det heller. Förstå det bara för helvete!

Yeah


Söndag

Hallo ! Har precis badat, var asskönt asså! Behövde koppla av lite haha.. Sajk. Pappa håller på med maten nu, bra det för är ashungrig. Har ju inte ätit något idag förutom en macka.. Bra Ida duktigt! Inte riktigt.
Aja hörs.

You don't know

Goddagens.. Har riktigt tråkigt just nu och min bror är på gymmet (haha hur länge tror ni det håller va?) och pappa är och köper usbminne och något... Fast han kommer nog snart. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på asså, vill träffa ngn men ändå inte. Känner mig otroligt seg och trött även fast jag sov över 10 timmar inatt?! Jag är konstig.. But hey det var ju ingen nyhet direkt... Haha!

Skolan börjar på onsdag också... Har utvecklingssamtal imorgon eller på tisdag, ingen aning om när och jag har tappat bort dom där jävla papprena.. Smart Ida ! Asbra verkligen.. Men har fått reda på att vi ska få Ulrika som handledare, FYFAAAN! Hon är typ sämsta läraren och såklart ska min basgrupp få henne! Fan asså.. Vill byta basgrupp eller något, ska nog göra det fan.
Ska tagga nu pussis.

Abo.

Hemmaaaa! Mitt hår blev jättemörkt men det ser bra ut ändå hihi =). Iaf cyklade dit och sen hem igen var asjobbigt typ cyklade på 2 minuter hem och det brukar ta 10 min om man går fort. Pjuuuh! Aja, har inga direkt planer för idag, ska nog bara vara hemma och ta det lugnt och såå...
Menmen orkar inte skriva mer just nu så pussen!

I do anything for ya

Godmorgon! Är hur trött som helst men är tvungen att gå upp tidigt (skulle egentligen gått upp 9) men det pallade jag icke! Så kom upp för 20 min sen och nu har jag klätt på mig endast. Ska ta och äta lite frukost och sen ska jag dra till Sussie för jag ska kllippa och tona håret =). Kommer inte bli sån stor ändring för ska bara klippa topparna och tona mörkare. Så det så. Vill ju inte att mitt hår ser ut som "hej kom och hjälp mig" när skolan börjar. Inte så snyggt. Menmen vi hörs när jag kommer hem från Sussie!

You can't tell me something that ai'nt real

Nu hade jag tänkt att ta bort sminket och snart gå och sussa. Är trött som fan (positivt eftersom jag somna halv 3 igår...) Whatevaaah, vi hörs imorgon babes! Sovgott..

This is not the end

Ligger i sängen och chillar galet. Har ganska tråkigt det är därför jag inte har skrivit något kul heller. Funderar på vad jag ska göra imorgon... Något vill jag iaf göra! Känns tråkigt att bara sitta hemma och tråka.. Så imorgon ska jag hitta på något kul! Frågan är bara vad...
Blir att fundera på nu resten av kvällen. Btw har inte pappa kommit hem än. Humm...

.

Vad är kärlek egentligen? Jag tror jag aldrig har fått något svar på den frågan när jag har frågat. Kärlek är obeskrivligt. Visst är det så? Men varför ska det alltid göra så jävla ont..


-

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Baby you can have whatever you like

Hej allihoppa!
Har kollat på "Hairspray" som är .. öh sådär. Inte favoritfilm direkt men hade inte så mycket att välja på... Ikväll har jag hunnit med att:
Äta middag
Städa rummet + dammsuga (äntligen)
Åka till coop forum och handlat godis haha! (tjockisvarning)...

Är väl allt hittils, och kollat på filmen då.. Pappa är någonstans med några och jag vet inte riktigt när han kommer hem. Så det är bara jag och min bror hemma. Han fråga om vi skulle kolla film så ska väl göra det nu. Hörs later!
 Me right now.. Haha fick ingen bra bild så ser lite mongo ut =) Men what to do?

Everybody make mistakes, everybody has those days


- Böcker! Haha ja det är sant.. Jag hissar böcker, jag älskar att läsa nörd som jag är. Finns ingen bättre underhållning om det inte är något bra på tv eller datan är tråkig. Yey!
- Regn! Både hissar och dissar regn. Men det är sjukt mysigt när det regnar! Mysa i sängen med lite choklad och en bok. Wohoo!


- Batterier på kameror! Iaf på min kamera.. Jag satte i nya batterier igår och dom är redan slut. Wtf?!
- Alkohol! Har blivit så sjukt äcklad av alkohol på sistonde (vissa vet varför) och nu förstår jag liksom hur onödigt det är att dricka?! Visst det är kul för stunden men jag fattar ju själv hur mycket kroppen skadas och då är det inte kul längre.

If you want to make the world a better place, take a look at your selfe, then make a change..

Hejsan svejsan! (fråga inte vad jag fick det ifrån haha!) Kom hem för en stund sen och idag har jag haft superkul ska ni veta. Nerå, men började med att jag mötte upp Hanna i tc och så gick vi till kungsan. Fick gratischips (woho) och gick runt lite. Det var helt dött där i början. Sen kom Emelie in och Brandon också efter ett tag så vi var med dom. Kulkul! Och så träffade jag Koshan och hans kompisar, asnajs det med. Mja men vi chillade runt lite men tyvärr dog min kamera men vi fotade från både Hannas och Emelies kamera så kommer bilder imorgon =).
Nu hade jag tänkt att få i något i min mage för den skriker efter mat, inte så kul right? Slänger in två söta bilder på Hanna också så ni får något att drägla till. Haha!!
Pussssis
 Yeah strike a pose!
 Hanna goes sad....

Dagens.

Dresscode


Jeans - Weekday
Tröja - Ingen aning
Skärp - H&M

Facelook
 Haha snygging... Not

Slow

Godmorgon! Sitter i soffan just nu och äter frukost och kollar på mtv. Finns ingenting annat bättre att se på vid den här tiden riktigt... Ja jag har hunnit duscha innan frukosten så nu har jag vaknat till lite. Ni vet planerna för idag, ska möta Hanna i tc halv ett, ett någon gång =). Var ett tag sen vi umgicks så jag saknar henne som fan! Ska bli roligt att träffa henne. Sen ska jag träffa Oscar i kungsan hoppas jag! Han sa iaf att han skulle dit... Får väl se.
Men nu har jag inte tid att skriva ska äta klart min frukost. Kommer med dagens sen.
PUss

What to do?

Hejsan! Kan inte sova så då är datan enda utvägen till att bli trött.. Typ! Har legat och funderat på imorgon och fått ihop lite planer. Så dagens planer ser ut såhär:
Gå upp vid 10 och äta frukost
Duscha + raka benen
Klä på mig + sminka mig + fixa håret
Möta Hanna i TC och sen gå mot kungsan!

Får se när jag kommer hem imorgon men chansar runt 6 tiden. Bloggar såklart innan jag åker imorgon! Puss

Last night

Hellu! Gick inte så bra med dagens planer haha. Har bara ätit middag och bokat tid i tvättstugan. Orkade inte städa mitt rum och det orkar jag inte nu heller. Men jag följde med pappa till hans jobb en snabbis och sen handlade vi. Sen gick jag och broshan och köpte mat på La Favorita. Mumma! Och ja nu har jag ätit och legat i sängen och degat hela kvällen. Det är liksom fredag idag?! Men what to do när man har utegångsförbud.. *dunkar huvudet i väggen*.. Nerå inte riktigt, men nästan. Känner att det var jävligt idiotiskt av mig att göra som jag gjorde, det är ju sista dagarna nu på sommarlovet och då vill jag ju inte sitta hemma.. Kommer ju missa the voice imorgon också.. Suck.

Imorgon på dagen ska jag nog in till 08 ett tag bara för att ha något att göra, annars hittar jag nog på något med pappsen. Jag vill inte sova bort hela dagen imorgon iaf.
Men ska nog ta och göra mig klar för sängen nu... Är trött... Puss!

Want somebody take me home tonight.

Sorry för grymt dålig uppdatering idag men jag är så sjukt trött och seg idag! Orkar inte röra mig eller någonting. Så ikväll blir det chill framför tvn och ingen mer uppdatering tror jag. Ni får vänta tills imorgon. Have a nice 1.

It might be crazy, I do it anaway?!

Hejsan hoppsan! Ligger i sängen just nu och pratar med mamma i telefonen. Vi har hittat en säng som vi ska köpa nästa vecka till mig, yey! =) En 140 säng, precis vad jag behöver. Jag har ju alltid haft en liten säng och nu ska jag ätnligen få en stor säng! Woho säger jag bara. Aja idag har jag hunnit göra massa saker.
* Ätit frukost
* Kollat film
* Städat undan allt i mitt rum
* Ätit lunch
* Duschat
Ja det är väl det jag har hunnit med hittills.. Har fortfarande lite saker kvar att göra.. Tex som att..
* Städa hela mitt rum + dammsuga
* Boka tid i tvättstugan
* Äta middag
* SOVA!

Det är allt jag ska hinna med idag, börjar om några minuter.. Ska bara skriva klart här sen springer jag ner i tvättstugan och håller tummarna på att det finns en tid på måndag. Man kan ju inte tvätta på helgerna här för då har polackerna tvättstugan? Man ba jaha.... Dom kan väl boka som vanligt folk men näe.
Menmen blev ganska långt nu, så hejdå!
/ Ida Dahlström

Fredag?

Hejsan sötnosar! Vaknade självklart inte nu men vi vaknade vid ett tiden. Idioter vi är eftersom vi skulle till kungsan idag, men det blev försent så det sket vi i! Nu har vi ätit frukost och kollat på "Wild Child". De najs! Vet inte riktigt vad vi ska göra nu, typ klä på oss och lite så maybe. Emelie ska hem runt 5 tiden och då ska jag ta det lugnt och chilla. Härligt.
Nu ska jag gå, byebye!
/ Ida Dahlström

There's something in your eyes..

Tjafan! Nu sitter vi och kollar på Twilight, kan inte tröttna på den asså! Älskar den verkligen.. =)
Iaf, Emelie kom hit och jag fixade mig och sådär sen cyklade vi till coop forum och pantade och sen köpte daimglass. Mumma! Sen cyklade vi tillbaka och nu kollar vi på Twilight.

Imorgon ska vi in till ung 08 I think, en snabbis iaf. Vill träffa lite folk som jag inte träffat på länge =). Men får se hur det blir! Lägger in några få bilder jag tog på cykeln haha.
/ Ida Dahlström


A juste vi såg en jätte äcklig lång snigel precis utanför mig! Var tvungen att fota..
 

Wiho!

Yes! Emelie räddar min kväll och kommer hit och sover här! Får se vad vi hittar på.. Det är ju inte så gött väder ute så vi stannar väl inne och myser film eller något! Ska också iväg och panta lite burkar haha, måste ju ha lite pengar right?! För får inte mina pengar förrän om 7 dagar... Jaja.
Nu ska jag hoppa in i duschen, bye!
/ Ida Dahlström

Baby don't turn back

Hellllo ! Ligger i sängen nu och myser galet. Fast är trött och har tråkigt! Iaf... Orkade inte kolla klart på "The Guardian" så jag kollade på tv ist och halvsov lite... Har typ ingenting att göra, har så tråkigt att jag kan dö. Det känns ju kul... Not!
Aja ska inte tråka ner bloggen så ska avsluta detta här.
/ Ida Dahlström

Lucky day!!

Det här måste vara min lyckodag! Jag hittade min kamera!!!! Helt otroligt haha asså! Är sjukt glad just nu för när jag kom hit (till pappa) så hittade jag usbkabeln till den också. Jag som trodde att jag hade slängt den, men icke sa nicke! Haha! Nu ska jag kolla på "the guardian" så hörs sen =)
/ Ida Dahlström

It's a love story, baby just say yes!

Nu har jag valt lite filmer och ska precis gå mot papsen. Det ser ut som det kommer börja regna, hoppas bara det börjar regna när jag kommer hem vill inte gå i regnet! Det är så jävla kvavt ute asså... Så det kommer säkert börja regna.
Jaja nu ska jag gå, vi hörs!
/ Ida Dahlström

I wish I had a river so long...

Hejsan! Sitter hemma hos mamma just nu och försöker leta efter några bra filmer.. Går inte så jättebra så jag tog en paus och tänkte skriva i bloggen istället. Jag känner på mig att det här kommer bli en grymt seg dag, jag har inte lust att göra någonting egentligen. Vill bara sitta hemma med film och choklad och tycka synd om mig själv utan anledning. Frågan är ju bara, vad ska man se på för film?! Suck.. Kommer ta mig ett år innan jag hittar någon.
Blev ganska deprimerat inlägg nu haha så jag slutar!
/ Ida Dahlström

En succé är en succé

Goodmorning sweetpies! Jag som skulle upp vid 10 men så blev det inte! Vaknade för ungefär 20 min sen och nu har jag nyss ätit frukost och just nu sitter jag och kollar på Våra värsta år med broshan.

Snart ska jag hoppa in en snabbis i duschen sen hade jag tänkt att gå till mamma och hämta lite filmer så jag har något att underhålla mig med idag eftersom jag inte orkar åka in till kungsan.. Men imorgon ska jag iaf dit för då ska Robin och Oscar dit och dom måste jag ju träffa =). Aja, så idag blir en riktig chill dag för mig!
Men vi hörs lite senare!
/ Ida Dahlström

G-natt.

Nu går jag och sussar. Hörs imorgon sweeties! Puss.
/ Ida Dahlström

-

Den bästa känslan är att komma på sig själv med att le utan anledning. Så är det  för mig varje gång jag är i din närhet.


Jag har ganska tråkigt..

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Ida
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå?
Ringer det mycket till dig? Sådär 
Ringer du mycket? Nej
Vem ringde du senast? Joanna
Hur mycket pengar har du? Pank.. 
Antal timmar sömn inatt? Vet inte
Sover du ensam i natt? Japp
Vem sov du hos senast? Minns inte
Vem sov hos dig senast? Minns inte det heller haha
Vem vet mest om dig? Emelie & Joanna
Vem vet du mest om? Emelie tror jag 
Vad ser du fram emot? När jag får mina pengar
Vad vill du just nu? Pengar!!!!
Vem hånar du? En speciell
Vem längtar du mest efter? Ingen =)
Vem vill du helst slippa? En speciell
Vem stör du dig på? En speciell..?
Vem vill du sova bredvid inatt? Ingen 
Vilken årstid är det nu? Sommar!
Anser du dig själv snygg? Nej
Har du varit kär? Nej
Är du kär nu? Nä
Är du en bra partner? Yes I think so
Har någon varit otrogen mot dig? Nej
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Aa
Har du varit otrogen? Aldrig
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Uppraggad?.. Daah
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Halft
Vad åt du senast? Popcorn
Är du polare med grannarna? Tss... nej
Har du varit på ett party? OM jag har
Var är dina syskon just nu? I köket
Vilken tid gick du upp imorse? Halv 12
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
Vad är det första du gör på morgonen? Kollar mobilen
Vad ska du göra efter det här? Vet inte riktigt
Vilket är det pinsammaste band du lyssnat på? Jag vet inte?
Hur många timmar har du som mest suttit framför datorn? Haha en hel dag typ..
Vad har du för färg på din cykel? Den är paj :(
Blondin eller brunett? Brunett!
Vilken färg har du på din msn text ? Rosa
Vilket stjärntecken är du? Kräfta
Har du diskmaskin? Hos pappa
Har du husdjur? Nej som tur är
Vilket smeknamn gav din mamma dig som liten? Ööh? vet inte
Har du brytit på tyska för att impa på tjej/kille? Haha men självklart...
Har du ätit godis för 100 kronor en kväll? Säkert
Vad är du beroende av? Pengar, mina närmsta
Sover du med gosedjur? Nej?
Vem var den senaste du fick sms av? Oscar
Vem var den senaste du fick mms av? Vet inte
Vem var den senaste som ringde dig? Robin
Är du förlovad? Nä
När duschade du senast? Today
Vem tänker du på nu? Ingen alls


Rolig tidsfördrift!! Svar: inte riktigt.

Stormbreaker

Tjena! Kollade precis klart på "Stormbreaker" med snyggingen som är med i Wild Child också! Grr.... Nej men filmen jättebra har sett den förut så! Nu ligger jag i sängen och är inne på facebook och snackar med några på msn =). Är inte speciellt trött men ska nog försöka sova innan 12 så jag kan vrida tillbaka dygnet någon gång.. Går ju inte sådär jättebra haha. Men jag ska lyckas innan skolan börjar! Vilket är om... en vecka! Herregud bara en vecka kvar nu... Ja vad ska man säga? Jag längtar men ändå inte.

Aja imorgon har jag absolut inga planer för, får se vad jag gör. Funderar på om jag ska stanna hemma och bara ta det lugnt, men det gör jag ju på kvällarna så... Hmmm.. Eller så åker jag in till kungsan, men jag vet inte om jag pallar. Är ju inte så kul när jag måste vara hemma så tidigt. Men får helt enkelt se imorgon!
Nu hade jag tänkt att gå på toa (intresseklubben antecknar). Skriver innan jag går och sussar.
/ Ida Dahlström

Heal the world, make it a better place..



- H&M! Jag älskar H&M kläder och man hittar alltid något när man är inne där. Iaf jag. Fast mest handlar jag på divided men jag älskar hela H&M!
- Rosa! Färgen rosa menar jag ju då.. Jag älskar rosa, det passar till allt och det är snyggt! Alla nyanser är snygga, chockrosa, babyrosa, ljusrosa... I like!
- Ung 08! Man träffar alltid massa nytt folk där och "återförenas" med gamla vänner.. Dock tycker jag det var roligare förra året men det har varit kul dom här två dagarna också!




- Att skolan snart börjar! Sommarlovet är snart slut och skolan börjar igen.. Visst längtar jag till skolan, men endast för vännernas skull?! Pallar inte plugga...
- Stockholms väder?! Nu när det är sista veckan kvar på sommarlovet skulle det ju vara trevligt med lite sol maybe? Men nae nu ska det såklart regna och vara molnigt.. Kul!

I'm not ready to make nice

Sådär, nu har jag badat klart. Blev en snabbis men det blev för varmt haha så jag gick upp. Ikväll hade jag inte tänkt att göra något speciellt, skulle vara trevligt om någon sov här men jag orkar inte fråga någon. Hihi. Ojdå nu såg jag att det spöregnade ute - kuuul! Nej inte riktigt... Jag ska nog bara mysa med film och popcorn som jag gjorde igår, haha tjockis i know! Men när skolan börjar igen ska jag börja träna! Typ gå ut och gå jättemycket och sådär... Kom igen det måste jag ju klara? Jag känner mig liksom bäst i världen sometimes! Så ja..
Jaja nu ska jag iaf torka håret, ses senare bitches =)
/ Ida Dahlström

Live your life like never lived before

Hellu gullungar! Förlåt för jättedålig uppdatering men har inte riktigt pallat helt enkelt. Men nu är jag nog back on track igen =).
Idag vaknade jag vid halv 12 och gick upp och åt frukost. Sen bestämde Johanna och jag att vi skulle dra in till kungsan så jag fixade mig och sen mötte jag upp Johanna vid plattan. Vi pratade lite och så kom hennes kompis Sarah (tror jag) och så mötte jag Lisa och Axel och sen gick vi till kungsan. Chillade lite där och träffade dom som jag träffade igår. Var kulkul, fast ändå inte.. Finns ju inte riktigt mycket att göra där. Men runt 5 tiden drog jag hem och nu har jag ätit och nu hade jag tänkt att ta ett bubbelbad =). Var länge sen! Så vi hörs om ett tag =)
/ Ida Dahlström
 Jag just nu - trött!!


Don't turn back..

Är skittrött och inte på humör. Hörs imorgon istället.
/ Ida Dahlström

.

Hej igen. Sorry för dålig uppdatering idag men har inte orkat sitta vid datan bara.. Hihi nu har jag iaf ätit och kollat på finalen på "Paris Hiltons my new bff" och det  var rätt person som vann tyckte jag =). Jag har ju inte direkt följt det men jag gillar inte Vanessa iaf.
Nu har jag iaf lagt mig i sängen och ska kolla på "Girls just want to have fun", det var ett tag sen! Hörs efter filmen.
/ Ida Dahlström

Words can't bring me down.

Hellu! Nu är jag hemma efter en lång dag... Nejdå den blev ganska kort. Började med att jag åkte in till 08 och träffade massa där. Gick runt lite och tjalala. Träffade massa som jag inte träffat på ganska länge så det var kul =). Sedan kom pappa och hämtade mig vid 5, halv 6. Vi åkte och handlade massa mat till veckan och sedan skjussade han mig till mamma så jag kunde hämta alla mina kläder och sådär! Och nu är jag här och ska laga lite mat.. Är hungrig som faaan!
En sak bara... Jag glömde bort att jag hade kameran med mig idag så det blev inga bilder... Ooppzz.. My bad. Menmen sånt händer.
Nu ska jag fixa mat!
/ Ida Dahlström

YES!

Yeees det fanns en Gorbys kvar i frysen, även om jag inte gillar det så är det bra om jag får i mig någon lunch innan jag sticker för jag har inga pengar så jag kan äta där... Fattiglapp. Nej då, bara slösare haha..
/ Ida Dahlström
 Jag är alltid så seriös..

Dagens.

Dresscode

Shorts - H&M
Tubtop - H&M
"Jacka" - H&M
Haha riktig H&M dag idag...

Facelook

Haha (o)seriös..

Ung 08

Godmorgon söööötnosar!

Ja, jag är på bra humör idag som fan! Ska ju träffa massa människor jag inte träffat på hur länge som helst idag, kulkul! Just nu sitter jag med handduk i håret och har bara klätt på mig, ätit frukost och duschat än så länge. Känner mig ganska stressad men ändå inte, jag vet ju inte riktigt när dom andra är klara eftersom dom inte smsar. Sover säkert fortfarande haha... Bra där!
Jaja time 2 go, kommer med dagens outfit om en stund.
/ Ida Dahlström

Tell me something I don't know?

Hejsan! Nu har jag och mamma precis kollat på Dirty Dancing, och den är så himla bra! Älskar den =). Innan det så bakade jag chokladbollar och åt typ 2 stycken sen blev jag proppmätt! Min mage är ganska konstig.... Jaja!
Nu ska jag prata klart med alla på msn och sen ska jag sova! Är trött och måste ju upp vid 10 imorgon och duscha och allt det där...
Sovgott =)
/ Ida Dahlström

Rewind

Duschade precis, eller inte håret då för det ska jag göra imorgon =). Men iaf har nu valt kläder till imorgon och snackat med allt och alla. Ska träffa Brandon min bästa imorgon där och gosh vad jag har saknat honom!! Typ en månad sen, miiinst! Sen ska jag nog träffa några andra roliga människor där =). Kommer bli skitroligt imorgon iaf...
Nu har jag inte mer att berätta utom att jag ska baka chokladbollar om ca 20 minuter för då har smöret blivit lite mjukare =).
Hörs senare då!
/ Ida Dahlström

I stay the same

Joanna kom hit för en stund sen och vi har ätit (okej, jag har ätit) och kollat på tv =). Chill sådär, och nu har jag målat naglarna och Joanna sitter och kollar i skolkatalogen. När Joanna drar sen ska jag in och duscha! Känner verkligen för det.... Älskar att duscha! Haha...
Imorgon ska jag väl upp vid 10 och fixa mig och sådär, sen får jag se när jag ska in till ung =).
Men ska vara social nu!
/ Ida Dahlström


Evatuate the dancefloor

Hello! Nu har Emelie dragit hem och jag sitter i mitt rum och tänkte langa ett inlägg. Idag gick vi bort till personne och chillade lite där och sen har vi gått runt hela dagen, och så åkte vi till donken och åt pommes. Alltid lika gott ;). Mja sen har vi tagit lite bilder och sådär. Riktigt chill! Ikväll ska jag inte göra mycket alls, bara kolla tv och ta det lugnt!

Imorgon ska jag in till ung 08, fan vad najs! Kommer ihåg förra året.. Haha vilka minnen. Men i år ska bli ännu roligare, även om jag måste hem vid halv 6... Men det är ju mitt eget fel så jag skyller inte på någon annan än mig! Men blir nog massa bilder och så imorgon!
Har även lite bilder från min kamera, sen ska Emelie skicka resten sen.. Men bjuder på några nu!
/ Ida Dahlström
 Orkar inte lägga in flera, för dom var fula och oseriösa =)

Fly away with me..

Tjooosan igen! Haha har tråkigt och är klar nu. Emelie sitter på bussen nu och jag ska möta henne nere vid tuben. Kommer nog inte bli några fler inlägg under dagen för jag kommer vara upptagen med min bästa kompis you know.
Så vi hörs ikväll eller något med massa bilder =)
/ Ida Dahlström

Angels of clarity

Sådär nu har jag valt kläder! Åh jag är så snabb så det går inte... ;) Haha! Kör osminkad med bulle idag, orkar inte riktigt fixa till mig. Känner inte för det och ja ni vet. Hade tänkt äta frukost lite snabbt nu och sen kommer väl Emelie om en liten stund hoppas jag =).
/ Ida Dahlström


Dagens enkla outfit:
Shorts - H&M
Oversize linne - H&M
Linne - H&M (syns inte)

Oopzz.

Godmorgon! Skulle ju egentligen vakna vid 11 men glömde ställa alarm! Duktig jag är... Menmen Emelie försov sig också så det är lugnt! Det ska tydligen bli 25 grader moln idag, brukar det vara varmt eller kallt då? Hoppas varmt, jag vill sola och bli brun =). Fast tror inte det kommer bli så lyckat... Kommer bara vara massa moln ivägen.
Menmen, nu ska jag börja fixa mig, hörs sen!
/ Ida Dahlström
 Love you!

Sovgott bloggen

Nu hade jag tänkt att gå och sussa! Är ganska trött faktiskt och imorgon ska jag upp vid 11.. Emelie kommer runt 12 och så får vi se vad som händer =).
Men vi hörs imorgon så fort jag vaknar! Kyss och sov gott!
/ Ida Dahlström

Vänner.

Jag har funderat på det där med vänskap. Vart går gränsen egentligen? Jag menar hur långt kan det gå innan man måste släppa någon? Det är egentligen en fråga ingen kan svara på. Right? Jag själv vet att jag vill inte ha vänner som ljuger för mig. Jag klarar inte av lögner och jag hatar folk som ljuger till mig eller går bakom ryggen. Det tål inte jag. Men låt oss säga att man berättar en hemlighet för en kompis. Ni vet och så säger man att "berätta inte det till någon" och så går kompisen och berättar det till någon annan ändå. Det är fan inte okej för mig! För om hon har lovat mig en sak och sedan sviker mig är hon fan inte min kompis längre. Och en annan stor sak i vänskap är skitsnacket.... Vem fan kom på det egentligen? Så jävla onödigt och ont gör det. För visst är det inte kul om folk går och pratar skit om en och man själv är medveten om det. Visst gör det ont? Mm precis... Men jag vet hur det är, jag är tjej själv. Jag pratar skit om folk och jag står för vad jag har sagt, det gör jag men jag försöker ändå bli bättre på skitsnack. För det är nästan det värsta som finns i vänskap! Man ska väl kunna vara kompisar utan skitsnack right?
En bästa kompis för mig är någon man kan lita på, någon man alltid kan prata med oavsett vad. Någon man kan vara sig själv med utan att göra till sig, någon som älskar en för den man är. Det är vänskap för mig, men vad är egentligen vänskap för resten av världen? Det är en fråga som jag aldrig kommer kunna svara på..

Hur blir jag hel igen när du tog sönder mig?

Tjatjatja! Är på topphumör, fråga mig inte varför.. Men har ju lingonveckan nu så har värsta humörsvängningar! Jag började kolla på den andra filmen, men den sög! Som fan... Var helt skum och man förstod ingenting. Rolig film då liksom? Nae. Så jag stängde av efter 40 min och kollade på tv istället. Sedan kom broshan hem och frågade om jag skulle följa med han till coop, och snäll som jag är följde jag ju med. Men sen skulle han tydligen tanka och köpa donken också så jag fick följa med till både macken och donken... Yey! Tog ca 35 minuter för oss! Sega or what? Men hemma nu iaf... Sängen väntar inom en timme, ska vrida tillbaka dygnet som jag sa!

Imorgon ska iaf Emelie min bästa komma hit och vi får se vad vi hittar på! Något kul hittar vi alltid på, hehe. Nä men jag behöver snacka lite med henne och sådär och så ska vi ta massa foton (Emelie ta med din kamera). Jaja nu ska jag fortsätta snacka med henne iaf och lyssna på jättebra musik!
Ha en trevlig kväll =) Tyvärr ser jag alldeles för sliten nu för att lägga in en bild på mig själv... Ni får vänta till imorgon!
/ Ida Dahlström
 Fett söt jag är =)


Blonde ambition

Hejsan! Nu kollade jag precis på Blonde Ambition och den var skitbra faktiskt! =) Handlade om Katie (Jessica Simpson) som skulle hälsa på sin pojkvän i New York men hittade honom med en annan och då dumpade hon honom och skaffade ett jobb i New York men hennes "kompisar" försökte förstöra för henne och lala.... Orkar inte berätta mer, ni får se den ist! =)
Jag orkar inte sätta på den andra filmen just nu, ska vänta 10 minuter och bara kolla lite bloggar och så. Men sen blir det film igen..
Hörs senare!
/ Ida Dahlström

Dusch.

Jag hoppade in i duschen nu istället med brist på ingenting bättre för mig. Men nu har jag rakat benen och allt sånt där så känner mig superfresh! Mamma håller på med maten nu, så vi ska äta snart, sen ner i tvättstugan igen och sen blir det film =). Mja sen ska jag nog kolla på den andra filmen direkt efter den första. Men blir ett inlägg där i mellan.
Nu vet ni min kväll, vad ska ni själva göra? =)
Pusss
/ Ida Dahlström
 Nyduschad..

After tonight.

Pjuh. Kom nyss upp från tvättstugan, det är så sjukt varmt ute och där inne! Jobbigt värre... Aja jag och mamma gick och hyrde två filmer, "Blonde ambition" med Jessica Simpson och sen "Tracey" med Ellen Page. Får se om dom är bra, men dom verkade vara bra =) Så vi ska se den första efter vi har ätit och sen ska jag se den andra efter jag har duschat (efter den första filmen). Haha blev lite komplicerat där men whatevaah.
Nej men nu ska jag lägga in min tvätt och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra =). Ge mig förslag!
/ Ida Dahlström
 VS.

I runaway but I can't let go..

Hellu! Nu är jag hemma igen... Vi kom fram till sätrabadet vid 12 och gick i och doppade oss. Det var svinkallt! Brr... Sen låg vi och solade fram till halv 2 och då började vi gå hem igen. Min tjockis till mamma bestämde att vi skulle köpa kladdkaka, chips och cola till lunch haha! Skön hon är. Så det gjorde vi. Och nu har vi precis sorterat all tvätt som ska tvättas och så. Ikväll ska vi gå och hyra film bestämde jag, så det blir en riktig mamma och Ida dag idag. Var så jävla länge sen jag umgicks med min mamma, bara hon och jag alltså. Så det behövs ibland, right?
Jag tog inte så många bilder idag men kan bjuda på dom få jag tog =)
/ Ida Dahlström

Tidigt tidigt

Godmorgon söötnosar! Sitter här och äter frukost och ska bara skriva klart här sen ska vi nog dra =). Vi kommer ju vara borta hela dagen, eller vi skulle försöka vara hemma till 4 för då har jag tvättstugan... Så jobbigt att inte kunna tvätta hemma och jag har nästan inga rena kläder just nu så då återstår bara tvättstugan! Men när jag kommer hem igen blir det massa bloggning (såklart) och så kanske några bilder. Håll ut nu tills jag kommer hem och have a nice 1.
/ Ida Dahlström

You don't know what you got until you missing it a lot..

Näe nu tror jag faktiskt att jag ska gå och sussa. Jag är faktiskt trött och jag ska ju upp vid halv 10 imorgon så det är lika bra att iaf försöka sova... Om jag lyckas eller inte det är frågan. Haha!
Men ni får ha det så bra allihoppa så hörs vi imorgon innan jag sticker! Pusspuss
/ Ida Dahlström

Ayo technology.

Wiho har haft 78 läsare idag och snart närmar sig klockan 12! Hoppas att ni som har läst min blogg idag kommer tillbaka så jag har kvar er =). Keep reding min blogg!
/ Ida Dahlström

Like a boy

Nu är jag här och skriver igen... Haha blev ganska många inlägg idag! Men hoppas inte ni har något emot det =). Jag och mamma bestämde att vi ska åka och bada och sola imorgon eftersom det ska bli 25 grader sol! Så jävla najs... Hoppas bara jag inte får massa pigmentfläckar för det är så himla fult... Jaja jag får se upp! Och ska försöka få massa bilder också!
Just nu sitter jag och väntar på att iPoden ska ladda klar det tar ju sjukt lång tid... Menmen, jag har all tid i världen! Eller nja kanske inte... Vi ska åka vid 11 imorgon! Hur ska jag orka?! Jag somnar ju runt 3 tiden på nätterna... Måste börja vrida tillbaka tiden eftersom skolan börjar snart! Ärligt talat så längtar jag faktiskt lite! Förstår inte hur men på något konstigt sätt så saknar jag skolan.. Haha! Jag måste vara sjuk på något sätt..
Nä men nu ska jag fortsätta prata med några trevliga personer på msn och sen städa på mitt rum!
/ Ida Dahlström


Äntligen klar!

Yes nu är jag äntligen klar med alla låtar och har lagt in låtar på iTunes och just nu håller iPoden på att ladda! Jag har inte använt min iPod på jätte länge bara för att jag inte har orkat radera alla gamla låtar och sätta in nya osv... Men nu har jag gjort det! Superbra faktiskt.. Behövde får det gjort! Jag har hunnit äta middag också.. Kött och potatis, mumsi! Blev tyvärr ingen promenad för låtarna tog längre tid än jag trodde och nu orkar jag inte gå ut.. Får röra på mig extra mycket imorgon istället!
/ Ida Dahlström
Kvällens underhållning..
 Datan ofc... Haha nej men mamma och bror ser på tv och vi har tyvärr bara en....
Sen tog jag en bild från mitt fönster =)
 Finns inte så mycket där förutom en lekplats men ändå =)

And it's all because of You.

Hejsan allihoppa! Pjuh sitter och rensar alla låtar på datorn.. Hade säkert mer än 600 från början och nu vet jag inte riktigt hur många jag har.. Men jobbigt är det iaf! Jag tänkte det var onödigt att ha massa gamla fjortis låtar på datorn, att dom bara ligger där och tar massa plats på hårddisken. Så jag bestämde mig för att rensa.
Gud vilken datanörd jag har varit idag! Har bara varit ute när vi åkte till coop forum. Ska tvinga ut mamma på en promenad, det behöver vi båda två. Men ska rensa klart först..
Hare gött, som vi göteborgare säger ;) Haha!
/ Ida Dahlström

Den blev misslyckad ..

Min kladdkaka blev jättemisslyckad, den var alldeles för lös och sen smakade den konstigt. Haha jag vet iaf vad jag inte ska bli när jag blir stor... Bagare.. Haha tur att jag inte vill bli det då.
 Den var äckligare än den såg ut... Hmmm.

Never think..

Jag och min bror åkte till coop forum och handlade ist, fråga inte varför men det är billigare där haha =). Och nu har jag ätit lunch, ost och skinkpaj. Så gott! Skulle kunna leva på det =). Men nu är det dags för mig att baka kladdkaka, jag ska få låna min mammas kamera några veckor om jag behöver den så det blir lite bilder från kladdkakan. Får hoppas att det blir kladdig och god... Skriver sen och så kommer det massa bilder!
/ Ida Dahlström

I think I'm falli'n for u

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen sen ska jag och mamma ner och köpa ingridienser till kladdkaka som jag ska baka =). Har ändå inget bättre för mig och jag orkar inte steka på balkongen just nu.... Hörs sen =)
/ Ida Dahlström

Here comes the night



- Stockholms väder! Wihooo nu ska det vara sol hela helgen och det är varmt som fan! Inget regn eller moln, bara massa sol. Kan det bli bättre? Nej =)
- High heels! Finns väl både nackdelar ochfördelar med klackar.. Men man ser smalare ut och man bli längre. Perfekt för kortisar som jag dårå.. Haha nackdelen är väl att det gör ont och man får ont.. Menmen hiss ändå!
- Mina vänner =)! Jag har ärligt talat världens bästa vänner! Jag vet att dom alltid finns där för mig och att dom älskar mig för den jag är. Så hiss till er! =)



- Utegångsförbud på sommarlovet! Jag vet jag vet, jag står för det jag gjorde men det suger att inte kunna gå ut på sommarlovet! Det är ju då man ska utnyttja sin ledighet liksom..
- Droger! Usch droger är ju hemst.. Förstår inte hur folk kan vilja ta droger? Man mår inte bättre för att man tar droger och om man fortsätter så mår man ju bara sämre och sämre. Så onödigt!
- SL! Sl är alltid diss för mig.. Antingen så är bussen tidig eller för sen, den kommer aldrig i tid nästan! Och det är inte på många bussar som aircondition så då sitter man där och svettas på en gris... Hur kul är det?

What I did to you was hurtful..

Godmorgon! Internet har inte funkat på hela morgonen så det är därför jag inte har skrivit ngt! För jag vaknade faktiskt klockan 12 =). Jag har hunnit äta frukost och kollat på tv. Och nu pratar jag med Emelie i telefonen, hihi så det är najs. Jag såg att jag hade besöksrekord nyss, 32 besökare haha inte så mycket men för mig är det de! Hoppas dom håller och blir lite mera... =).
Nu har jag inte så mycket mer att berätta, jag hör av mig lite senare när jag har kommit på vad jag ska göra idag!
/ Ida Dahlström
 Haha lite morgonsliten menmen.. =)

Lista.

PERSONLIGT
Namn: Ida Dahlström
Dagens klädsel: Linne och shorts
Frisyr: Utsläppt
Födelsedag: 2 juli
Ålder: 14
Längd: 158
Vikt: Privat
Bor: Hägerstensåsen
Familj: Mamma, pappa och storebror
Hobby: Umgås
Mest rädd för: Insekter och mörker

KÄRLEK
Har du en pojkvän/flickvän: Nej
Vad heter han: -
När blev ni tillsammans: -
Oskuld: Nej
Har du kysst någon inom 24 timmar: Nopp
Var din senaste kyss din sista: Naej?
Skulle du kunna dö för din älskling: Har ingen älskling

VÄNNER
Har du många vänner: Jag har lagom
Hur många riktigt nära vänner har du: 2
Barndomsvänner: Har inga
Bästavän: Emelie och Joanna
Klasskompisar: Är inte kompis med ngn i min klass

FAVORITER
Färg: Rosa vit och svart
Mat: Vet inte
Dricka: Vatten
Klädsel: Shorts + linne
Dag: Fre-sön
Månad: Juli
Nummer: Har inget

ÖVRIGT
Vill du gifta dig: Rikt isf.
Få barn: Aldrig!

You can't tell me something that ai'nt real

  • Jag har solat solarium mer än 20 gånger
  • Jag är uppvuxen i Sätra
  • Mina föräldrar säger att jag är beroende av mina vänner
  • Jag har aldrig varit kär
  • Jag är riktigt bra i skolan, jag anstränger mig bara inte
  • Jag är halvgöteborgare
  • Jag är en riktig slösare
  • Jag har varit blondin

You're my only hope..

Sitter och dunkar musik och dricker oboy, finns inget bättre när man mår dåligt. Så kärlek till den som uppfann oboy och spotify! Yey. Men nu ska jag städa mitt rum lite och snart sova. Hör av mig innan jag hoppar ner i sängen.
 & lägg märke till min söta mugg =)

Jag är gul!


Just get back up when they knock you down..

Hejsan! Kom precis hem från Emelie.. Jag började må skit dåligt och jag hade värsta mensvärken så jag åkte hem ist... Kände mig så osocial och så! Det har inte blivit något bättre men får hoppas att jag mår bättre imorgon..
Vi gjorde väl inte så mycket idag, kollade tv, tog massa bilder (som jag sa), chillade och åt. Kul hade vi också, som vanligt! Vi ska ses igen på måndag så det blir najs =).
Jag får se vad jag hittar på nu i helgen, ska försöka bli lite brun eftersom det ska bli massa sol! Så balkongen blir det massor av! Synd bara att den är så liten och ofixad.... Menmen what to do!
Nu hade jag tänkt lägga in bilderna vi tog idag och sen fortsätta prata med Mimmi!
/ Ida Dahlström


Ps. Tack världens bästa Emelie för den fina headern =). I love you! http://emejie.blogg.se

Please, don't leave me

Tjotjo! =)
Nu har jag och Emelie bestämt att jag ska sova hos henne, och jag fick också! Men vi ska vara hemma ikv, eller gå och bada hos hennes grannar ska vi nog göra. Dom har ju pool hihi. Tuben går 46 så vi har inte så jättebråttom eftersom jag bor precis vid den.
Jaja inget mer att säga nu men ikväll ska vi ta massa bilder så de kommer jag lägga in senare!
Puss hare bra.
/ Ida Dahlström

Med Emelie.

Hello! Nu sitter jag här med världens bästa Emelie! Hennes hår är jättefint faktiskt, jag trodde inte hon skulle passa i mörkbrunt men det var skitfint =). Iaf... Vi gick och åt kycklingsallad på La Favorita, så jävla gott! Sedan chillade vi lite där och så gick vi förbi pappsen en snabbis och snackade. Mja sen gick vi tillbaka hit och snart ska vi ut igen! Så sjukt varmt ute och vem pallar sitta inne då? Inte vi iaf.
Men vi hörs :)
/ Ida Dahlström
 Det kallas att bjuda på sig själv....

Färdig.

Nu har jag fixat klart mig, ska bara borsta tänderna sen är jag klar. Emelie svarar inte i telefonen, men ska ringa hennes mamma också får hoppas på att hon svarar haha. Hon är ju brunett nu, ojoj! Kan inte vänta tills jag får träffa henne!
Aja nu ska jag springa iväg och borsta tänderna. Bjuder på lite egopix.
/ Ida Dahlström

I've gotta touch you right now

Godmorgon sweeties!
Vaknade för en halvtimme sen så jag har hunnit duscha och letade upp ett par gamla högtalare så dom kopplade jag in och dom var ju riktigt bra =). Men ska nog köpa nya ändå senare... Hade tänkt att ringa till Emelie om en liten stund och fråga när hon kommer hit, jag börjar bli lite hungrig.. Kanske ska ta lite frukost nu innan så jag inte svälter haha.
Nu ska jag börja fixa mig lite och ringa Emelie. Vi hörs!
/ Ida Dahlström

Even the best fall down sometimes..

Just nu sitter jag och pratar med Joanna och Emelie. Ni är verkligen världens bästa vänner, jag älskar er så jävla obeskrivligt mycket! Tack för att ni finns.
Imorgon ska Emelie komma hit efter hon har varit i skärholmen och färgat håret! Fattar ni att min blondin ska bli ljusbrunett! O m g! Jag tror att det kommer bli fint på henne men jag är ju van att ha henne som min blondin! Iaf.. Vi ska gå och äta lunch tillsammans och bara prata ut om allt som vanligt. Sedan får jag väl se vad vi hittar på.. Men vi brukar ha kul och det ska vi ha även om jag inte får gå ut! Right?!
Om några minuter ska jag iaf gå och sussa är riktigt trött faktiskt... Och jag vill inte sova bort hela dagen imorgon! Ni får ha det bäst allihoppa.
/ Ida Dahlström

Då var man tillbaka igen..

Hejsan alla sötnosar!
Japp det är sant, jag är tillbaka på den här bloggen nu. Anledningen är ingen speciell, kände att jag bara ville skriva av mig på en egen blogg istället. Mitt liv har ju varit skit nu dom här senaste dagarna så jag har inte varit så aktiv. Jag tänker inte ta upp varför mitt liv har varit som det var här i bloggen, men jag står för vad jag gjorde och jag ber om ursäkt för alla som behövde vara där.. Men tack för allt ni är verkligen bäst! Utan er vet man aldrig vad som kunde ha hänt. Och tack till mamma och pappa för att ni bryr er om mig, jag älskar er verkligen även om jag inte visar det varje dag vilket jag fan borde! Ni är guldvärda och det har jag kommit på nu!
Jag har intalat mig själv nu pga av det som hände att jag ska bli en bättre människa, mina föräldrar ska kunna lita på mig, mina vänner ska absolut kunna lita på mig och jag ska ta varje dag som den kommer och sluta försöka se massa hinder i allting jag gör.
Jag har utegångsförbud just nu, hur länge har dom inte bestämt än men det är väl lika bra att jag säger det för det kommer ändå komma fram genom mig någon gång. Det är ju inte så att jag väljer att sitta hemma på kvällarna.
Hoppas ni fortsätter läsa min blogg och gillar den. Och kom ihåg. Ingen tvingar er att läsa.
XOXO / Ida Dahlström

RSS 2.0